![]() |
Açıklama (Önemli)
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Site üyelerinin isteği üzerine eğitici ve öğretici bir açıklama yapıyoruz.Bu zamana kadar kimseden birşey saklamadık.Biz Sivasspora hizmet yapıyoruz.Aşağıdaki TPE sitesine tıklayın ayrıntıları araştırın.Ayrıca TSE nin belirttiği çalışmalarada bakın.Spor dışında bile dünyada duyulacak çalışmaları Sivasspora kazandırdık.BURADAN 14.06.2008 BEKLEYİN DİYORUZ.Adam tamam diyor sonra küfürü basıyor.Hey yiğido Yiğidolar Dergin geliyor.Hey yiğido Yiğidolar Gazeten geliyor.hEY yiğido Yiğidolar Mağazan geliyor ve Ürünlerin satılacak.Bunlar bazıları ya.Küfür edin durun.Evli bir adama hakaret edin durun.Biz birbirimizi böylemi destekliyoruz.Ama biz sizlere böyle yaklaşmadık ki.
Ayrıca grupların bizle birleştiğini söyledik mi.Biz buna inanıyoruz dedik.Sadece buluşulacak yere davetlisiniz dedik.Lütfen gelin dedik.Adam haberim yok diyor site bizi yanlış anlıyor.Gelen gelir gelmeyen gelmez.Herkezi seviyoruz.Hepimiz Sivaslıyız yetmez mi.Durmak yok yola devam ediyoruz.Titretiyormuyuz yoksa.Bakın yine nazik olan bizleriz.Ya biz adam kıramayız ki.Dedikya hepinizi seviyoruz.Bahsedilen tarihte tesislere gelen kazanır.Eşitlik nasıl olurmuş tek tribün nasıl olurmuş gösterme zamanı gelmiştir.Hizmet devam edecektir. [B]YİĞİDOLAR DEĞİL, ARTIK YİĞİDOLAR®[/B] [B]ARTIK BOŞ BİR İSİM DEĞİL, ARTIK BİR MARKA[/B] NASIL ARAŞTIRIRSAN ARAŞTIR.... SİVASSPOR İÇİN CEBİMİZİ DÖKTÜK BE. SİVASSPORDANDA BİR KURUŞ ALMADIK. İFLAS ETTİK SİVASSPOR İÇİN. ONLARDA BİLİYOR Kİ, HERŞEYİ SİVASSPOR İÇİN YAPTIK. EMANET TESLİM EDİLECEKTİR KULÜBÜMÜZE. YETERKİ TARİHE AYAK UYDURUN. [B][U]TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ:[/U][/B] [url]http://online.tpe.gov.tr/[/url] [B][U]ADRES:[/U][/B] Hipodrom Caddesi No:115 (06330) Yenimahalle / ANKARA [B][U]TELEFONLAR:[/U][/B] TPE Santral :(0 312) 303 10 00 Enformasyon Faks:(0 312) 303 11 73 İnteraktif Bilgilendirme Sistemi :(0 312) 303 1 303 [B][U]YADA GİT ANKARAYA SOR:[/U][/B] Resim aşağıda |
--->: Açıklama (Önemli)
[B]cok güsel konusmusun yine her zamn destekliyorum ben seni abem[/B]
|
BUNLAR YASA ve KANUN NEDİR BİLMİYORLAR.(taraftarladan bahsediyoz)
HER KULÜBÜN BU KONUDA EKSİĞİ YOK. BİZ KULÜBÜMÜZÜN EKSİĞİNİ TAMAMLADIK. VE KULÜBÜMÜZEDE ARMAĞAN EDECEĞİZ. YÖNETİMDEKİ BÜYÜKLERİMİZİN DE HABERİ VAR... HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİZ. BEKLEDİĞİNİZ TEK TRİBÜNÜ KULÜBÜMÜZE İLAN ETTİRECEĞİZ. |
-->: Açıklama (Önemli)
bnce taraftar kesınlıle bırlesmelı yoksa boyle 20ser kısılık gruplar oldugu surece kasımpasa taraftarı gelır kendı sahanda susturur senı eger Sıvas ıcın Sıvasspor ıcın bısey yapmak ıstenıyosa bırleslmelı
|
[QUOTE=Akıncılar Haber;370546]BUNLAR YASA ve KANUN NEDİR BİLMİYORLAR.
