![]() |
Avrupadan Maçı İzlemek İçin
Evet Gurbetçi Kardeşlerim Sizler İçin bir site Maçı Canlı OLarak Verecekmiş
Bende Bu Biligiyi Aldım Ve Sizlerle Paylaşmak İstedim İzlemek İçin Şu Adrese Tıklaman Yeterli [url]http://ligtv-izle.blogspot.com/[/url] |
--->: Avrupadan Maçı İzlemek İçin
abi eminmisin gösterecenden o saate ??
|
-->: Avrupadan Maçı İzlemek İçin
[QUOTE=tiryakisivaslı;383960]Evet Gurbetçi Kardeşlerim Sizler İçin bir site Maçı Canlı OLarak Verecekmiş
Bende Bu Biligiyi Aldım Ve Sizlerle Paylaşmak İstedim İzlemek İçin Şu Adrese Tıklaman Yeterli [url]http://ligtv-izle.blogspot.com/[/url][/QUOTE] Paylasim icin sagol tiryaki COK ONEMLIDIR ozellikle Avrupada yasayan yigidolar icin [url]www.keys-center.com[/url] sitesi FUTBOL linkinde ayni gun dunyada oynanan butun maclarin hangi kanal ve frekanslardan yayinlandigini, frekanslarini , uydu isimlerini ve sifreli/sifresiz oldugunu veriyor. ayni gun bakilmasi gerekiyor. cok onemli bilgi YIGIDOLAR la paylasmak istedim. AVRUPADA BASARILAR KALBIMIZ SIVASSPORLA BUGUN |
arkadaslar su karadag kanali göstercek mi Acaba yayin akislari yok da ondan bilemiyecem.
bilen varsa söylesin. saygilar |
-->: --->: Avrupadan Maçı İzlemek İçin
[QUOTE=cügo58;383969]arkadaslar su karadag kanali göstercek mi Acaba yayin akislari yok da ondan bilemiyecem.
bilen varsa söylesin. saygilar[/QUOTE] YOK BABAM KANAL1 DEN BASKA YAYIN YOK oda digiturk paketinin 31. kanalindan gosteriyor(west avrupa icin) |
bilgiler ve paylasimlariniz icin cok tsk ederim.
|
maç rtv montengro kanalından canlı yyaınlanıcak arkadaşlar hotbirdde .lütfen yanlış yonlendirmeyelim.........
|
ya iste bende anlamiyom
bir gösteriyor diyorlar bir yok diyorlar. ben almanyadanim ve kablo tv de rtcg sat monenegro kanali var. damir kaan göstercek mi simdi ? ve bu bilgiyi nerden aldin ? tsk |
Simdik kafanin karistigini anliyorum ama bu maci KANAL1 verecek ordan izleyebilirsin, baska kanallarin verecinden haberim yok.
|
58memo58 ben avrupadayim ve kanal1 e bakamiyom.
haa Internet var diyeceksin ama internet tabiki tv yi tutmaz. Bende diyom ki rtcg kanali bende mevcut gösteriyorsa ordan bakim diyom ;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:45. |