SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KOMBİNELER SATIŞTA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19228)

SivasSpor.Com 12.06.2008 12:21

KOMBİNELER SATIŞTA

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/20.11.2006%20(5).jpg[/IMG]

Yiğidoların sabırsızlıkla beklediği kombineler satışa sunuldu. Sivasspor Yönetimi daha önce 20 Haziran tarihi itibariyle satışa sunulacağını açıkladığı kombine biletleri geçtiğimiz gün satışa çıkarttı
Sivassporlu taraftarların sabırsızlıkla çıkmasını beklediği kombine biletleri nihayet satışa çıktı.
Geçtiğimiz gün satışa sunulan biletlere taraftarlar geçtiğimiz iki gün içerisinde beklenen ilgiyi göstermezken, 200 civarında kombine bilet satışı yapıldı. Sivasspor Yönetiminin kombine biletlerin 20 Haziran tarihinde satışa çıkacak açıklaması nedeniyle ilgi olmadığı öğrenilirken, önümüzdeki günlerle birlikte satışlarda artış yaşanması bekleniyor.

KREDİ KARTI GEÇERLİ!..

300 YTL'den satışa sunulan kombine biletleri daha önce belirtildiği gibi kredi kartıyla da satışı yapılabiliyor. Ancak kredi kartına 3-4 taksit uygulaması ise şuanda yapılamıyor.
Bunun nedeninin ise bankaların kredi kartı cihazlarının Sivasspor'a ulaşmaması olarak açıklandı. Kredi kartı cihazlarının önümüzdeki günlerde Sivasspor'a ulaştırılacağı ve taksitle satışlara da başlanacağı öğrenildi.

FORMA UYGULAMASI YAPILAMADI!...

Daha önce Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun tarafından yapılan , "Kombine bilet alana forma vereceğiz" açıklaması ise şuanda uygulamaya konulamadı. Kulüpte yeterli kadar forma bulunmaması nedeniyle kombine bilet alanlara forma verilemediği öğrenilirken, önümüzdeki günlerde forma verilip verilmeyeceği konusu ise netlik kazanacak.

Yönetim Teknik Direktör Bülent Uygun'un bu projesini hayata geçirmek isterse, kombine bilet alan veya alacak kişilere formalarını verecek. Daha önce kombine bilet alanlar ise kombine biletlerini Sivasspor bilet satış büfesine götürerek, formasını alabilecek.

[B][I]Sivas'ın Sesi [/I][/B]

MustafaParlak 12.06.2008 12:41

--->: KOMBİNELER SATIŞTA

[B]HAYDİ SİVAS KOMBİNE ALMAYA.

HAYDİ SİVASSPORA DESTEK OLMAYA.[/B]

sivasfutbol 12.06.2008 13:27

-->: KOMBİNELER SATIŞTA

dün karayolları çalışanları adına makineci bir şefimiz 60 adet maraton kombine almak istemiş taksit uygulaması olmadıgı gibi enalt sıraların kaldıgını söyleyip şefimize kombine vermediler ,bunun üzerine bende kombine almaktan vazgeçtim .böyle birşey olamaz. hadi şimdi satsınlar .hani forma vereceklerdi yapamayacakları şeyleride konuşmasınlar yalancı durumuna düşüyorlarda onun için yazdım.slm.

Del Piero 12.06.2008 13:31

[B]haydi yiğidolar hedef 5 bin

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]

bozkurt187 12.06.2008 13:32

insallah gecen seneki kadar az olmaz

izmirliyigido 12.06.2008 14:34

Taksit olayı olsaydı çok güzel olacaktı. Alamayanlar için taksit çok güzeldi. Hele birde üstüne forma vermezlerse, o daha da kötü olur.

.

kadir984 12.06.2008 14:49

PEKİ AMA NEDEN YALAN SÖYLENİYOR ?

şimdiden kombinelerin alt sıraları kaldı deniliğ neden taraftarı kombine almaktan vazgeçiriyorlar bir forma bastırmak 5 ay mı sürecek arkadaşlar vereceğiz diyorsanız verin yoksa ortaya bu laf neden atılıyor.

TAKSİT İŞİNE GELİNCE O DA AYNISI ;
HANGİ BANKAYA GİDERSEN GİT SANA ERTESİ GÜN İÇİNDE POS CİHAZINIZI KURUYORLAR.
KİMSE BUNLAR İSTEMEDİ Kİ kendileri vadetti şimdi dönen yine kendileri vallahi olmuyor ben şahsen ümtlenmiştim taksit olayına ama tabi önce peşin satılacak en güzel yerleri nakit bir şekilde satacaklar alt sıralara gelince taksit.
vazgeçtim kombineden ben. kimse söylediklerim için kusura bakmasın ama ben böyle düşünüyorum.
belki karşı çıkan arkadaşlarım olursa da özür dilerim

olvidarlo 12.06.2008 15:05

hani forma veriyorlardı işleri yalan...

yigido_furkan 12.06.2008 15:16

ya arkadaslar forma 30 ytl onuda vermesınler sankı bahanemı sımdı bu kombıne almamak ıcın bu sene nekadar buyuk ısler basardık en azından 4000bın kombıne satılmalı bugun almassanız yarın gıdıp alırsınız kredı kartıyla bukadarmı sevıyosunuz takımınızı

mobil58 12.06.2008 15:53

KOMBİNELER SATIŞTA

BAzı arkadaşlar boş boş konuşuyor 300-YTL az paramı bugün büyük takımlar bile bu paralara kombine veriyorlar.(Bazı arkadaşlar tabi şimdi Sivasspor'da büyük takım diyecek sanırım içinden ama. Gaz veren arkadaşları maçlarda genelde beleş giren grup olarak görüyoruz.Ayrıca her sene kişilere aynı koltukları vermeyen yönetimi kınıyorum ve grup olarak kombine almaktan vazgeçtiğimizi belirtmek istiyorum.Bakalım bu sene kaç kombine satılacak geçen sene mumla aranacak sanırım...Geçen sene başarı yakalandı ama bu sene transer olmazsa bu başarı tam tersine dönebilir.Kısaca papaz her zaman pilaz yemez. Seyirci kombine alacaksa şayet değişik birşeyler görmek ister bilmem anlatabildim mi.......

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:54.