SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   KANAL 1 E TEŞEKKÜRLERİNİZİ İLETİN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19548)

şafak58_35 05.07.2008 12:12

KANAL 1 E TEŞEKKÜRLERİNİZİ İLETİN

SEVGİLİ ARKADAŞLAR BUGÜN MAÇIMIZI YAYINLAYACAK OLAN KANAL 1 E LÜTFEN ÇOKTA KISA OLSA BİR MEMNUNİYETİNİZİ BİLDİRİNİZ BİZE BU İMKANI SUNANLARA TEŞEKKÜRLE CEVABIMIZI VERELİM

[url]http://www.kanal1.com.tr/prog,grbalj__sivas_sporintertoto_kupasi,43454.html[/url]
BU LİNKTE BİZE ULAŞIN BÖLÜMÜNE YAZABİLİRSİNİZ LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYALIM...

davulcu 05.07.2008 12:13

--->: KANAL 1 E TEŞEKKÜRLERİNİZİ İLETİN

İSTER MANİSA İSTER SAKARYA
FARKETEMEZ YİĞİDOYA
LAYLAYLAYLALAYLAY

ŞİMDİ SIRA AVRUPADA
HAYDİ İNLET AVRUPAYI
LAYLAYLAYLALAYLAY

UEFA AŞKINA
SİVAS AŞKINA
TARAFTARIN AŞKINA
LAYLAYLAYLALAYLAY
HAYDİ BASTIR SİVASIM
HAYDİ BASTIR SİVASIM

UEFA BİZİM BİZİM OLACAK
ŞANIN DİLLERDE KALACAK
LAYLAYLAYLALAYLAY

AVRUPAYI TİTRET
SİVASI İNLET
MARŞIMIZI AVRUPAYA EZBERLET
LAYLAYLAYLALAYLAY
HAYDİ BASTIR SİVASIM

Erol-Tan 05.07.2008 12:16

ben teşekkürümü iletmiştim ..bu konu açılmadan bile teşekkür etmemiz gerekirdi,,Sivassporumuza verdiği değerden dolayı,sen de sağol konu başlığı için .

sivaslitaner58 05.07.2008 12:22

ben nasil bakacam bu maca sifreli kanalda ya

EyüphanAydın 05.07.2008 12:24

[B]Türkiyede o kadar kanal içerisinden büyüklük gösteripte böylesi güzel bir maçı ekranlarda bizlere izletmek istiyen KANAL-1'e Teşekkür ederiz.

Değerli Hemşehrilerim,

Bundan sonra kendi çapımızda bizi dünyada yok sayan bazı kanalları protestoya davet ediyorum...

Bundan sonra Kanal-1'in hep yanında olucaktırım..[/B]

muco5806 05.07.2008 12:28

TEŞEKKÜR MESELESİ ÇOK ABARTILIYOR...

[B]Arkadaşlar;bence bu teşekkür meselesi çok abartılıyor.Başta ne kanal 1,ne trt,ne de başka kanal yayınlamıordu bu maçı.Seyircinin cok olacagı anlaşıldı gelen tepkilerden,iyi raiting iyi para hesabı aldı maçı.Kanal 1 deil de başka kanal da alabilirdi parasını bastırınca.Yani kimse babasının hayrıne veya Sivasspor'un hayrına yapmaz bu işi.Bunlar ticari meseleleler.Bence bilakis kızmamız lazım.Başta ortada yoklar,tepki gelincemi yayınlıyolar.Lütfen biraz düşünceli olalım saygılarımla...[/B]

58_SEMİH_58 05.07.2008 12:29

--->: TEŞEKKÜR MESELESİ ÇOK ABARTILIYOR...

[QUOTE=muco5806;384031][B]Arkadaşlar;bence bu teşekkür meselesi çok abartılıyor.Başta ne kanal 1,ne trt,ne de başka kanal yayınlamıordu bu maçı.Seyircinin cok olacagı anlaşıldı gelen tepkilerden,iyi raiting iyi para hesabı aldı maçı.Kanal 1 deil de başka kanal da alabilirdi parasını bastırınca.Yani kimse babasının hayrıne veya Sivasspor'un hayrına yapmaz bu işi.Bunlar ticari meseleleler.Bence bilakis kızmamız lazım.Başta ortada yoklar,tepki gelincemi yayınlıyolar.Lütfen biraz düşünceli olalım saygılarımla...[/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER]Boyle Dusunuyorsunuzda Adamların Reytıngle Bır Alkası Yok Ne kadar Reytıng Yapsanda Kımse Sana Para Vermıyor Bunların Kazandıkları Sadece Reklam Parası [/CENTER][/I][/B]

muco5806 05.07.2008 12:31

--->: TEŞEKKÜR MESELESİ ÇOK ABARTILIYOR...

[QUOTE=YigidoKafaBozuk;384033][B][I][CENTER]Boyle Dusunuyorsunuzda Adamların Reytıngle Bır Alkası Yok Ne kadar Reytıng Yapsanda Kımse Sana Para Vermıyor Bunların Kazandıkları Sadece Reklam Parası [/CENTER][/I][/B][/QUOTE][B]raiting veya reklam ikiside kazandırır kardeşim.Ne kadar çok izlenirsen,o kadar kazanırsın.[/B]

MustafaParlak 05.07.2008 12:35

[QUOTE=davulcu;384018]İSTER MANİSA İSTER SAKARYA
FARKETEMEZ YİĞİDOYA
LAYLAYLAYLALAYLAY

ŞİMDİ SIRA AVRUPADA
HAYDİ İNLET AVRUPAYI
LAYLAYLAYLALAYLAY

UEFA AŞKINA
SİVAS AŞKINA
TARAFTARIN AŞKINA
LAYLAYLAYLALAYLAY
HAYDİ BASTIR SİVASIM
HAYDİ BASTIR SİVASIM

UEFA BİZİM BİZİM OLACAK
ŞANIN DİLLERDE KALACAK
LAYLAYLAYLALAYLAY

AVRUPAYI TİTRET
SİVASI İNLET
MARŞIMIZI AVRUPAYA EZBERLET
LAYLAYLAYLALAYLAY
HAYDİ BASTIR SİVASIM[/QUOTE]

GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM BU ŞİİRE SAKARYAMA LAF SÖYLEMİŞSİN ABİ BENİM İÇİN SAKARYA FARKEDER..!NEDENİNİ BİLEN BİLİYOR...!

MustafaParlak 05.07.2008 12:35

[B]KANAL 1 SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİRİM...![/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:41.