![]() |
FUTBOLCULAR MÜJDE
[B]
Oyuncuların 38 yaşına kadar tecil olabilmesini öngören yasa kabul edildi. 12.6.2008 Herkesi ilgilendiriyor TBMM Genel Kurulu’nda, A Milli Takım kadrolarında yer alan ve uluslararası yarışmalarda ilk üçe giren sporcuların 38 yaşına kadar askerliklerini tecil edilebilmesini öngören yasa teklifi kabul edildi. Akademisyenlerde aranan yaş sınırı ise 33’ten 35’e yükseldi. Buna göre aktif spor yaşamını sürdüren sporcular, askerlikleri 38 yaşını doldurdukları yılın sonuna kadar tecil etme hakkını kullanabilecekler. TBMM’de çıkan yasa ayrıca Türkiye Ligleri’ndeki futbolcuları da ilgilendiriyor. Güler: Çok önemliydi Türkiye Profesyonel 1. ve 2. futbol liglerinde yer alan takımların kadrolarında bulunan profesyonel futbolcuların, üç ve daha fazla ligi bulunan diğer spor dallarında, en üst ligde yer alan takımların uluslararası kuralların öngördüğü sayıdaki sporcular da askerliklerini 38 yaşına kadar erteleyebilecek. Yasayla ilgili konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, “Bu yasa toplam 380 bin kişiyi kapsıyor. Özellikle askerlik çağındaki sporcular için çok önemliydi” dedi. FANATİK [/B] |
--->: FUTBOLCULAR MÜJDE
Bence çok saçma ve yersiz bir adalet ben 20 yaşına geleceğim askere gideceğim polisler zaten emekli olana kadar nöbet tutuyor onlar dahi askere gidecek futbolcu top oynuyor diye sanatçı şarkı söylüyor diye 38 yaşına kadar tecil ettirecek zaten 38 yaşından sonra ondan ne beklersinki
|
[B]BÜLENT HOCANIN İSTEDİGİ OLDU.
BİZ NORMAL İNSANLAR VATANİ GÖREVİMİZİ 20 YAŞINDA YAPARKEN ADAM ÖLMÜŞ BİTMİŞKEN 38 YAŞINDA YAPACAK VALLA HELAL OLSUN...![/B] |
bence çok şaçma bir karar.Adam 38 yaşında nasıl askerlik yapacak şaçma
|
-->: FUTBOLCULAR MÜJDE
YA ASLINDA ASKERLİK YAPAN FUTBOLCU AZ HERKEZ TÜMER GİBİ YAPARSA KİMSE ASKERE GİTMEZ 30 40 GÜN PARALI ASKERLİK YAPARLAR
|
bu yaş sınırlamas futbolcular açısından İii olmuş ama ben hemen gidip yapıp gelmek isterim kafada askerlik meselesi kalmısın dimi
|
-->: --->: FUTBOLCULAR MÜJDE
[QUOTE=NETLOG;378206]bu yaş sınırlamas futbolcular açısından İii olmuş ama ben hemen gidip yapıp gelmek isterim kafada askerlik meselesi kalmısın dimi[/QUOTE]
aynen dediklerine katiliyorum kardes. Hakkimizda hayirlisi. Paylasim icin sagol. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:34. |