SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   YG ÇALIŞIYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18878)

YARALI_AŞIK 21.05.2008 19:27

YG ÇALIŞIYOR

1 ŞUBAT 2007 YILINDAN BERİ MARMARA BÖLGESİ SINIRLARI İÇİNDE 2 ALT GRUBU İLE ÇALIŞMALARINA BAŞLAYAN YiĞiDoLaR®, 2007-08 SEZONUNDA MARMARA BÖLGESİNDEKİ BAZI MAÇLARA GİDEREK VE BULUŞMALAR DÜZENLEYEREK ÇALIŞMALARINI DUYURMUŞTU.2008-09 SEZONU İLE BERABER VE İLERKİ SEZONLARLA BERABER MARMARA BÖLGESİNDEKİ DESTEĞİMİZ YiĞiDoLaR® OLARAK TAM OLACAKTIR.AYRICA TÜRKİYE GENELİNE AÇILACAĞIMIZIDA BELİTMEKİSTERİZ.

[COLOR="Red"]ALT GRUPLAR HAZIR[/COLOR]

SADECE MARMARA BÖLGESİNDEKİ SİVASSPORLA ALAKALI ÇALIŞMALARDA YER ALACAK OLAN ALT GRUPLAR ARALARINDAKİ KIRGINLIĞI BİR KENARA BIRAKARAK AYRI AYRI DEĞİL HEP BİRLİKTE DESTEĞE ONAY VERDİ.YiĞiDoLaR® OLARAK ALT GRUPLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ.NE İSTİYORLARSA OLACAK.2007-08 SEZONUNDAKİ FB ve GS MAÇI BUNA ÖRNEKTİR.[COLOR="red"]AKINCILAR 58 [/COLOR]VE [COLOR="red"]MARMARA 58[/COLOR]'İN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ.

[COLOR="red"]KAYIT ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞTIR[/COLOR]

YiĞiDoLaR® OLUŞUMU KAYIT ÇALIŞMALARINA BAŞLAMIŞTIR.TÜRKİYE VE DÜNYANIN HER YERİNDEN MARKANIZ YiĞiDoLaR® İLE BİRLİKTE OLABİLİRSİNİZ.

[U]İnternet Yolu İle Kayıt:[/U] YiĞiDoLaR® OLUŞUMUNA KAYIT OLMAK İSTEYENLER.ADINI, SOYADINI,KİMLİK NUMARANI ve EV VEYA KENDİNE AİT OLMAK ŞARTI İLE TEL. NUMARANI [email]yigidolarmarkasi@mynet.com[/email] ADRESİNE MESAJ ATARAK YOLLA.

[U]Üyeliğin Nasıl Mı Tamamlanacak:[/U] KİMLİK NUMARANIZDAN İSİM SOYADINIZ KONTROL EDİLDİKTEN SONRA TELEFON İLE ARANACAKSINIZ KAYDINIZI DOĞRULAYACAKSINIZ.GÖRÜŞMELER KAYIT ALTINDA TUTULDUĞU İÇİN EVET KABUL EDİYORUM DEMENİZ YETERLİ OLACAKTIR.TELEFON NUMARANIZIN BAŞKASINA AİT OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILMAKTADIR.HATA OLURSA İSİM DOĞRU ÇIKSA BİLE KAYIT GEÇERSİZ OLACAKTIR.KAYIT OLANLAR SİVASIN BAZI YEREL GAZETELERİNDE SENEDE 1 DEFA OLMAK ŞARTI İLE DUYURULACAKTIR.KAYIT OLMAK [COLOR="Red"]ÜCRETSİZDİR[/COLOR] VE ASLA HİÇ BİR ZAMAN PARA TALEP EDİLMEYECEKTİR.UNUTMAYINKİ İSMİMİZ MARKA SINIFLARI ARASINDA GEÇMEKTEDİR.AYRICA BU DURUM BİZLERİ İLERLEYEN ZAMANLARDA BU KADAR DESTEKLEYENİMİZ VAR DEMEK İÇİNDİR.

