![]() |
rizeli alperen den selam var..
SELAM YİĞİDOLAR..
RİZELİYİM RİZESPORLUYUM..SİVASI ÇOK SEVİYORUM..BUNUN NEDENI ÇOK.. MUHSIN YAZICIOĞLU GİBİ YİĞİT BİR DAVA ADAMINI YETİŞTİREN..MECNUN ODYAKMAZ GİBİ ADAM GİBİ BİR ADAMI SPOR CAMİASINA KAZANDIRAN SİVASLILARI NASIL SEVMEYİM.. SİVASSPORUN BİR ÇOK MAÇINA GİTTİM..BAŞARILI OLMASINI ÇOK İSTİYORUM..VE HAMD OLSUN GİDİŞAT İYİ..ALLAH BOZMASIN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... YİĞİDOLARI [url]www.rizespor.net[/url] sitemize bekleriz.. |
eyv gardas...gercekleri görmen bizi cok sevindirdi... temenniler karsılıklı...
|
[QUOTE=alperen53]SELAM YİĞİDOLAR..
RİZELİYİM RİZESPORLUYUM..SİVASI ÇOK SEVİYORUM..BUNUN NEDENI ÇOK.. MUHSIN YAZICIOĞLU GİBİ YİĞİT BİR DAVA ADAMINI YETİŞTİREN..MECNUN ODYAKMAZ GİBİ ADAM GİBİ BİR ADAMI SPOR CAMİASINA KAZANDIRAN SİVASLILARI NASIL SEVMEYİM.. SİVASSPORUN BİR ÇOK MAÇINA GİTTİM..BAŞARILI OLMASINI ÇOK İSTİYORUM..VE HAMD OLSUN GİDİŞAT İYİ..ALLAH BOZMASIN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... alperen gardaş iyi dileklerin için sağol,bizde rizespora başarılar dileriz... spor,sevgi,barış ve kardeşliktir,,tabiki rekabetimiz olacak ama herşey puan kazanmak demek değil,,,bunları kazanırken dost kazanmak örnek tarafftar örnek birer insan olmak en önemlisi.... en kırmızı en beyyazz ,, |
huhuu
RİZELİYİM RİZESPORLUYUM..SİVASI ÇOK SEVİYORUM..BUNUN NEDENI ÇOK.. MUHSIN YAZICIOĞLU GİBİ YİĞİT BİR DAVA ADAMINI YETİŞTİREN..MECNUN ODYAKMAZ GİBİ ADAM GİBİ BİR ADAMI SPOR CAMİASINA KAZANDIRAN SİVASLILARI NASIL SEVMEYİM.. SİVASSPORUN BİR ÇOK MAÇINA GİTTİM..BAŞARILI OLMASINI ÇOK İSTİYORUM..VE HAMD OLSUN GİDİŞAT İYİ..ALLAH BOZMASIN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... YİĞİDOLARI [url]www.rizespor.net[/url] sitemize bekleriz..[/QUOTE] eywallah kardeş bizde rize sporun başarısını isteriz eywallah.. |
güzel dilekleriniz sizlere olan sevgimi bir kat daha artırdı..
rizemizin yetiştirdiği yiğit sedat peker ve mecnun odyakmaz abimizin akraba oluşuda bir başka sevgi nedeni.. ee sivaslı rıza çalımbay da biliyorsunuzkı geçen sene rizespordaydı... [url]www.rizespor.net[/url] |
Selam Alperen...
anlatmak istediğini anladım, senin sergilemiş olduğun bize ve sivasspora muhabbetinin nüvesi başka kanallardan da geliyor ise, saygı duyuyorum... sevgili başkanımız ve muhsin ağabey hakkındaki düşüncelerin ve takımımız ve taaftarımız hakkındaki düşüncelerin için Allah razı olsun... Çaykurun kötü gidişide insallah bu haftaki maçla son bulmustur... Vesselam...
