![]() |
Istanbullu Sivaslinin Yapmasi Gereken
biz(ben!) istanbullu sivsspor taraftarı olarak istanbuldaki her sivas macına gidiyorum ve susmadan yılmadan maç basından sonuna kadar bagırıyorum bu da yetmez gibi mac sonunda sapka forma bayrak gibi seyler de alıyorum ve bi sonraki macı aldıklarımla dort gozle bekliyorum!!!
|
hep destek tam destek
[QUOTE=erenelibol]biz(ben!) istanbullu sivsspor taraftarı olarak istanbuldaki her sivas macına gidiyorum ve susmadan yılmadan maç basından sonuna kadar bagırıyorum bu da yetmez gibi mac sonunda sapka forma bayrak gibi seyler de alıyorum ve bi sonraki macı aldıklarımla dort gozle bekliyorum!!![/QUOTE]
gardas aynı sekılde bızde katılıyoruz ınsallah ıstanbul dan bı organıze yapılırda deplasman maclarınada gıderız sivaslıysan destek verecen kardesım yok uzak uok bılmem ne bunlar manzeret degıldır |
Bu senin asli görevin.Tabi ki gideceksin maçlara.İnşallah maçlarda bağırmayanlar da hafta boyunca hiç konuşamaz hale gelirler.
|
istanbuldakı sivaslılar takımına hiç sahip cıkmıyor lar
|
istanbuldaki taraftarı anlayışla karşılamaya başladım.çünkü ilk kez süper lige
çıkmış bir takımları oldu.belkide bir çoğu (gördüğüm kadarıyla) ilk kez maça geliyor.Ama sürekli başka maçlara da gidenlerin öncülük etmesi lazım.ediyorlar ama ne yapsınlar seyirci hala taraftar değil.4 eylül biran önce bitirilir inşallah. KURTLAR KALKA TİLKİ YATA SİVASSPOR BOL GOL ATA |
hep destek tam destek ...
|
[b]İSTANBULDA Kİ SİVASLILAR TAKIMLARINA SAHİP ÇIKMIYOR..BÖLE TAKIM DESTEKLENMEZ...MAÇLARDA SİNEK AVLIYOZ...[/b]
|
[QUOTE=ultraSivas_58][b]İSTANBULDA Kİ SİVASLILAR TAKIMLARINA SAHİP ÇIKMIYOR..BÖLE TAKIM DESTEKLENMEZ...MAÇLARDA SİNEK AVLIYOZ...[/b][/QUOTE]
gardas faydalı olanlarda var zaten olimpiyatta 25-30 bin den fazla oluyoruz tabi bazıları etkikiz eleman ÇEKİREKÇİLERE HAYIR.. ::P |
[b]İstanbul taraftarına hiç güvenim kalmadı...Böyle destek verilmez böyle taraftarlık olmaz...[/b]
|
valla sunu öğrendimki sivassporun sivastaki sivaslıdan baska dostu yokmus tabı istisnalar var
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:16. |