![]() |
Sivasspor Kocaelide Kampda
merhaba arkadaşlar Sivassporumuz kocaelide kampda geçengün yanlarına gittim ama ancak antremanın sonuna yetişebildik. Ayrıca bülent hocadan öğrendiğimize göre bu pazar günü bir hazırlık maçı yapacaklarmış burada haberiniz olsun.
Kocaeli Sivaslılar Derneği Yönetim Kurulu ve Bülent Hocamız ile Yıldız Forvetimiz [IMG]http://img401.imageshack.us/img401/6176/grnt317fr2.jpg[/IMG] Defans oyuncumuz Hayrettin yerlikaya [IMG]http://img401.imageshack.us/img401/830/photo000anu9.jpg[/IMG] [IMG]http://img175.imageshack.us/img175/312/photo000dde2.jpg[/IMG] keşke antremanın başına yetişebilseydim |
--->: Sivasspor Kocaelide Kampda
paylaşım için saol resimler çok güzel devamını bekleriz başarılar yiğidom
|
keşke antremanın başına yetişebilseydim bol bol resim koyardım. ama olsun futbolcularımızla aynı sahada olup onlarla beraber olmakda bana yettide arttı bile. başarılar yiğidom yolun açık olsun
|
-->: Sivasspor Kocaelide Kampda
resimler icin sagol. Resimlerin devamini görürüz insallah.
Insallah iyi gecer kamp. Paylasim icin sagol. |
[B]Gerçekten oyuncularımızın idmanlara erken başlamarına rağmen neşeleri yerinde.Bir sezonu hep böyle güle oynaya el ele kol kola geçiririz.
Oyuncularımız intertotaya iyi bir başlangıç yaparsa sonuda gelir.Resimler için teşekkürler.[/B] |
Sezona diğer takımlardan önce başlamımıza rağmen futbolcularmızın yüzü gülüyor cıvıl cıvıl gerçekten inşallah bütün sezon bu şekilde güzel geçer ve hiç bir olumsuzlukla karşılaşmayız bu arada resimlere bakarken tüylerim diken diken oldu ya çok güzel ve gurur verici bir olay bu durumda sivassporumuz vay be kimin aklına gelirdi
|
[B]Paylaşım için teşekkür ederim çok güzel görüntüler aslında bunu takımız kampta kaldığı sürece 3-4 sefer daha yapabilirsen seviniriz.... :)
Geniş katılımlı hatta kendişni muhabir gibi hissedip haberlerde verebilirsin [/B] |
Resimler cok guzel kardes paylasım için sagol. Bu arada soylemeden gecemiycem otobusumuz de yakıyor ha piyasayı.
|
inşallah bi daha gidebilirim aslanlarımızın kaldığı yer bana çok uzak ama yinede gitmeye çalışacağım. zaten ilk resmi ihlas haber ajansından istediler yolladım. pazar günü Allahdan bir aksilik çıkmazsa maça gideceğim o zaman bol bol fotoğraf çeker koyarım siteye. sizlere şunu söyleyeyim futbolcularımızın neşeleri süper idman biter bitmez birbirleriyle şakalaşıyolar. erken başladık die hiçbirinin morali bozuk değil Allahdan umarım böyle devam eder ve intertotoyuda başarırız
|
[QUOTE=LionhearT_58;381588]inşallah bi daha gidebilirim aslanlarımızın kaldığı yer bana çok uzak ama yinede gitmeye çalışacağım. zaten ilk resmi ihlas haber ajansından istediler yolladım. pazar günü Allahdan bir aksilik çıkmazsa maça gideceğim o zaman bol bol fotoğraf çeker koyarım siteye. sizlere şunu söyleyeyim futbolcularımızın neşeleri süper idman biter bitmez birbirleriyle şakalaşıyolar. erken başladık die hiçbirinin morali bozuk değil Allahdan umarım böyle devam eder ve intertotoyuda başarırız[/QUOTE]
sende bu resimlerin olduğunu nerden bildiler :) inşallah takımız bu senede süper ligi öttürecek. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:53. |