![]() |
MARATONA KAPATMA CEZASI
[B]Maraton'a kapatma cezası
RTÜK, Erman Toroğlu'nun 'vazelin' konuşması nedeniyle programa kapatma cezası verdi. SKYTÜRK'te Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Full Ekran' programına kızı Sine ile birlikte katılan Şansal Büyüka, Lig TV'de Erman Toroğlu ile birlikte yaptıkları Maraton programının kapatma cezası aldığını açıkladı. TOROĞLU'NUN VAZELİN KONUŞMASI Büyüka, cezanın Toroğlu'nun vazelin lafı yüzünden verildiğini belirterek, "Vazelin'li konuşma diğer konuşmalar arasında bence en masumuydu. Kapatmayı gerektirecek bir söz değildi. RTÜK Başkanı Zahid Akman'ı çok sevdiğim için fazla bir şey söylemek istemiyorum" diye konuştu. AMAN HOCAM DİKKAT İnternethaber'de yeralan habere göre, Şansal Büyüka, bir programda Sivas'ta eksi 15 derecede maça çıkan Trabzonsporlu Umut'un kulaklarının yara olmasına, bilinçsizce sürdüğü vazelin kreminin neden olduğunu savunmuştu. Erman Toroğlu, vazelin hakkında yorum yapmak isteyince Büyüka lafın nereye varacağını önceden kestirip, "Aman hocam, dikkat" dedi ama Toroğlu'nun ağzından çıkan cümleye engel olamadı: "Vazelin kullanılır ama kulakta değil, başka yerde hocam!.." [/B] |
--->: MARATONA KAPATMA CEZASI
terbıyesızlık degılmı sımdı bu oyle laflar tv de konusulurmu
|
Salak herif şunun programına ceza vermeyeceksin,kendisini içeri atacaksın.Bir insan bu kadar mı boş konuşur.Futbol yorumcusuyken futbol hariç herşeyi konuşan,kafası bel üstüne çıkmayan tek mal budur galiba.
Azcık adam taklidi yap Erman.Batıyorsun ya.Biz bayanlara futbolu sevdirelim,kaynaştıralım dedikçe sen içine ediyorsun.İğrenç herif. |
[QUOTE=idhem;368836]Salak herif şunun programına ceza vermeyeceksin,kendisini içeri atacaksın.Bir insan bu kadar mı boş konuşur.Futbol yorumcusuyken futbol hariç herşeyi konuşan,kafası bel üstüne çıkmayan tek mal budur galiba.
Azcık adam taklidi yap Erman.Batıyorsun ya.Biz bayanlara futbolu sevdirelim,kaynaştıralım dedikçe sen içine ediyorsun.İğrenç herif.[/QUOTE] [B]Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz; ama bizlerde daha seviyeli yazalım onun ayarına düşerek prim vermiş olmayalım. Sitemizi kirletmemek için kullandığımız kelimeleri özenle seçelim mümkünse. Elbette bu ve buna benzer insanların proğramlarının kapatılarak onlara prim verilmemesi lazım. RTÜK yönetimini, başta Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zahit AKMAN olmak üzere tüm üyeleri kutluyorum.[/B] |
Peki üstad biraz sinirlendim galiba.Rahatsızlıktan ötürü özür dilerim.Sende haklısın.
|
adamlar artık futbol dışında herşeyi konuşuyolar...
kapatılmaları isabetli olmuş... |
[B]Artık kimse ona iş de vermez iyi olmuş:D:)[/B]
|
dayakla adam olunsaydı eşşekler adam olurdu. Bu ermanında durumu böyle
|
-->: MARATONA KAPATMA CEZASI
sivasın hakını savunan biriydi doğru söylemiş erman hoca
|
-->: MARATONA KAPATMA CEZASI
futbol programı dedimmi stadyumdan başkasını tanımam