Vestel manisa maçından sonra hani güldüğümüz gülüp geçtiğimiz o 28 kelle sahibinin tel örgülerin arkasından yenilmişliğin verdiği eziklikle bize doğru söyledikleri Manisaya geleceksiniz sözüne nazire, seni tebrik ediyorum...Dostluk, kardeşlik adına senin gibi duyarlı ve umarlı taraftara ihtiyacı var bu ligin...Selamlar... [QUOTE=alperen53]SELAM YİĞİDOLAR.. RİZELİYİM RİZESPORLUYUM..SİVASI ÇOK SEVİYORUM..BUNUN NEDENI ÇOK.. MUHSIN YAZICIOĞLU GİBİ YİĞİT BİR DAVA ADAMINI YETİŞTİREN..MECNUN ODYAKMAZ GİBİ ADAM GİBİ BİR ADAMI SPOR CAMİASINA KAZANDIRAN SİVASLILARI NASIL SEVMEYİM.. SİVASSPORUN BİR ÇOK MAÇINA GİTTİM..BAŞARILI OLMASINI ÇOK İSTİYORUM..VE HAMD OLSUN GİDİŞAT İYİ..ALLAH BOZMASIN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... YİĞİDOLARI [url]www.rizespor.net[/url] sitemize bekleriz..[/QUOTE] |
it ürür kervan yürür diye bir kelam vardır..
sivassporun başarısının altında başka nedenler arayıp çamur at izi kalsın politikası gütmekteler.. mencun ağabeyimiz sivaslının yıllar süren özlemine son verdi..ardından bunu gölgelemek isteyenler ortaya bir çok iddia attılar.. sivas spor geldıgı gibi gider diyenler 4 haftalık sonuçlara bakınca insan içine çıkamaz oldular.. ben mecnun abiyi yakından tanırım..kafasına koydugunu yapar. yeterkı sivaslı ona omuz versın.. selam ve dua ile |
RİZELİYİM RİZESPORLUYUM..SİVASI ÇOK SEVİYORUM..BUNUN NEDENI ÇOK.. MUHSIN YAZICIOĞLU GİBİ YİĞİT BİR DAVA ADAMINI YETİŞTİREN..MECNUN ODYAKMAZ GİBİ ADAM GİBİ BİR ADAMI SPOR CAMİASINA KAZANDIRAN SİVASLILARI NASIL SEVMEYİM.. SİVASSPORUN BİR ÇOK MAÇINA GİTTİM..BAŞARILI OLMASINI ÇOK İSTİYORUM..VE HAMD OLSUN GİDİŞAT İYİ..ALLAH BOZMASIN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... YİĞİDOLARI [url]www.rizespor.net[/url] sitemize bekleriz..[/QUOTE] [b]KARDEŞ DİLİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN...SİTEMİZE HOŞGELDİN..[/b] |
gardas yazıların gercekten cok güzel... bizleri onure ediyor... bu sekilde birliktelikle bircok zararlı unsurları yok edebiliriz... rıza hoca rizenin basında iken basarısı ortada idi... bu demek oluyorki potansiyel var ancak iyi bir antrenör gerekli... allah yardımcınız ve yardımcımız olsun...
|
RİZELİYİM RİZESPORLUYUM..SİVASI ÇOK SEVİYORUM..BUNUN NEDENI ÇOK.. MUHSIN YAZICIOĞLU GİBİ YİĞİT BİR DAVA ADAMINI YETİŞTİREN..MECNUN ODYAKMAZ GİBİ ADAM GİBİ BİR ADAMI SPOR CAMİASINA KAZANDIRAN SİVASLILARI NASIL SEVMEYİM.. SİVASSPORUN BİR ÇOK MAÇINA GİTTİM..BAŞARILI OLMASINI ÇOK İSTİYORUM..VE HAMD OLSUN GİDİŞAT İYİ..ALLAH BOZMASIN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... YİĞİDOLARI [url]www.rizespor.net[/url] sitemize bekleriz..[/QUOTE] eywallah gardasım bızde çok memnun olduk senin gibi bir arkadasla tanısmaktan bende rizeyi ve insanlarını çok sevdim özellikle ziveniz beni çok etkiledi inşallah en kısa zamanda rizeye tekrar gelecegim ALLAH kısmet ederse şimdilik kendine çok iii bak rizenin sitesine gelecegiz... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:08. |