![]() |
Yasir yuvadan uçuyor !.
Sivasspor'un değişmez oyuncularındanken Beşiktaş ve Galatasaray'ın da transfer listelerine giren ancak bu sezon yaşadığı sakatlıkla sahalardan uzun süre uzak kalan Yasir Elmacı, artık teklifleri değerlendiriyor !..
Birçok kulüpten teklif almasına rağmen ilk tercihini kulübünden yana kulanan tecrübeli futbolcu, Sivasspor ile yaptığı görüşmelerden bir sonuç çıkmayınca gözünü diğer kulüplere çevirdi. Bonservisi elinde bulunan, sakatlığı tamamen geçen ve yeni sezonda eski günlerine dönmeyi planlayan başarılı orta saha oyuncusu ile Konyaspor, Kocaelispor, Gençlerbirliği'nin de aralarında olduğu bir çok kulübün ilgilendiği öğrenild |
--->: Yasir yuvadan uçuyor !.
gitmesine ençok ben sevinecem benim gözümde yasir bal yapmaz bir arıdan farkı yokk
|
sorun değil gitmesi bence yeterli bir oyuncuda degildi başarılar...katkılarından dolayı teşekkürler
|
walla olsada fark etmez olmasada zaten olamadigi maclarida goruk oldugu maclarida cogundada yoktu fark ortada
|
-->: --->: Yasir yuvadan uçuyor !.
[QUOTE=cenk5821;369317]walla olsada fark etmez olmasada zaten olamadigi maclarida goruk oldugu maclarida cogundada yoktu fark ortada[/QUOTE]
adam sakatlandı devranda bu gidişle gidicek hayırlısı...! |
valla hiçççç üzülmeyin kendileri kaybeder.Avrupa kupalarında oynamak her futbolcuya nasip olmuyor
|
Büyük başkan'a ve Asker Bülent'e güvenin onlar işini biliiiiiiiiiiiiiiiir.
|
yasir gitsede olur,kalsada olur
bu sezon fazla faydası olmadı Sivasspordaki ortamı başka yerde zor bulur |
ya ben zaten yasiri pek begenmiyorum
|
hayırlısı neyse o olsun yasırın sivasspora yaptığı katkılardan dolayı tşk ederiz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:48. |