![]() |
Y-GeNÇLiK.38!!!
Y-GeNÇLiK-38
YiğiDo Genclık Kayserı Baskanı Ömerle 5 Dklık Bır Gorusme Yaptık Sıvasa Geldı Hayırlısıyla Önümüzdekı Günlerde Dahada Iyı Olucagız inş... [IMG]http://img234.imageshack.us/img234/2821/grnt019gw7.jpg[/IMG] [IMG]http://img234.imageshack.us/img234/7868/grnt018ai1.jpg[/IMG] [IMG]http://img399.imageshack.us/img399/272/grnt017cb1.jpg[/IMG] Alıntıdır.. |
-->: Y-GeNÇLiK.38!!!
yavaş yavaş buyuyoruz yakında en buyuk olacağız
|
--->: Y-GeNÇLiK.38!!!
kardeşlerimm başta istanbul ankara izmir antalya kayseri gardaşlarımızın çok olduğu iller buralarda kesinliklee sivasspor taraftar derneklerii açılmasıı lazımm gençlere sadece sivasspor değil memleket sevgisinin aşılanması lazımm.
yanlızz buralardaa dernekleşirkenn grupp olurkenn o ilinn dengelerini korumak için dostt kazanalımm derken düşmann kazanmamak içinn o ilin takımlarının maçlarına gidip destekdee olmakk lazımmm. kazanılann zaferlerinn enn büyüğüüü gönüll kazanmaktırr hepinizinn işii zorr ALLAH yar vede yardımcınızz olsunn |
slm ben yigido genclik kayseri baskanı arkadaslar her kez bizi konusacakk
|
[QUOTE=SAVİS;372483]slm ben yigido genclik kayseri baskanı arkadaslar her kez bizi konusacakk[/QUOTE]
Aynen öyle olacak kardeşim Sivassporun da artık böyle bir gruba ihtiyacı var herkes destek olsun KÖSTEK değil... |
--->: -->: Y-GeNÇLiK.38!!!
[B][QUOTE=sinan-58;372435]yavaş yavaş buyuyoruz yakında en buyuk olacağız[/QUOTE]
En Büyük Allah ;) Büyümenizi Bizde İsteriz,Destekleriz,Saygı Duyarız. Ancak Birleşme Zamanı Geldi. Bir Ufak Bir Kıvılcım Lazım. Artık Bizde Tek Taraftar Grubu İstiyoruz. Aynı Çatı Altında Büyümek İstiyoruz. Aynı Çatı Altında Stadlarda Yatmak İstiyoruz. Gerçekten Diğer Gruplara Göre Yeni Kuruldunuz. Sivasspor'a Çok Büyük Emeğiniz Geçti. Bunu Kutluyorum,Başarılarınızın Devamını Diliyorum.[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;372837][B]
En Büyük Allah ;) Büyümenizi Bizde İsteriz,Destekleriz,Saygı Duyarız. Ancak Birleşme Zamanı Geldi. Bir Ufak Bir Kıvılcım Lazım. Artık Bizde Tek Taraftar Grubu İstiyoruz. Aynı Çatı Altında Büyümek İstiyoruz. Aynı Çatı Altında Stadlarda Yatmak İstiyoruz. Gerçekten Diğer Gruplara Göre Yeni Kuruldunuz. Sivasspor'a Çok Büyük Emeğiniz Geçti. Bunu Kutluyorum,Başarılarınızın Devamını Diliyorum.[/B][/QUOTE] bişeyler yazmak için tıkladım bu mesajı gördüm gerek duymadım aynen katılıyorum |
[QUOTE=EyüphanAydın;372837][B]
En Büyük Allah ;) Büyümenizi Bizde İsteriz,Destekleriz,Saygı Duyarız. Ancak Birleşme Zamanı Geldi. Bir Ufak Bir Kıvılcım Lazım. Artık Bizde Tek Taraftar Grubu İstiyoruz. Aynı Çatı Altında Büyümek İstiyoruz. Aynı Çatı Altında Stadlarda Yatmak İstiyoruz. Gerçekten Diğer Gruplara Göre Yeni Kuruldunuz. Sivasspor'a Çok Büyük Emeğiniz Geçti. Bunu Kutluyorum,Başarılarınızın Devamını Diliyorum.[/B][/QUOTE] Gardas Elbette En Buyugumuz Allah Sen Nasıl Anladın Neyse Mesajın Icın Tesekkurler Eyuphan |
[B]İNŞALLAH COK BÜYÜRSÜNÜZ VE BİZLERİDE GRURLANDIRIRSINIZ[/B]
|
[QUOTE=1967_Dernek_Murat;372856][B]İNŞALLAH COK BÜYÜRSÜNÜZ VE BİZLERİDE GRURLANDIRIRSINIZ[/B][/QUOTE]
Allah Razı Olsun Murat Abı Mesajın Icın Tskler |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:53. |