HER KULÜBÜN BU KONUDA EKSİĞİ YOK. BİZ KULÜBÜMÜZÜN EKSİĞİNİ TAMAMLADIK. VE KULÜBÜMÜZEDE ARMAĞAN EDECEĞİZ. YÖNETİMDEKİ BÜYÜKLERİMİZİN DE HABERİ VAR... HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİZ. BEKLEDİĞİNİZ TEK TRİBÜNÜ KULÜBÜMÜZE İLAN ETTİRECEĞİZ.[/QUOTE] güzel işler yapmaya çalışıyorsunuz başarılar dilerim. |
--->: -->: Açıklama (Önemli)
[QUOTE=yigido_furkan;370548]bnce taraftar kesınlıle bırlesmelı yoksa boyle 20ser kısılık gruplar oldugu surece kasımpasa taraftarı gelır kendı sahanda susturur senı eger Sıvas ıcın Sıvasspor ıcın bısey yapmak ıstenıyosa bırleslmelı[/QUOTE]
elimize bir sopa alsak kırsak sonra kırdığımız parçaları yan yana getirip tekrar kırmaya çalışsak daha zor kırarız aynı işlemi bir kere daha tekrarlarsan kıramazsın.Atalar boşa dememiş ^^birlikten kuvvet doğar^^ diye |
[B]10 20 kişi birleşiolar grup kuruolar grup kurmadan destekleseler ne güsel olur... tek bi yürek olarak[/B]
|
-->: Açıklama (Önemli)
sizi desteklemeye devam ediyoruz, güzel isler yapyirosunuz , basarilar diliyoruz
|
-->: --->: -->: Açıklama (Önemli)
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;370550]elimize bir sopa alsak kırsak sonra kırdığımız parçaları yan yana getirip tekrar kırmaya çalışsak daha zor kırarız aynı işlemi bir kere daha tekrarlarsan kıramazsın.Atalar boşa dememiş ^^birlikten kuvvet doğar^^ diye[/QUOTE]
dogru soyluyosun abı sımdı herkesı amacı Sıvassporu en ıyı sekılde desteklemek bnce eger bu sene bızım bır kocaelı bır eskısehır taraftarının yarısı kadar taraftarımız olsa bız fb gs bjk maclarından en az 4 puan alırdık bız takımımıza hıc mac kazandırmadık ama herkes menfatı ıcın bırlesmıyo yonetım oturup konusuup bu ıs en kısa zamanda halletmelı |
[QUOTE=Akıncılar Haber;370542]NASIL ARAŞTIRIRSAN ARAŞTIR....
SİVASSPOR İÇİN CEBİMİZİ DÖKTÜK BE. SİVASSPORDANDA BİR KURUŞ ALMADIK. İFLAS ETTİK SİVASSPOR İÇİN. ONLARDA BİLİYOR Kİ, HERŞEYİ SİVASSPOR İÇİN YAPTIK. EMANET TESLİM EDİLECEKTİR KULÜBÜMÜZE. YETERKİ TARİHE AYAK UYDURUN. [/QUOTE] gardas sagolun artik birlik zamani hepimiz sivassporu düsünmeliyiz...ama burda herkese kizmadan yapcan marka almak icin 500 - 700 ytl harcamisinizdir ben sana vereyim parayi sen bana markayi ver :D :D bu kadar tutcani bilseydim ben alirdim...tabiki birde aklima gelseydi :D :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:07. |