![]() |
[B][COLOR="Blue"]Arka Yuzu[/COLOR][/B]
[IMG]http://img161.imageshack.us/img161/2310/ccvpe1.png[/IMG] [B][COLOR="SlateGray"]Ön Yüzü[/COLOR][/B] [IMG]http://img161.imageshack.us/img161/1916/dfdfwg8.png[/IMG] POLARLAR PERSEMBE SATISA SUNULUCAKTIR... BU GORUNTU RENKSIZ GORUNUMUDUR.. SIVASLI VE SIVASSPORLULARIN SEHRINDE YIGIDO GENCLIK RUZGARI ESIYOR... SIVASSPOR ICIN HER SEY YAPMAYA HAZIRLAR KONAK ALIS VERIS MERKEZI... [COLOR="Red"][B]YİĞİDO GENCLİK CENTER[/B][/COLOR] |
POLARLARIMIZ GELİYOR...!!!!
Sevgili arkadaşlar Yiğido Gençlik'ten bir ilk.Yiğido Gençlik polarlarımızı Konak alış-veriş merkezinden(konak pasajı altı) dilediğiniz şekilde(nakit,kredi kartı vs.) temin edebilirsiniz.Polarlarımız bi aksilik olmazsa Perşembe günü satışa sunulacaktır.Diğer takım taraftarlarının polarlarını nasıl rahatlıkla buluyorsanız bundan sonra bizim polarlarımızıda rahatlıkla bulabileceksiniz.Hepinize saygılar...
|
--->: POLARLARIMIZ GELİYOR...!!!!
hayırlı olsun polarlarınız ama ılk bız yapmısdık onu da not duselım :)
|
Sağol kardeş.Ama ben de bi not düşeyim;ilk derken polar yaptırma anlamında demedim ilk defa mağaza satışı olduğundan dolayı dedim.
|
peki biz nasıl temin edeceğiz istanbulda oturuyoruz fiyatı nedir herhangi bir verilmemiş
|
[QUOTE=bayram;377460]peki biz nasıl temin edeceğiz istanbulda oturuyoruz fiyatı nedir herhangi bir verilmemiş[/QUOTE]
kardeş mağaza sattığı için fiyet tam olarak belli değil ancak 20 ytl yi geçmez,temin etme işine gelince bunu mağaza ile konuşacağız il dışına sipariş usulü çalışacaklarsa siparişini verirsin gönderirler, olmadı bi tanıdığına aldırırsın oda olmadı biz alır yollarız sen yeter ki almak iste kardeş... |
[QUOTE=YiğidoGençlik;377462]kardeş mağaza sattığı için fiyet tam olarak belli değil ancak 20 ytl yi geçmez,temin etme işine gelince bunu mağaza ile konuşacağız il dışına sipariş usulü çalışacaklarsa siparişini verirsin gönderirler, olmadı bi tanıdığına aldırırsın oda olmadı biz alır yollarız sen yeter ki almak iste kardeş...[/QUOTE]
Ben almak istiyorum tabiki el alem nasıl kendi takımının polarlarıyla kışın gezip ısınabiliyorsa bende kendi takımımın polarıyla gezip ısınmak isterim kim istemezki bunu |
[QUOTE=bayram;377466]Ben almak istiyorum tabiki el alem nasıl kendi takımının polarlarıyla kışın gezip ısınabiliyorsa bende kendi takımımın polarıyla gezip ısınmak isterim kim istemezki bunu[/QUOTE]
Tamam kardeşim sana yardımcı olmak boynumuzun borcudur yaparız bi güzellik |
[QUOTE=YiğidoGençlik;377469]Tamam kardeşim sana yardımcı olmak boynumuzun borcudur yaparız bi güzellik[/QUOTE]
estağfurullah ne boyun borcu olacakki ama inşallah elimize ulaşır birde yakından resmini çekip koysanız poların |
çok şey istedim herhalde :=)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:48. |