![]() |
FATİH HOCAYA SAYGILIYIM
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/mehmety.jpg[/IMG]
A Milli takım aday kadrosuna çağırılmama konusuna da değinen Mehmet Yıldız, "Fatih hocanın bir bildiği vardır. Ama ben oraya gitmeyi her Türk futbolcusu gibi çok istiyordum. Demekki bazı eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi tamamlayıp bende her futbolcu gibi o kadroda olmak istiyorum. Demekki hocanın bazı oyun taktikleri var. Bizde o sisteme uymuyoruz. Yada bir takım eksiklerimiz vardır. Bu yüzden hocamızın bu kararına saygı duyuyorum. Sonuçta kadroya çağrılıp çağırılmamam Fatih hocamızın takdiri. Ama oraya gitmeyi çok istiyordum. Aday kadrosunda ismimi görmeyince çok üzüldüm. Bundan sonra bu konu hakında yorum yapmanın gereği yok kadro açıklanmış. Bu saatten sonra yapacağımız tek şey A Milli Takımımızı desteklemek. İnşallah orada başarılı olurlar. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler. Benim için üç büyüklerden önce milli takım geliyor." dedi. |
-->: FATİH HOCAYA SAYGILIYIM
[B]mehmet abi senin ne eksiğin varmış semihmi daha iyi senmi [/B]
|
--->: FATİH HOCAYA SAYGILIYIM
senin tek eksigin sivassporda oynaman...büyük takimda olsaydin nasil alirlardi seni.
herkesin sivasa karsi bi gicikligi var kardesim ya |
GÖNLÜNDE SENIN GIBI BÜYÜK ADAM
ALDIGIN SIVASSPOR TERBIYEN HEMEN BELLI OLUYOR KOCUM MEMHMETIM BENIM |
cok güzel acıklama yapmıs mehmet yıldız insallah A milli takımımız en iyi sekilde ülkemizi temsil eder
|
"Fatih hocanın bir bildiği vardır. hic bir bildigi falan yok orayada saten layik degi o adam.gidigibi geri gelirler bakin.
|
[B]yaa gidin neki bu terim hep aynı kafayla gidiyor
adam olmaz bundan[/B] |
[B]ama gerçekten ayıp etti Fatih hoca[/B]
|
ne saygisi ya memo bu adamin iyi futbolculara karsi takintisi var mesela ümit karanida yillardir milli akima almiyor
|
mehmet artık saygı falan kalmamalı heryerde hakkımızı yiyorlar bir kere sivasa gelip izledimi seni canlı ama o milli takımdan kovulunca anlıyacak ne kadar buyuk hatalar yaptığını
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:42. |