![]() |
Sivas bize sahip çıkmalı
[B][CENTER][IMG]http://www.gurunhaber.com/images/haber/57.jpg[/IMG]
Süper Lig'de geride kalan sezonda önemli başarılara imza atan Sivasspor, yeni sezon öncesi takımı güçlendirmek için çalışma yaparken, teknik direktör Bülent Uygun sitemli konuştu. Uygun, "Transfer parayla yapılıyor. Sezon sonunda Sivas halkının desteğine göre hareket edeceğimizi söylemiştik. Ancak değişen birşey olmadı" dedi. Yeni sezonda hem İntertoto Kupası'nda hem de Süper Lig'de mücadele edecek olan Sivasspor, transfer arayışlarını sürdürdürken Uygun, yeni sezon ile ilgili açıklamalar yaptı. Transfer çalışmaları konusunda henüz çalışmaların sürdüğünü ve net bir gelişme olmadığını söyleyen Uygun, "Transfer para ile yapılıyor. Ancak şu an bizim elimizde iyi transferler yapmak için yeterli para yok. Sivaslılardan bu takıma katkı yapmalarını bekliyoruz ama henüz bu konuda yaşanan bir gelişme olmadı." dedi. Lig bitiminde, yeni sezon hedeflerini şehrin ve taraftarın takıma bakışına göre şekillendireceklerini söylediklernini vurgulayan Uygun, "Ancak görüyoruz ki bu konuda herhangi bir gelişme ya da hareketlilik olmadı. Şehir bizden tam olarak ne istediğini ortaya koymadı. Başarı için hem maddi hem de manevi destek gerekiyor. Biz yinede yönetim kurulumuz ile birlikte yeni sezonda daha güçlü bir takım oluşturarak ligdeki başarımızı devam ettirmek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız sürüyor" dedi. [COLOR="Red"][B]"FUTBOLCULARIMIN HEPSİ EŞİT"[/B][/COLOR] Haziran sonunda katılacakları İntertoto Kupası maçları ile ilgili de değerlendirmede bulunan Uygun, "Nasıl bir kadro ile çıkacağımız konusunda yapılan spekülasyonlar doğru değil. Neticede bu takıma transfer olan her futbolcu bu takımın futbolcusudur ve görev verildiğinde bunu en iyi şekilde yerine getirecektir. İntertoto Kupası maçlarında da kime görev verirsek verelim, takımın başarısı için elinden geleni yapacaktır. Biz iyi mücadele ederek bu kupadada yolumuza devam edip UEFA'ya kalmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu. Uygun 9 Haziran'da toplanarak İntertoto Kupası ve yeni sezon hazırlıklarına start vereceklerini vurguladı.[/CENTER][/B] |
--->: Sivas bize sahip çıkmalı
Bak işte bu konuda Bülent Uyguna kızarım ayıp etmiş ne demek hiç bir gelişme yok o kadar sms gitti sms atamayan buğday sattı vs. yaptı yardım yaptı bu konuda kızdım bülent hocaya ayıp etmiş gerçekten
|
kardeşi bu işe bende kızıyorum zaten Sivas halkının bütçesi belli, ikinci yarı başında o kadar para toplandı adam gibi transfer yapılmadı belkide bu yüzden şampiyonluğu kaçırdık.
|
Bana göre yerinde olmayan bir açıklama. Sivas halkı daha nasıl sahip çıksın ki türbinler ise doluyor, deplasmda dahi taraftar sıkıntısı çekilmiyor. Önüne gelen Sivasspor taraftarına saldırıyor ben anlamıyorum neden böyle yapıyolar Süper liğideki 18 takımdan 4 büyüğü çıktıktan sonra hangi kulübün taraftarı böyle doldurdu. Türbüne oynayan yada taraftara oynayan kaçtane futbolcu transferi yapıldı .Alıanan HANİFİ denen futbocu orduda bile yedek iken şampiyonluğa oynayan bir takıam transfer yapıldı. ikinci yarı 8 transferden kaçtanesi oynadı. 8 değil 3 tane alınaydı banko oynayadı bunlarıdamı sivas halkı sivasspor traftarı yaptı
|
-->: Sivas bize sahip çıkmalı
Sivas sahip çıkmıştır şimdiye kadar bundan sonrada sahip çıkaçağız
|
hocam ben olumne kadar sizin arkandayım bunu ii bil ben sivassporluyum sivasspor un kımseye maç satmasını istemıyorum her maçımızı yenerek yolumuza sampıyonlar liginde devam edelim
|
Her seferinde yaptığı açıklama "sivas ın şu kadar parası var bu kadar bütçesi var" ayıp yaa.Tamam bu sezon çok büyük bir iş başardın çok emeğin katkın oldu tebrik ediyoruz seni ancak bir takım da ancak bu kadar deşifre edilir sen bu takımın mali işlerden sorumlu yöneticisi misin...
|
Bu haberin kaynağı neresi acaba biz bülent hocaya kızıyoruz ama gerçekten bu açıklamaları yaptımı acaba
|
Bülent Uygun şunu unutmamalıdır ki Bülent Uygun'u Bülent Uygun yapan SİVASSPOR'dur
|
[QUOTE=bayram;376440]Bu haberin kaynağı neresi acaba biz bülent hocaya kızıyoruz ama gerçekten bu açıklamaları yaptımı acaba[/QUOTE]
Kaynak : [URL="http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&takim=115&go=113102"]http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&takim=115&go=113102[/URL] [B]Bu Haber Daha Yeni Samanyolu Haberin Spor Programındada Cıktı[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:34. |