![]() |
İbrahimler Kovuldu
Beşiktaşta İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez İdmandan sonra yemekte yumruk yumruğa kavga etti.Menejer Sinan Engin 2 futbolcunun kovulduğunu televizyon aracılığı ile duyurdu.
Star Spor Saat : 20.00 --------------------- Mecnun Odyakmaz; Evladımızı Sivas'a Getir. (Bu Benim Görüşüm) |
--->: İbrahimler Kovuldu
Beşiktaş Kulübü istemiyor artık 2 futbolcuyu.Beşiktaş leblebi fiyatına verir Toramanı.
|
ibrahim toraman a uzuldum ama ibrahim toraman a sivasspor un teklif goturmesi lazım.(nasıl olsa sivaslı)bence teklif goturursek bize gelir
|
[B]Sinan Engin’den Açıklama
04.07.2008 11:22 Futbol Takımımız’ın Genel Menajeri Sinan Engin, Avusturya kampında dün akşam İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman arasında yaşanan olayların ardından bu sabahki çalışma öncesi basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Beşiktaş Futbol Takımı’nın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman kampta birbirleriyle kavga ettiler. Bu olayın ardından dün gece uçak bulamadığımız için her ikisini de bu sabah çok erken saatlerde kamptan gönderdik. Beşiktaş ilkeleri doğrultusunda bizim için her şeyden önemli olan iyi ve örnek insan olmaktır. Futbolculuk bu kriterlerden sonra gelir. Bahsi geçen her iki oyuncuyu da süresiz kadro dışı bıraktık ve kendilerine daha sonra belirleyeceğimiz çok ağır para cezaları vereceğiz. Bu, aldığımız idari bir karardır. İlerleyen günlerde gereken uygulamaları yapacağımızı söylemek isterim.[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;383813][B]Sinan Engin’den Açıklama
04.07.2008 [COLOR="Red"][B]11:22[/B][/COLOR] Futbol Takımımız’ın Genel Menajeri Sinan Engin, Avusturya kampında dün akşam İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman arasında yaşanan olayların ardından bu sabahki çalışma öncesi basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Beşiktaş Futbol Takımı’nın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman kampta birbirleriyle kavga ettiler. Bu olayın ardından dün gece uçak bulamadığımız için her ikisini de bu sabah çok erken saatlerde kamptan gönderdik. Beşiktaş ilkeleri doğrultusunda bizim için her şeyden önemli olan iyi ve örnek insan olmaktır. Futbolculuk bu kriterlerden sonra gelir. Bahsi geçen her iki oyuncuyu da süresiz kadro dışı bıraktık ve kendilerine daha sonra belirleyeceğimiz çok ağır para cezaları vereceğiz. Bu, aldığımız idari bir karardır. İlerleyen günlerde gereken uygulamaları yapacağımızı söylemek isterim.[/B][/QUOTE] Saat [COLOR="Red"][B]20:00[/B][/COLOR] Sinan Engin: Her iki ibrahimle yollarımız ayrıldı.Kendilerine gelen teklifleri düşünmeden gerçekleştireceğiz.Beşiktaşta böyle bir olayı kabullenemeyiz. Star tv spor(kamera önü konuşma) Beşiktaş ona bakarsan genç takımla oynuyacaktı Liverpoldan 8 yedikten sonra.Herşey olabilir.Çark etme mevcuttur bjk de. |
Sinan Engin
[url]www.besiktas.org[/url] BAŞLIK: Her iki futbolcu satılıktır. |
sinan enginle demirören yumruk yumruk girselerdi kurtulurduk ikisindende.
|
[QUOTE=resul1903;383818]sinan enginle demirören yumruk yumruk girselerdi kurtulurduk ikisindende.[/QUOTE]
Sivasın Sivaslıdan başka dostu yoktur.(spor) Söz konusu vatan ise herkez dostumuzdur.(Büyük Türkiye) İBRAHİM TORAMAN GELİRMİ NE DERSİN KARDEŞ. |
İbrahim Toraman gelirse çok iyi olur defansımız için.İnşallah yönetim bi el atar Toramana
|
Bazı yorumlarda;İbrahim TORAMAN'ın Sivasspor'a gelmesi yönünde istekler var.Ben buna tamamen karşıyım.şikeci Sekiztaş'ın ,şikeci
Vestel Manisa'ya 9 dakikada 4 gol attığı maçta İbrahim efendi yok muydu? vardı.Demek oluyorki İbrahim TORAMAN'da bir ŞİKECİDİR.Onun için ben gelmesine kesinlikle karşıyım. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:31. |