SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ŞOK! KOMBİNELER SATIŞTA?? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19226)

OLCAY_58_AKKUS 12.06.2008 11:48

ŞOK! KOMBİNELER SATIŞTA??

[B]Arkadaşlar kombine biletler satışa çıkmış herkese duyrulur ben az önce aldım.20 Haziran falan hepsi boş ayrıca forma hediyesi ve kredi kartına taksit de yok bilginize Almak isteyenler acele etsin iyi yerler çoktan parsellenmiş.[/B]

XXCakir58 12.06.2008 12:10

-->: ŞOK KOMBİNELER SATIŞTA??

Keske Sivasta olsam alirdim. Herkese duyurul gidin kapin, tüketin biletleri.
Haber veridign icin sagol.

oz.can 29.07.2008 13:17

--->: ŞOK KOMBİNELER SATIŞTA??

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;378251][B]Arkadaşlar kombine biletler satışa çıkmış herkese duyrulur ben az önce aldım.[COLOR="Red"]20 Haziran falan hepsi boş ayrıca forma hediyesi ve kredi kartına taksit de yok bilginize[/COLOR] Almak isteyenler acele etsin iyi yerler çoktan parsellenmiş.[/B][/QUOTE]

Sivassporumuzun saygıdeğer yöneticileri kombinelerle ilgili verdiğiniz forma sözünüzü unuttuk sanmayın, forma için değil ama bir yiğido böyle yapmaz...

Bekliyoruz; formayı değilse bile bir açıklama; "arkadaş finanse edemiyoruz kusura bakmayın vs..."

Ayrıca

[B]1)[/B] [COLOR="Red"]Malum kredi kartından başka kartlara hala taksit yapılmamasını[/COLOR]
[B]2)[/B] [COLOR="Red"]Her koltuğun aynı fiyat olmasını[/COLOR]

kınıyorum! Bu işte bir kasıt mı var? Böyle acemilik olmaz, olmamalı...

Sevgili yigidoları bu tür olaylarda gerekli tepkiyi göstermeye davet ediyorum, [COLOR="Blue"]"balık baştan kokar"[/COLOR]

mysuskunx 29.07.2008 13:28

YA ARKADAŞIM SEN NERDE KALDIN KOMBİNELER SATILDI NERDEYSE BİTTİ (GÜXL YERLER BİTTİ) AYRICA WORLD KARTA 4 TAKİST YAPILIYOR, SATIŞ NOKTASINDAKİ BAYANIN DEDİĞİNE GÖRE FORMA ÜRETİCİMİZ DEĞİŞTİĞİNDEN FORMA VERİLEMİYORMUŞ ŞUAN İÇİN İLERDE DAĞITIRILIRSA BİLET KOMBİNEYİ GÖSTERİP BİLET ALIRSIN BİRAZ GEÇ KALDIN SANIRIM SEN..........

oz.can 29.07.2008 13:35

[QUOTE=mysuskunx;394124]YA ARKADAŞIM SEN NERDE KALDIN KOMBİNELER SATILDI NERDEYSE BİTTİ (GÜXL YERLER BİTTİ) AYRICA WORLD KARTA 4 TAKİST YAPILIYOR, SATIŞ NOKTASINDAKİ BAYANIN DEDİĞİNE GÖRE FORMA ÜRETİCİMİZ DEĞİŞTİĞİNDEN FORMA VERİLEMİYORMUŞ ŞUAN İÇİN İLERDE DAĞITIRILIRSA BİLET KOMBİNEYİ GÖSTERİP BİLET ALIRSIN BİRAZ GEÇ KALDIN SANIRIM SEN..........[/QUOTE]

Yiğido geç kaldığımdan değil ben kombinemi ilk gün aldım zaten.
Şimdi bu konuyu dillendirmemin 2 sebebi var:

1- İntertoto maçları varken zamanlama yanlış olurdu
2- [COLOR="Blue"]Bu konunun gündemde kalmasını istiyorum, çünkü ortada bir söz var ve bu söz yiğidoların yönetiminden geldi, arkasında durulmassa seneye ne deyipte satacagız bu kombineleri...[/COLOR]
Yine sadece bir banka ile anlaşılmış olması dışarıdan bakılınca hoş durmuyor, o konulara girmek şu aşamada yakışık almaz..

Yine tekrarlıyorum... verdiğiniz sözün arkasında durun ve bu banka konusu çözülmesi basit olduğu halde(ya da bana öyle geliyor ki açıklama yapılırsa bizde gereken dersi alırız) neden çözülmüyor...

idhem 29.07.2008 14:06

Bu şok kombinelerin normal kombinelerden farkı ne anlamadım ben:)

oz.can 29.07.2008 14:24

[QUOTE=idhem;394144]Bu şok kombinelerin normal kombinelerden farkı ne anlamadım ben:)[/QUOTE]

"şok kombine" ler satışta değil kardeşim,
doğrusu "Şok! kombineler satışta"

XXCakir58 29.07.2008 18:36

-->: ŞOK! KOMBİNELER SATIŞTA??

Sok Sok Sok, cebimde para yok.:D:D:D
Bende Sivasta olsam,Sivasta yasaydim kesin alirdim.

pala_ökkeş 29.07.2008 19:48

--->: ŞOK! KOMBİNELER SATIŞTA??

Bugün kulübü aradım kombineler kaç adet satıldı diye sorayım dedim,kulüpte bile kimsenin bilgisi yok,bana büfeyi gösterdiler :) büfenin bilgisi var diye,
Tele bakan arkadaş stadın yarısı filan satılmış olması lazım dedi.
Hayden gardaşalr,kombinelerin kalan diğer yarısınıda bitirelim.

idhem 29.07.2008 19:59

--->: ŞOK! KOMBİNELER SATIŞTA??

Bu kadar vurdumduymazlık olurmu ya.Stadın yarısı filan satılmış olması lazım diye bir cümle mi olur?
Sen görüştüğün kişinin ismini hatırlıyormusun amcacığım.Böyle bir saçmalık olurmu?Bu tip kişileri bu camiadan temizlemek lazım.Bilgi almak için ulaşılan ilk yetkili adamın olaydan haberi yok.Yuh diyorum ya.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:03.