SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GENÇLER DEĞİL AS`LAR OYNASIN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19108)

SivasSpor.Com 04.06.2008 08:30

GENÇLER DEĞİL AS`LAR OYNASIN

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/sivasgolsevinci.jpg[/IMG]

İntertoto Kupası’nda mücadele edecek olan Sivasspor’a spor kamuoyu tarafından ‘As takımla oynayın!’ isteği geldi..

Türkiye’yi Avrupa arenasında temsil edecek takımlardan birtanesi olan Sivasspor’a spor kamuoyundan destek ve eleştiri geldi.
Spor kamuoyu Sivasspor’un İntertoto’dan UEFA’ya yükselebileceğini belirtirken, “Sivasspor Teknik direktörü Bülent Uygun, İntertoto’da gençleri oynatacağını açıkladı. İntertoto Kupası maçları küçümsenmemeli. Bülent Uygun takımına güveniyor ve inanıyor. Bunda haklı ama, yinede bu maçlara daha ciddi yaklaşarak As takımıyla maçlara çıkmalı. Sivasspor’un UEFA’ya yükselmesini ve ülke puanına katkıda bulunmasını istiyoruz. Bu nedenle gençlerle maçlara çıkmak biraz riskli. Sivasspor Yönetimi ve Teknik heyetinin kararlarını bir daha gözden geçirmesi ve maçlara Süper Lig’de harikalar yaratan As takımı ile çıkmasını bekliyoruz. Çünkü Sivasspor UEFA’da başarılı olabilecek bir takım” denildi.

[B][I]Sivas`ın Sesi[/I][/B]

OLCAY_58_AKKUS 04.06.2008 08:34

--->: GENÇLER DEĞİL AS`LAR OYNASIN

evet haklılar da bence türkiye kupasında da o gençlerle ilerleyecektik alanyaya elendik.O çok güvendiğiniz gençlerle kusura bakmayın bırak tur atlamayı ip bile atlanmaz.aklınızı başınıza alın bu fırsat malesef kırk sene sonra bize geldi.şimdi macera aramanın anlamı yok

MustafaParlak 04.06.2008 08:34

-->: GENÇLER DEĞİL AS`LAR OYNASIN

GERÇEKTENDE ASLARLA OYNAMAYIZ.TÜRKİYE KUPASI GİBİ İŞİ CİDDİYE ALMIYORUZ UEFA GİTMEMİZ İÇİN ASLARLA OYNAMALIYIZ.BENİM GÖRÜŞÜM BU;)

izmirliyigido 04.06.2008 08:40

Avrupa'da ki ilk senemizde acı bir tecrübe yaşamak istemiyoruz. 41 yıl sonra gelen bu fırsat tarihin sayfalarında kötü bir anı olarak yazılmasın. Tamam bizde gençlerin kazanılmasını istiyoruz ama zaten Avrupa tecrübesi olmayan bir takımız. Süper Lig tecrübesi dahi olmayan gençlerle maceraya atılmak ne derece doğru olur, bir kez daha düşünmek lazım değil mi değerli hocam.

Bülent hocam seni seviyor ve sana güveniyoruz. Ama Süper ligde yaşadığımız tecrübesizliğin acısını daha yüreğimizde taşıyorken bunu da ah-vah ederek yaşamayalım. Süper Ligde tecrübeli olsaydık 3'lü averaj olayını ta başından tedbir alırdık. Neyse her acı bir tecrübedir.

Tekrar söylüyorum, Bülent hoca seni seviyoruz ve inanıyoruz.

.

BOUN 04.06.2008 08:42

Spor kamuoyu denen ucubeler türlü katakullilerle, üçlü averaj alavere-dalaveresiyle Sivassporumuz dördüncülüğe yerleştirilirken niye sesini çıkarmadı da şimdi ötmeye başlıyor.

Geçelim efendim bu ayakları, spor kamuoyu falan filan bunlar yalan şeyler, daha bir ay evvel CNN'de futbol manyağı, geri zekalılar kendi aralarında konuşurlarken ''Ya bu Sivas UEFA'ya gitmesin, başarısız olur, onun yerine BJK gitsin'' derken ve BJK'nin üzerinden yüz yıl geçse unutulmayacak 8-0 destanını(!) unutup, Sivassporumuz aleyhinde içlerindeki pisliği kusarken bizi hiç düşünmüyorlardı. Eminim yine düşünmüyorlar, bu haberi yapan heralde Bülent Hoca'ya motivasyon olsun diye yapmış...

