![]() |
Mevlüt Erdinç Sivasspor'a Doğru
[B][COLOR="Red"][U]Sivasspor Mevlüt'ün peşinde ![/U][/COLOR]
[IMG]http://itpttv.com/haberresim/amillitakim.jpg[/IMG] Sivasspor, Sochaux kulübüyle görüşüp Mevlüt'e 2010'a kadar Sivaslı yapmak istiyor. Sivasspor, Sochaux formasını giyen Mevlüt Erdinç için araştırmalara başladı. Fransız ekibiyle bonservisi konusunda masaya oturacak olan Sivas, 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyu bir an önce renklerine bağlamak istiyor Sochaux formasıyla bu sezon fırtına gibi esen Mevlüt Erdinç, 22 maçta 9 gol atarak kendini ispatladı. Fransa Ligi’nde bir anda ön plana çıkan 21 yaşındaki oyuncu, Fransız basını tarafından da manşetlere taşınmaya başladı. Sivasspor, Sochaux’nun 21 yaşındaki golcüsü Mevlüt Erdinç’i transfer listesinin ilk sırasına aldı. Fransa Ligi’nde 22 maçta 9 gol atan ve Fatih Terim tarafından EURO 2008 için A Milli Takımı’na davet edilen Mevlüt, için yönetimin araştırma yaptığı öğrenildi. Bu oyuncunun transferi için Fransız kulübünün belirleyeceği bonservis bedelini bekleyen Sivasspor elini çabuk tutmak istiyor. 2010 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulanan Mevlüt için İspanyol kulüpleri ile Fransa’nın Monaco Kulübü’nün de devreye girdiği vurgulandı. Sivasspor, bu kulüplerle yarışarak işi bitirmeye çalışacak. [U][COLOR="DarkOrange"]Bülent Uygun da onay verdi[/COLOR][/U] Önümüzdeki sezon kadrosuna yerli ve yabancı oyuncular katmak için şimdiden kollarını sıvayan Sivasspor Yönetimi, Ümit Milli Takımı’nda oynadığı maçlarda da iyi bir performans sergileyen genç Mevlüt’ü kadrosunda görmek istiyor. Sochaux takımının altyapısından yetişen ve bu sezon sürekli forma giyme şansını yakalayan Mevlüt için Teknik Direktör Bülent Uygun da onay verdi. Bu oyuncunun menajeriyle prensip anlaşmasına varan Sivasspor , uygun bonservis bedeli istenmesi halinde genç golcüyü renklerine bağlayacak.[/B] |
--->: Mevlüt Erdinç Sivasspor'a Doğru
Ay inşallah inşallah.Yeni yiğido adayımız Mevlüt demekki.Şimdiden oldu gözüyle bakıyorum o zaman.Hayırlı uğurlu olsun.
|
-->: Mevlüt Erdinç Sivasspor'a Doğru
SADECE BİR GOLÜNÜ İZLEDİM FENA DEĞİL AMA SON SÖZ YÖNETİMİN
|
[B]Adam deli mi ki Euro 2008 den once oyuncusunu satisa ciakrsin:)
Euro 2008 de degerlenirse satar hemde suanki degerinin 2 katina... O zaman da biraz zor talip oluruz...[/B] |
--------------------------------------------------------------------------------
Mevlüt Erdinç Türkiye'yi istemiyor Fransa'nın Sochaux takımında forma giyen Türk golcü Mevlüt Erdinç Türkiye'ye gelmek istemiyor. Türkiye'den Trabzonspor ve Beşiktaş gibi kulüplerin transferi için bir süredir nabız yokladığı Mevlüt, Fransa'dan ayrılmak istemediğini söyledi. ERHUN GEYİSİ'nin haberi Fatih Terim tarafından Euro 2008 öncesi A Milli Takım aday kadrosuna da çağrılan golcü futbolcu, L'Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, "Çok iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Gelişmeye devam etmem için de en iyisinin Sochaux'da kalmak olacağı kanısındayım. Ancak başka şeyler de keşfetmek istiyorum. Başka bir yerde de belki daha hızlı bir şekilde gelişebilirim. Ancak her halükarda ayrılacaksam bile, Fransa'da kalırım" şeklinde konuştu. Sochaux formasıyla bu sezon 11 gole imza atan Mevlüt Erdinç, Türk kulüplerinin yanısıra Fransa'nın Nice ve Rennes, İngiltere'nin Wigan Athletic ve Newcastle, Almanya'nın Borussia Dortmund takımlarının transfer listesinde bulunuyor |
eger mevludu satacak olsalar ıyı kulupler talıp olur ıyı para verırler bıze gelmez sanmıyorum
|
BİRAZ GERÇEKCİ HABER OLSA İYİ OLURDU. M.ERDİNÇ ŞU AN SİVASA GELMEZ.
|
İNŞ. GELİR YAW İYİ OLURRRRRRRR
|
flash bir transfer olur ama sanmiyorum
|
mevlüt cok iyı adam bızde iş yapar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:52. |