![]() |
YETENEK AVI
[B]Türkiye'yi bu sezon İnter-Toto Kupası'nda temsil edecek olan Sivasspor, transferde harekete geçti.
13.6.2008 Sivasspor yetenek avında Türkiye’yi bu sezon İnter-Toto Kupası’nda temsil edecek olan Sivasspor, transferde harekete geçti. Yiğidolar’ın, Samsunsporlu orta saha futbolcusu Sefa Aksoy ve Sercan ile ilgilendiği belirtildi. Kırmızı-Beyazlılar’ın çalıştırıcısı Bülent Uygun, “Genç yetenekleri kadromuza katmak istiyoruz. Ancak Samsunspor’da şu anda bir yönetim krizi mevcut, bu yüzden muhatap bulamıyoruz” diye konuştu. FANATİK [/B] |
--->: YETENEK AVI
bize samsundan 2 ligden 3 ligden oyuncu yaramaz bişeyler yapmak icin güzel oyuncular lazım
|
-->: YETENEK AVI
bize ayni ligden oyuncular faydali olabilir. Insallah kimi alirsak alalim, bize faydali olsun.
Paylasim icin sagol. |
ben varım yaa bülent abiye söleyin benıde alsın servetin yokluğunu aratmıyom arkadaşlarım bana kafacı diyorlar kafa toplarında iyi oldugum için :D
|
[QUOTE=mayklayk;378455]bize samsundan 2 ligden 3 ligden oyuncu yaramaz bişeyler yapmak icin güzel oyuncular lazım[/QUOTE]
tam üstüne bastın o futbolcuların yerine beni almaları lazım :D:D:D mevki farketmez hocam nerede görev verirse versin oynarım:D:D |
mademki yetenek arayisinda Isvicrenin Basel kentinde oynayan Türk Futbolcularimiz Hakan Yakin ve Eren Derdiyok almaya calissinlar.
|
[QUOTE=XXCakir58;378470]mademki yetenek arayisinda Isvicrenin Basel kentinde oynayan Türk Futbolcularimiz Hakan Yakin ve Eren Derdiyok almaya calissinlar.[/QUOTE]
ONLARIN SİVASA GELECEĞİNİ HİÇ ZANNETMİYORUM |
-->: --->: YETENEK AVI
[QUOTE=mayklayk;378455]bize samsundan 2 ligden 3 ligden oyuncu yaramaz bişeyler yapmak icin güzel oyuncular lazım[/QUOTE]
NEDEN DARDANELSPORDA MÜKEMMEL DENİLECEK FUTBOLCULAR VAR |
[B]Sivasspor İçin Hayırlı Olsunda Kim Olursa Olsun.
İnşallah Bu Futbolcularla Gücümüze Güç Katıcaktırız.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:22. |