![]() |
EURO 2008'i kim kazanır?
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B]GRUPLAR, FİNALLER ve ŞAMPİYON...[/B]
[B]a grubu:[/B]1. portekiz, 2.çek cumhuriyeti [B]b grubu:[/B]1. almanya , 2.hırvatistan [B]c grubu:[/B]1. hollanda ,2.fransa [B]d grubu:[/B]1. ispanya , 2.isveç [B]çeyrek final:[/B] portekiz-hırvatistan almanya-ç.cumhuriyeti hollanda-isveç ispanya-fransa [B]yarı final:[/B] portekiz-almanya hollanda-fransa [B]final:[/B] almanya-fransa [B][COLOR="RoyalBlue"]ŞAMPİYON: FRANSA[/COLOR][/B][/FONT] |
--->: EURO 2008'i kim kazanır?
Bence bizimle birlikte Hollanda final oynar))::
|
-->: EURO 2008'i kim kazanır?
ben portekiz yada italya olacağını düşünüyordum ama dünkü italya-hollanda maçından sonra kararımı değiştirdim kesinlikle hollanda şampiyon olur
|
[QUOTE=YiğidoGençlik;377653]Bence bizimle birlikte Hollanda final oynar))::[/QUOTE]
inşallah kardeş.keşke öyle birşey olsa vee sonunda şampiyon olsak:rolleyes: |
Hollanda ipi göğüsler bence...
|
PORTEKİZ VEYA HOLLANDA OLUR BÜYÜK OLASILIKLA HOLLANDA OLUR TERİM İSE SONDAN BİRİNCİ OLUR
|
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]burakçım çok hoş Bİ KONU AÇMIŞIN SAGOL BENİM FAVORİM HOLLANDA BU SENE.. AMA.[/FONT][/COLOR]
ALMANYA-FRANSA................İSPANYA-HOLANDA ALMANYA-HOLLANDA ALMANYA |
[QUOTE=*maliyeci*;377674][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]burakçım çok hoş Bİ KONU AÇMIŞIN SAGOL BENİM FAVORİM HOLLANDA BU SENE.. AMA.[/FONT][/COLOR]
ALMANYA-FRANSA İSPANYA-HOLANDA ALMANYA-HOLLANDA ALMANYA[/QUOTE] senin yorumunda süper olmuş cann:) |
Hollanda-Portekiz
Hollanda alır bence |
bence portekiz ve almanya final oynar
almanya kupayı alır |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:04. |