![]() |
RAKİP, OFK GRBALJ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/Grbalj.gif[/IMG]
[B]Sivasspor’un İntertoto Kupası 2. Tur’da karşılaşacağı rakip belli oldu. OFK GRBALJ[/B] Türkiye’yi İntertoto Kupası’nda temsil edecek olan Sivasspor’un rakibi belli oldu. Kırmızı-Beyazlı ekip Karadağ temsilcisi OFK Grbalj ile gelecek hafta sonu ilk maçını yapacak. Sivasspor’un muhtemel rakipleri Celik Zenica ve Grbalj 1. Tur ilk maçında Bosna’da karşı karşıya geldiler. Bu maç 3-2 Zenica’nın galibiyeti ile sona ermişti. Cumartesi günü ise bu karşılaşmanın rövanşı oynandı. 3-2’nin rövanşında Gradski Niksic Stadı’nda yapılan maçta ev sahibi ekip Grbalj, Zenica’yı 2-1’le geçmeyi başardı. Karşılaşmanın 17. dakikasında Hadzic ile öne geçen Zenica 50. dakikada Pavicevic ve 74’te Kasalicka’nın gollerine engel olamadı ve maçı Grbalj kazanarak tur atlayan ekip oldu. Böylece bu hafta sonu Sivassspor’un İntertoto Kupası’nda ki rakibi netleşti. İzmit Karatepe’de kamp çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar bu çerçevede 5 veya 6 Haziran’da Karadağ’a giderek ilk maçına çıkacak. Bu maçın rövanşı ise 4 Eylül Stadı’nda 12 veya 13 Temmuz’da oynanacak. [COLOR=black][B][I]Hürdoğan[/I][/B][/COLOR] |
--->: RAKİP, OFK GRBALJ
keklik bir takım bunlara fark atmalıyız.
|
Nasıl keklik bir takım anlamadım o kadar basit bir takım olsa intertotoya katılamaz küçümsemeyin takımları arkadaşlar
|
Fark atarız bu takıma, seneye inşallah şampiyon veye 2. ve 3. olucağız ve düzgün takımlarla oynayacağız inşallah adını ilk defa duyuyorum...
|
-->: --->: RAKİP, OFK GRBALJ
[QUOTE=58svs58;382511]keklik bir takım bunlara fark atmalıyız.[/QUOTE]
KÜÇÜMSEME YAPMAYALIM TÜRKİYE KUPASINDADA ÖYLE DEMİŞTİK AMA KAYBETTİK |
-->: RAKİP, OFK GRBALJ
hadi hayirlisi olsun. Insallah aliriz.
Paylasim icin sagol. |
hadi hayırlısı inş zayıf bir rakiptir ve kolay geçeriz turu.
|
ARK. MAÇ NE ZAMAN BENİM ÜYELİGE MESAJ YOLLAYIN
|
haydı hayrlısı bekle bizi uefa
|
Biz bu Turu rahat geceriz.
Arkadaslar Hangi Kanal maci Naklen verecek bilen varmi ? Ben Almanyadayim ve maca dogal olarak sivasta bakamiyom. Eger birinin Naklen yayin`la bilgisi varsa ve Cevap verirse Sevinirim. saygilar Cügo58 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:45. |