![]() |
Kim SivasSpora marş yazmak ister
[B][CENTER]Arkadaşlar müzikle uğran bir kardeşiniz olarak sizlerden sivas spora yazılmış marş olabilecek nitelikte şiirler bekliyorum
Bende sizin yazacağınız güfteye müziğini ekleyip bi nevi aranje yapacağım bu projede bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum Şimdiden teşekkür ederim Saygılarımla[/CENTER][/B] |
-->: Kim SivasSpora marş yazmak ister
[B]KEŞKE EDEBİYATIM GÜZEL OLSAYDI AMA SEN EYÜPHANAYDIN KARDEŞİME VEYA MERKEZ_EMRE ABİME SOR ONLAR YAZARLAR EDEBİYATLARI MÜTİŞ...!
|
--->: Kim SivasSpora marş yazmak ister
sivasıma kurbanım toprağına hayranım SİVASSPOR diyence hemen oynar kanım
4 Eylül'de atar benim güzel canım.Akıncılar,Suşehri,Zara söylenince orayı ara... 11 yaşındaki Abdurrahman'dan |
[B]Benm Edebiyat İyi Şiir Falanda Yazıyorum..Marş Yazmayıda Daha Önce Düşündüm İnş yazcam Bi tane... Ama En İyisi Site Yönetimi Marş Yarışması Yapsın böle hem katılım olur hemde istenen güsel mars ortaya cıkar[/B]
|
Sivaslı Yigidolarız Biz
Sivas İcin Tek Bilek Tek Yüregiz Ayrıcalıktır Sivaslı Olmak Sivas Bizim Her Seyimiz Gurur Verir Yigido Olmak Sivas İcin Yanıp Tutusmak Sadece Sivas İcin Yasamak Ve Sivasa Özlem Duymak Sivaslı Olmak Kardesliktir Vatan Perverliktir Doyasıya Barıstır Sivaslı Olmak Ayrıcalıktır.. Sivası Yüceltmek İcin El Ele Sizde Katılın Bu Kardeslige Yigido Olmanın Ayrıcalıgını Yasayın Ve Sivaslı Olmanın Farkına Varın..!!! Elimden Geleni Yaptım.. Pek Güzel Olmadı Kusura Bakmayın..Bu Siir Sivasa Yönelik Ama Cok YakındA SivasSpora Yönelikte Yazacagım.. Saygılarımla... HaYLaZ |
[B][COLOR="Red"]4 EYLÜL[/COLOR]
Ne Zorluklar Çektik [COLOR="Red"]4 Eylül'de[/COLOR], Ne Maçlar Yaptık [COLOR="Red"]4 Eylül'de[/COLOR] Ne Sevdalar Yaşadık [COLOR="Red"]4 Eylül'de[/COLOR] Benim Güzel Stadım [COLOR="Red"]4 EYLÜL..... [/COLOR] İsmail Kartalıyla,Werner Lorantıyla,Asker Bülentiyle, Uzanmış Güzelim Eller, Dökülüyor [COLOR="Red"]4 Eylül'ün[/COLOR] Yanındaki Güller. Ellerimdeki Seller, Benim Güzel [COLOR="Red"]4 EYLÜL'üm[/COLOR] EyüphanAydın ************************************************************************ Biraz Baştan Sağma OLdu Ama, İnşallah En Yakın Zamanda Yazcam :D Konuyu Gördüm Hemen Aklımdan Geçeni Yazim Dedim..[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;373638][B]
Biraz Baştan Sağma OLdu Ama, İnşallah En Yakın Zamanda Yazcam :D Konuyu Gördüm Hemen Aklımdan Geçeni Yazim Dedim..[/B][/QUOTE] Olcak Eyüphan Devam Zorla Biraz:D |
-->: --->: Kim SivasSpora marş yazmak ister
[QUOTE=EyüphanAydın;373638][B][COLOR="Red"]4 EYLÜL[/COLOR]
Ne Zorluklar Çektik [COLOR="Red"]4 Eylül'de[/COLOR], Ne Maçlar Yaptık [COLOR="Red"]4 Eylül'de[/COLOR] Ne Sevdalar Yaşadık [COLOR="Red"]4 Eylül'de[/COLOR] Benim Güzel Stadım [COLOR="Red"]4 EYLÜL..... [/COLOR] İsmail Kartalıyla,Werner Lorantıyla,Asker Bülentiyle, Uzanmış Güzelim Eller, Dökülüyor [COLOR="Red"]4 Eylül'ün[/COLOR] Yanındaki Güller. Ellerimdeki Seller, Benim Güzel [COLOR="Red"]4 EYLÜL'üm[/COLOR] EyüphanAydın ************************************************************************ Biraz Baştan Sağma OLdu Ama, İnşallah En Yakın Zamanda Yazcam :D Konuyu Gördüm Hemen Aklımdan Geçeni Yazim Dedim..[/B][/QUOTE] ben demiştim bu davulcu tam edebiyatcı biraz ugraşsa neler çıkar:D |
--->: -->: --->: Kim SivasSpora marş yazmak ister
[B][QUOTE=lise!mustafa;373641]ben demiştim bu davulcu tam edebiyatcı biraz ugraşsa neler çıkar:D[/QUOTE]
Yazdığım Şiiride Aklımdan Ne Geçerse Yazdım, Yarın Biraz Uğraşimde YAZİM.[/B] |
eyup biraz kafiyeye ugras biraz da hece ölçüsüne iyi işler cıkar :D
bende yeni yazı yazdım konuyu accam ama mouse kfayı yedı kopyala yapıstır calısmıyor neyse artık sonra atarız.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:43. |