![]() |
Sizce Sivasspor ?
Arkadaşlar gönüllerin şampiyonu olan sivasspor önümüzdeki intertoto maçlarının galibi olup uefaya çıkabilirmi ? ve 2008-2009 sezonunda başarımıza başarı katabilecekmiyiz ? yorumlarınız nedir
|
--->: Sizce Sivasspor ?
[B][I]olmayacak iş değil ciddiye alırsak çıkarız ama umarım aslarla oynarız.[/I][/B]
|
-->: Sizce Sivasspor ?
Bu maçlara moral bozuk katılaçağız umarım guruplara kalıp hakkımız olan UEFA daki guruplarda mücadele ederiz
|
-->: Sizce Sivasspor ?
BENCE ÇIKABİLİRİZ ..............
|
umarım bu kadroyu bozmadan ve güzel bir takviye yaparak bence çıkabiliriz ama sadece kaleden petkovicin yerine akını koymamız gerekir çünkü petkovic artık kalecilik yapamıyor bir gol attı degajdan kral oldu ama bence akın petkovicten daha güzel kaleci
|
kendimiz için değil türkiyemiz için avrupada bişeyler yapmamız lazım.bunun için ilk adım intertoto maçları.inşallah güzel sonuçlar alıp uefaya gideriz...
|
[B]tüm kalbimle inanıyorum Uefa ' ya çıkacağız sizde inanın...[/B]
|
bence intertoto'da SİVASSPOR'um başarılı olacak ve maç satan F.Bahçe'ye, Beşiktaş'a ve hatta Trabzonspor'a UEFA'ya gitmek bizim hakkımız olduğunu ispatlayacağız. İntertoto'dan UEFA'ya katılma başarısını göstererek nasıl 3.lüğün bizim hakkımız olduğunu, buralara alnımızın teriyle başarımızla geldiğimizi herkese bir kez daha göstereceğiz.
|
UEFA YA ÇIKAR EN AZ 2 TUR ATLARIZ IEFA DA DERIM BEN
|
bu takım ıntertotoyu 2 macıda kazanıp uefa ya gıder ve buyuk ısler yapar tabı kadro bozulmazsa
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:34. |