[COLOR="red"]ADRES BİLGİLERİ(eklenecektir)[/COLOR]

TSE onay vermedi.

Mert Karşıyaka
Alt Gruplar Sorumlusu

[COLOR="SlateGray"]Kesinlikle boş yerler en kısa sürede doldurulacaltır.Site görevlilerine eklenmesi için bilgiler sunulacaktır.[/COLOR]

YuNuSPaSa58 21.05.2008 19:33

--->: YG ÇALIŞIYOR

Bende İstanbul'da oturuyorum.. Banada yer açın..:):):):) ßide ßurdaki adresi neresi oLacak.. Kesin ve net ßiLqi için zaman ßiraz uzun deiLmi. yada yazıyı erken yazmamışmısınız..

YARALI_AŞIK 21.05.2008 19:43

[QUOTE=YuNuSPaSa58;370920]Bende İstanbul'da oturuyorum.. Banada yer açın..:):):):) ßide ßurdaki adresi neresi oLacak.. Kesin ve net ßiLqi için zaman ßiraz uzun deiLmi. yada yazıyı erken yazmamışmısınız..[/QUOTE]

UZUN DEĞİL.KONU DİKKAT EDERSEN TEK KONU ÜZERİNE DEĞİLDİR.

İYİ AKŞAMLAR YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE

GuNaY 21.05.2008 19:51

[B]Arkadaşım bu konuyu neden bu kadar dallanıp budaklandırıyorsunuz anlamış değilim.
Hergün yeni bir konu, yeni bir bilgi...
(Aslında eklenen herhangi bir bilgide yok)
Artık zamanını bekleyip ondan sonra yazsanız nasıl olur?
Tabir-i caizse baymaya başladıda...[/B]

Akıncılar Haber 21.05.2008 20:18

[B]BU KONU ASILSIZDIR BU KİŞİLER ARTIK BİZLERDEN DEĞİLDİR
MERAK ETMEYİN BUNLARIN HEPSİNİ DÖVECEĞİZ.ÖZELİKLE SEN MERT KARŞIYAKA.ARTIK BIRAKIN YAKAMIZI.İÇİMİZE BİLE KARA KEDİ SOKTUN.YANIMIZDAKİ ARKADAŞLARIMIZ BİLE HAİNLİK YAPIYOR. [/B]

Akıncılar Haber 21.05.2008 20:27

YAZIKLAR OLSUN SİZE.
BİRTİRDİNİZ BİZLERİ HAİN HERİFLER.
DEDİKLERİNİN YARISI DOĞRU AMA ARTIK BİZDEN DEĞİLLER BU ..LER.
GÖRÜŞÜRÜZ NASIL POSTALIYOZ SENİ ADANAYA GELDİĞİN GİBİ HIZLI ŞEKİLDE.

velibircan 21.05.2008 20:49

[QUOTE=GuNaY;370925][B]Arkadaşım bu konuyu neden bu kadar dallanıp budaklandırıyorsunuz anlamış değilim.
Hergün yeni bir konu, yeni bir bilgi...
(Aslında eklenen herhangi bir bilgide yok)
Artık zamanını bekleyip ondan sonra yazsanız nasıl olur?
Tabir-i caizse baymaya başladıda...[/B][/QUOTE]

[B]Abi durumu çok güzel ifade etmişsin[/B]

unsal_58 21.05.2008 22:12

[B]bu ne ya??????????????????????[/B]

yigidomustafa58 22.05.2008 12:43

[B]hıımmm Akıncılar 58 grubunu biliyorum da Marmara 58 'i bilmiyorum...[/B]

S.KUTLU 22.05.2008 12:44

[QUOTE=yigidomustafa58;371145][B]hıımmm Akıncılar 58 grubunu biliyorum da Marmara 58 'i bilmiyorum...[/B][/QUOTE]

konuyu açan kişi bizden değildir gardaş.salla gitsin.aramızda olamassın diye onu 2 gün önce uyarmıştık.kaşarlık yapıyor yani.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:47.