![]() |
KANAL 1 E TEŞEKKÜRLERİNİZİ İLETİN
SEVGİLİ ARKADAŞLAR BUGÜN MAÇIMIZI YAYINLAYACAK OLAN KANAL 1 E LÜTFEN ÇOKTA KISA OLSA BİR MEMNUNİYETİNİZİ BİLDİRİNİZ BİZE BU İMKANI SUNANLARA TEŞEKKÜRLE CEVABIMIZI VERELİM
[url]http://www.kanal1.com.tr/prog,grbalj__sivas_sporintertoto_kupasi,43454.html[/url] BU LİNKTE BİZE ULAŞIN BÖLÜMÜNE YAZABİLİRSİNİZ LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYALIM... |
--->: KANAL 1 E TEŞEKKÜRLERİNİZİ İLETİN
İSTER MANİSA İSTER SAKARYA
FARKETEMEZ YİĞİDOYA LAYLAYLAYLALAYLAY ŞİMDİ SIRA AVRUPADA HAYDİ İNLET AVRUPAYI LAYLAYLAYLALAYLAY UEFA AŞKINA SİVAS AŞKINA TARAFTARIN AŞKINA LAYLAYLAYLALAYLAY HAYDİ BASTIR SİVASIM HAYDİ BASTIR SİVASIM UEFA BİZİM BİZİM OLACAK ŞANIN DİLLERDE KALACAK LAYLAYLAYLALAYLAY AVRUPAYI TİTRET SİVASI İNLET MARŞIMIZI AVRUPAYA EZBERLET LAYLAYLAYLALAYLAY HAYDİ BASTIR SİVASIM |
ben teşekkürümü iletmiştim ..bu konu açılmadan bile teşekkür etmemiz gerekirdi,,Sivassporumuza verdiği değerden dolayı,sen de sağol konu başlığı için .
|
ben nasil bakacam bu maca sifreli kanalda ya
|
[B]Türkiyede o kadar kanal içerisinden büyüklük gösteripte böylesi güzel bir maçı ekranlarda bizlere izletmek istiyen KANAL-1'e Teşekkür ederiz.
Değerli Hemşehrilerim, Bundan sonra kendi çapımızda bizi dünyada yok sayan bazı kanalları protestoya davet ediyorum... Bundan sonra Kanal-1'in hep yanında olucaktırım..[/B] |
TEŞEKKÜR MESELESİ ÇOK ABARTILIYOR...
[B]Arkadaşlar;bence bu teşekkür meselesi çok abartılıyor.Başta ne kanal 1,ne trt,ne de başka kanal yayınlamıordu bu maçı.Seyircinin cok olacagı anlaşıldı gelen tepkilerden,iyi raiting iyi para hesabı aldı maçı.Kanal 1 deil de başka kanal da alabilirdi parasını bastırınca.Yani kimse babasının hayrıne veya Sivasspor'un hayrına yapmaz bu işi.Bunlar ticari meseleleler.Bence bilakis kızmamız lazım.Başta ortada yoklar,tepki gelincemi yayınlıyolar.Lütfen biraz düşünceli olalım saygılarımla...[/B]
|
--->: TEŞEKKÜR MESELESİ ÇOK ABARTILIYOR...
[QUOTE=muco5806;384031][B]Arkadaşlar;bence bu teşekkür meselesi çok abartılıyor.Başta ne kanal 1,ne trt,ne de başka kanal yayınlamıordu bu maçı.Seyircinin cok olacagı anlaşıldı gelen tepkilerden,iyi raiting iyi para hesabı aldı maçı.Kanal 1 deil de başka kanal da alabilirdi parasını bastırınca.Yani kimse babasının hayrıne veya Sivasspor'un hayrına yapmaz bu işi.Bunlar ticari meseleleler.Bence bilakis kızmamız lazım.Başta ortada yoklar,tepki gelincemi yayınlıyolar.Lütfen biraz düşünceli olalım saygılarımla...[/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER]Boyle Dusunuyorsunuzda Adamların Reytıngle Bır Alkası Yok Ne kadar Reytıng Yapsanda Kımse Sana Para Vermıyor Bunların Kazandıkları Sadece Reklam Parası [/CENTER][/I][/B] |
--->: TEŞEKKÜR MESELESİ ÇOK ABARTILIYOR...
[QUOTE=YigidoKafaBozuk;384033][B][I][CENTER]Boyle Dusunuyorsunuzda Adamların Reytıngle Bır Alkası Yok Ne kadar Reytıng Yapsanda Kımse Sana Para Vermıyor Bunların Kazandıkları Sadece Reklam Parası [/CENTER][/I][/B][/QUOTE][B]raiting veya reklam ikiside kazandırır kardeşim.Ne kadar çok izlenirsen,o kadar kazanırsın.[/B]
|
[QUOTE=davulcu;384018]İSTER MANİSA İSTER SAKARYA
FARKETEMEZ YİĞİDOYA LAYLAYLAYLALAYLAY ŞİMDİ SIRA AVRUPADA HAYDİ İNLET AVRUPAYI LAYLAYLAYLALAYLAY UEFA AŞKINA SİVAS AŞKINA TARAFTARIN AŞKINA LAYLAYLAYLALAYLAY HAYDİ BASTIR SİVASIM HAYDİ BASTIR SİVASIM UEFA BİZİM BİZİM OLACAK ŞANIN DİLLERDE KALACAK LAYLAYLAYLALAYLAY AVRUPAYI TİTRET SİVASI İNLET MARŞIMIZI AVRUPAYA EZBERLET LAYLAYLAYLALAYLAY HAYDİ BASTIR SİVASIM[/QUOTE] GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM BU ŞİİRE SAKARYAMA LAF SÖYLEMİŞSİN ABİ BENİM İÇİN SAKARYA FARKEDER..!NEDENİNİ BİLEN BİLİYOR...! |
[B]KANAL 1 SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİRİM...![/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:41. |