Benim şahsi görüşüm, gençlerden kurulu kadroyla çıkalım, nereye kadar gidersek gidelim, hiç önemli değil. Asıl önemli olan bizim as futbolcuların dinlenip gelmeleri, çünkü onlara ligde çoooook çok ihtiyacımız olacak. Zira üç büyültülmüşle kesilecek hesabımız var!

Divriği58- 04.06.2008 08:51

KİM NE DERSE DESİN BÜLENT UYGUN 16 YASINDAKI TOPCUYUDA OYNATSA 40 YASINDAKINI DE OYNATSA BI BILDIGI VARDIR GÜVENIM SONSUZ EN İYİSİNİ BİLİR

bayram 04.06.2008 08:53

Bülent hocamıza güvenin siz yardım kampanyasına katılmaya devam edin sadece göreceksiniz ilerleyen zamanlarda göreceksiniz

OLCAY_58_AKKUS 04.06.2008 09:15

[QUOTE=izmirliyigido;375917]Avrupa'da ki ilk senemizde acı bir tecrübe yaşamak istemiyoruz. 41 yıl sonra gelen bu fırsat tarihin sayfalarında kötü bir anı olarak yazılmasın. Tamam bizde gençlerin kazanılmasını istiyoruz ama zaten Avrupa tecrübesi olmayan bir takımız. Süper Lig tecrübesi dahi olmayan gençlerle maceraya atılmak ne derece doğru olur, bir kez daha düşünmek lazım değil mi değerli hocam.

Bülent hocam seni seviyor ve sana güveniyoruz. Ama Süper ligde yaşadığımız tecrübesizliğin acısını daha yüreğimizde taşıyorken bunu da ah-vah ederek yaşamayalım. Süper Ligde tecrübeli olsaydık 3'lü averaj olayını ta başından tedbir alırdık. Neyse her acı bir tecrübedir.

Tekrar söylüyorum, Bülent hoca seni seviyoruz ve inanıyoruz.[/quote]

Güzel konuşmuşsun fakat bir gerçeği unutmaki biz o üç büyütülmüşlerle uğraşamayız kendimize zarar veririz onun için işimize bakalım hesap konusunu da unut bence bizim gücümüz dediğim gibi onlarla uğraşmaya malesef yetmiyor.İstedikleri gibi aT oynatıyorlar bu ligde

izmirliyigido 04.06.2008 09:42

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;375940]Güzel konuşmuşsun fakat bir gerçeği unutmaki biz o üç büyütülmüşlerle uğraşamayız kendimize zarar veririz onun için işimize bakalım hesap konusunu da unut bence bizim gücümüz dediğim gibi onlarla uğraşmaya malesef yetmiyor.İstedikleri gibi aT oynatıyorlar bu ligde[/QUOTE]

Canım kardeşim çok haklısın biz kendi işimize bakalım. Ama bu arada birşey hatırlatayım, hesap konusuna ben değinmemiştim. Onu BOUN kardeşimiz yazmış, ufak bir karışıklık olmuş, ama olsun....

.

Abdullah DuMaN 04.06.2008 10:12

-->: --->: GENÇLER DEĞİL AS`LAR OYNASIN

[QUOTE=izmirliyigido;375917]Avrupa'da ki ilk senemizde acı bir tecrübe yaşamak istemiyoruz. 41 yıl sonra gelen bu fırsat tarihin sayfalarında kötü bir anı olarak yazılmasın. Tamam bizde gençlerin kazanılmasını istiyoruz ama zaten Avrupa tecrübesi olmayan bir takımız. Süper Lig tecrübesi dahi olmayan gençlerle maceraya atılmak ne derece doğru olur, bir kez daha düşünmek lazım değil mi değerli hocam.

Tekrar söylüyorum, Bülent hoca seni seviyoruz ve inanıyoruz.

.[/QUOTE]

KATILIYORUM 40 SENEDE 1 GELMİŞ İYİ DEĞERLENDİRELİM

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:48.