![]() |
Olmuşla Ölmüşlere Çare Bulunmaz (!)
[B]Çok Gördük Sivas İçin Yanıp Tutuşanları,
Çok Gördük Sivas İçin Feda Olanları. [COLOR="Blue"] Nerdeler ? Nerdesiniz ? Neredeler ? Kiminleler ? [/COLOR] [COLOR="Red"]Hanisiniz ? Göremiyorum ? Duyamıyorum ? Anlayamıyorum ?[/COLOR] Sitede Yazıldığı Gibi Değilmiş. Biz Belki Yeni Oluşumu Destekledik,Ancak Fazla Destek Görmedik. Belki Bu Dönemlerde Yeni Olabiliriz,Bunu Ancak Bizden Büyük Olan, Bu Yolda Canlarını,Mallarını Feda Eden Abilerimiz Daha İyi Bilir. Herkez Dışardan Göründüğü Gibi Olsa,[COLOR="Red"]Mustafa Sönmez[/COLOR] Abi'nin Dediği Gibi:[COLOR="Red"]KEŞKE SİVAS'I SEVDİĞİM KADAR,SİVASLILARI DA SEVEBİLSEYDİM..![/COLOR] Ah Ah Şurda Bi Kaynaşıp,Tanışmak Vardı. Şu Pazar Gününü [COLOR="Red"]İNÖNÜ[/COLOR]'DE [COLOR="Red"]Sivaslı[/COLOR] Olarak Geçirmek Vardı. Dediğim Gibi Sözüm Meclisten Dışarı,Işı Olmayanlar İçin Bişey Demiyorum,Onlara Karşı Boynum Kıldan İnce. Maddi Sıkıntısı V.s Olanlarada Demiyorum.. Ama Keyfi İçin Gelmek İstemeyenler Çıkartsınlar O Cüzdandaki Kütüğü[COLOR="Red"] Sivas'lıyım[/COLOR] Demesinler...(!)[/B] |
--->: Olmuşla Ölmüşlere Çare Bulunmaz (!)
DAKİKADA 2 KİŞİNİN DAKİP ETTİĞİ SİTEDE ÖNCE KONULARIN SABİT KALMASI GEREKİR.
YANLIŞLIK BURDADIR.SİZİDE DESTEKLİYORUM EYÜP GARDAŞ. |
-->: Olmuşla Ölmüşlere Çare Bulunmaz (!)
NE DESEK BOŞ YILLARDIR SÜPERLİGDE OLAN BİR TAKIMIN TARAFTARIYIZ SANKİ OLSUN ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK...!
|
--->: -->: Olmuşla Ölmüşlere Çare Bulunmaz (!)
[QUOTE=lise!mustafa;372237]NE DESEK BOŞ YILLARDIR SÜPERLİGDE OLAN BİR TAKIMIN TARAFTARIYIZ SANKİ OLSUN ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK...![/QUOTE]
YOLA DEVAM.LİSELİLERE DESTEK TAM OLMALI. |
gardaş bazı insanlar boyledir
sivasspor yuksleişte olduğu zaman en buyuk sivas şampıyon sivas derler sonra iş biter kiç kimse sallamaz bunlar olacak iş deil |
[QUOTE=MarmarA;372235]DAKİKADA 2 KİŞİNİN DAKİP ETTİĞİ SİTEDE ÖNCE KONULARIN SABİT KALMASI GEREKİR.
YANLIŞLIK BURDADIR.SİZİDE DESTEKLİYORUM EYÜP GARDAŞ.[/QUOTE] ya bencede bu konular belli bir süre anasayfada sabit kalması lazım ki herkes görsün |
-->: --->: Olmuşla Ölmüşlere Çare Bulunmaz (!)
[QUOTE=berat.demir;372247]ya bencede bu konular belli bir süre anasayfada sabit kalması lazım ki herkes görsün[/QUOTE]
sana katılıyorum forumu anasayfada tutmak için ugraşıoruz foruma en çok mesaj yazan biz oluyoruz:D |
[B]Bakın dikkat edin forumda yorum yapanlar hep sabit kişiler birlik olalım diyoruz fakat hiç bir şekilde birleşemiyoruz bir şekilde bir oluşum gerekli bir ıvılcım gerekli bence....[/B]
|
-->: --->: Olmuşla Ölmüşlere Çare Bulunmaz (!)
[QUOTE=öner;372249][B]Bakın dikkat edin forumda yorum yapanlar hep sabit kişiler birlik olalım diyoruz fakat hiç bir şekilde birleşemiyoruz bir şekilde bir oluşum gerekli bir ıvılcım gerekli bence....[/B][/QUOTE]
biz kıvılcımı yaktık sıra katılımda ama nerde...!::mad::mad::mad::mad: |
--->: -->: --->: Olmuşla Ölmüşlere Çare Bulunmaz (
[B][QUOTE=lise!mustafa;372251]biz kıvılcımı yaktık sıra katılımda ama nerde...!::mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]
Bu kıvılcım dostum ya Sivasımız ikinci lige düşecek yada dahada kötü durumlara düşecek öyle anlıycaz bu sizin bizim yapacağımız bir olay değil Malesef biz Türk milleti ancak kaybedince değerleri anlıyoruz... [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:10. |