![]() |
Yasir Gençler'e imzayı attı!
Gençlerbirliği, geçen sezon Sivasspor'da forma giyen Yasir Elmacı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı siyahlı ekibin Genel Menajeri Cem Onuk, mevcut kadrolarını koruyacaklarını söylerken G.Saray'ın ilgilendiği OFTAŞlı Orhan'ı da sarı kırmızılılara vermeyeceklerini dile getirdi.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki imza törenine katılan genel menajer Cem Onuk, geçen seneki sıkıntıları yaşamamak için kadroyu geniş tuttuklarını belirterek, "Transferi yüzde 98 oranında tamamladık. Yasir ile güçlendik. Geçen yıl ağır bir sakatlık geçirdi, ancak şu anda sağlığına kavuştu" dedi. Yasir Elmacı da Gençlerbirliği'ne geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Başkanımız İlhan Cavcav, Cem Onuk ve teknik direktör Mesut Bakkal'a ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Hedeflerimi burada gerçekleştirmek istiyorum. Gençlerbirliği'ni tercih etmemle hedeflerimin büyüklüğünü anlamışsınızdır. En büyük amacım Milli Takım formasını giymek." 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Yasir, 1998 yılında Dardanelspor ile profesyonelliğe imza attıktan sonra sırasıyla Göztepe, Erzurumspor, Zonguldakspor, Altay, Yimpaş Yozgatspor ve Sivasspor formalarını giydi [url]www.ajansspor.com[/url] da resmıde var bnce yanlıs yaptı yasır bıze soz verdı genclere ımzaladı bızkı kac ay top oynamaması ragmen parasını vedık |
-->: Yasir Gençler'e imzayı attı!
[B]Bunun sözüde bu kadar adamlığıda... Yasir sevenlere kapak olsun....[/B]
|
--->: Yasir Gençler'e imzayı attı!
valla çok ayıp etmiş kendisine hiç yakıştırmadım..inşallah orda sıcak bi ortam bulur kendisine ama hiçbirşey sivasın yerini tutamaz
|
[QUOTE=yigido_furkan;381513]Gençlerbirliği, geçen sezon Sivasspor'da forma giyen Yasir Elmacı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı siyahlı ekibin Genel Menajeri Cem Onuk, mevcut kadrolarını koruyacaklarını söylerken G.Saray'ın ilgilendiği OFTAŞlı Orhan'ı da sarı kırmızılılara vermeyeceklerini dile getirdi.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki imza törenine katılan genel menajer Cem Onuk, geçen seneki sıkıntıları yaşamamak için kadroyu geniş tuttuklarını belirterek, "Transferi yüzde 98 oranında tamamladık. Yasir ile güçlendik. Geçen yıl ağır bir sakatlık geçirdi, ancak şu anda sağlığına kavuştu" dedi. Yasir Elmacı da Gençlerbirliği'ne geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Başkanımız İlhan Cavcav, Cem Onuk ve teknik direktör Mesut Bakkal'a ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Hedeflerimi burada gerçekleştirmek istiyorum. Gençlerbirliği'ni tercih etmemle hedeflerimin büyüklüğünü anlamışsınızdır. En büyük amacım Milli Takım formasını giymek." 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Yasir, 1998 yılında Dardanelspor ile profesyonelliğe imza attıktan sonra sırasıyla Göztepe, Erzurumspor, Zonguldakspor, Altay, Yimpaş Yozgatspor ve Sivasspor formalarını giydi [url]www.ajansspor.com[/url] da resmıde var bnce yanlıs yaptı yasır bıze soz verdı genclere ımzaladı bızkı kac ay top oynamaması ragmen parasını vedık[/QUOTE] her progfesyonel oyuncu ıstedıgı kulube anlasıldıgı takdirde gıdebılır sizin dedıgınız gibi olursa hiçbir futbolcunun gıtmemesı lazım bizden... bu arada mecbur parasını vereceksın baskasının degıl kendı topcun |
zaten bir işe yaramıyordu gitmesi iyi olmuş en azından bir katkısı olmuştur
|
[IMG]http://www.ajansspor.com/resim/yasirelmaci_genclerimza.jpg[/IMG]
bedava gitti galiba olmaz ki böle |
-->: Yasir Gençler'e imzayı attı!
nediyelim nerde mutlu oluyorsa olsun. Allah yolunu acikl etsin.
Paylasim icin sagol. |
-->: --->: Yasir Gençler'e imzayı attı!
[QUOTE=merkez_emre;381519]her progfesyonel oyuncu ıstedıgı kulube anlasıldıgı takdirde gıdebılır sizin dedıgınız gibi olursa hiçbir futbolcunun gıtmemesı lazım bizden...
bu arada mecbur parasını vereceksın baskasının degıl kendı topcun[/QUOTE] gıtmesı onemlı degıll bız ne yasırler buluruzda soz verıp gıtmesı guzel bıseymı sonucta 4 5 yıl Sıvassporun ekmegını yedı |
[B]Hiç bişeye değildeee;"Hedefleri olan bi takıma geldim"demiş yaa..Tamam profosyonel topçusun anladık,istediğin yere gidersinde,böle laf etme,dokundu valla.Neyse Cav cav öpsün senide gör o zaman:)[/B]
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]GİDEN GİDER BİZ BİRŞEY KAYBETMEYİZ BİZE GELEN KEDİYİ ASLAN YAPARIZ BİZ.
GİTTİ KENDİ KAYBETTİ GÜLE GÜLE SİVASSPOR GİBİ Bİ KULÜP DAHA BULSUNDA GÖRİYİM[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:59. |