![]() |
YENİ SPONSPOR
SPONSOR ADİDAS OLDU
Sivasspor’un yeni sponsorunun ADİDAS olduğunu söyleyen Uygun “Taraftarlarımız Sivasspor’un ADİDAS formalarını alarak Sivasspor’a destek olabilirler” dedi KAYNAK:SİVAS ANADOLU GAZETESİ hayırlı olsun....:) |
--->: YENİ SPONSPOR
hayırlı uğurlu bol kazançlı olur inşallahh
|
site habercisi yayınlamadan bu haberi hiç biryerde yazılanlara inanmam umarım adidas olmamıştır formalar çok pahalı olur valla
|
adidas daha ucuz ve heryerde oluyor
|
[QUOTE=bayram;378571]site habercisi yayınlamadan bu haberi hiç biryerde yazılanlara inanmam umarım adidas olmamıştır formalar çok pahalı olur valla[/QUOTE]
abi pahaliysa pahali sivasspora destek olmak icin hepimiz almamiz gerek hemi adidas cok iyi bir marka... |
abi buneya herseye bir kulp takiliyor ben 33yasindayim 15yildir adidas giyiniyorum hicte pahali malzeme deyil herkesin rahat alacagi marka sivassporumuza hayirli olsun desteginden dolayida adidasa ayrica tesekkur ediyorum
|
[B]forma bulmamız kolaylaşır...adidasın formaları daha ucuz olur gibime geliyor...
çok sevindim valla[/B] |
HAYIRLI OLSUN.ADİDAS MAGAZALARI ÇOK YERDE VAR İNŞALLAH SİVASSPOR FORMALARINIDA SATARLAR HAYDİ HAYIRLISI...!
|
[B]İnşallah Bu Sponsordan Büyük Bir Katkımız Olur,Yeni Sezonda Uğurlu Gelir.[/B]
|
-->: YENİ SPONSPOR
[B]Çok iyi olmuş inşallah Sivassporumuz acısından iyi bir anlaşma yapılmıştır hayırlı olsun[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:36. |