![]() |
TERİM "MEHMET" BEDELİ ÖDEDİ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/m.yildiz.jpg[/IMG]
Türkiye'nin bu sezon en önemli gol silahı olarak ön plan açıkan Mehmet Yıldız'a Milli takımda forma şansı tanımayan Fatih Terim, bunun bedelini ağır ödedi. Mehmet Yıldız gibi bir gol silahından yoksun olarak Portekiz maçına çıkan A Millilerimiz, rakibi karşısında ceza alanına dahi giremeden maçı tamamladı. Ortaya çıkan bu tablo Avrupa basınında ciddi derecede alay konusu olurken, Türkiye'de ise ‘Mehmet Yıldız'ın bedeli ağır oldu’ yorumları yapılmasına neden oldu. Fatih Terim’in Milli takım kadrosuna Sivasspor’un önemli ismi Mehmet Yıldız’ı almaması nedeniyle ciddi eleştiriler yapılırken, bu eleştiriler doğruluğunu Portekiz maçıyla gösterdi. Rakibi karşısında gol yollarında son derece pasif kalan ve ceza sahasına dahi girmekte zorlanan Milli takıma Avrupa’da ağır eleştiriler yapılırken, bir çok ülke de gol yollarındaki etkisizlik alay konusu oldu. Türkiye’de ise Fatih Terim’in Milli takıma Mehmet Yıldız’ı almamasının bedelini ağır ödediği üzerinde duruldu. Terim’in Yıldız’ı almayarak hata yaptığı gol yollarında yaşanan etkisizlikle bir kez daha ortaya çıkmış oldu. [B][I]Sivas'ın Sesi Gazetesi [/I][/B] |
--->: TERİM "MEHMET" BEDELİ ÖDEDİ
ah bi fatih terim anlasaaaa...
|
helal olsun fatih hocaya yine yaptı yapacagını forvetsiz bir milli takım olurmu ya görün sıfır cekecegiz bu kafayla maçı bırak puan bile alamayacagız sen neyine güveniyosunda mehmet yıldız gibi bir forveti takıma almıyosun çıksın golleri fatih hoca atsın tabi ata biliyosa.çok yazık olacak milli takımımıza.avrupaya rezil olcagız umarım yanıulırım da başarılı olurlar.mehmet yıldız sız milli takımımıza başarılar diliyorum
|
[B]Arkadaşlar Mehmet Yıldız Milli Takımda Yapamaz Yha..Portekiz Macında Mehmet Yıldız Mı Kurtarcaktı Tek Başına Bizi..Ama Şöyle Bi Gerçek Var Mehmet Yıldız Semih Ve Mevlütten 10 Kat Daha İyi...Forvette Nihatın Yanına Fatih Tekke Veya Ümit Karanın Alınması İyi Olurdu Bana Göre[/B]
|
-->: --->: TERİM "MEHMET" BEDELİ ÖDEDİ
[QUOTE=rapjii;377606][B]Arkadaşlar Mehmet Yıldız Milli Takımda Yapamaz Yha..Portekiz Macında Mehmet Yıldız Mı Kurtarcaktı Tek Başına Bizi..Ama Şöyle Bi Gerçek Var Mehmet Yıldız Semih Ve Mevlütten 10 Kat Daha İyi...Forvette Nihatın Yanına Fatih Tekke Veya Ümit Karanın Alınması İyi Olurdu Bana Göre[/B][/QUOTE]
GÖKHAN, GERÇEKTEN İLK DEFA BU KADAR SAÇMA Bİ YORUMUNU OKUYORUM.TAMAM ÜMİT KARANIN ALINMASI GEREKİYORDU AMA BİZİM MEHMETİN %100 ALINMASI GEREKİYORDU.:mad: |
Fatih TERİM daha çok bedeller ödeyecek.
|
daha bu ne daha cok bedel odeyecek fatıh terım boyle gıderse
|
Portekiz maçındaki forvetlerimiz aynı mahelle aralarında top oynayan gençler gibiydi.Eee Fatih terim bedelinin ödüyor üç büyüklerden toplamış bütün takımı.
|
Haklilar...Mehmet i Ceza Sahasina Koy..Uzun toplar at..ayaginda tutsun..orta saha ileriye gelsin pas ve gol..bukadar basit..
|
bu milli takım bu turnuvada gol bile atamaz puan bile alamaz rezil olup gelir daha öncede söylemiştim ben kadro seçiminde yaptıgı adaletsizlik nedeniyle milli takımı DESTEKLEMİYORUM
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:06. |