![]() |
GRBALJ GELİYOR .HAYDİ KARŞILAMAYA.........
BÜYÜK OTEL ÖNÜNDE GRBALJ TAKIMINI COŞKULU TEZAHÜRAT EŞLİĞİNDE KARŞILAYARAK RAKİP TAKIMIN OYUNCULARINI ŞAŞKINA UĞRATMAYA BEN DE VARIM DİYORSANIZ BİZE KATILIN.
BAYRAK VE FORMALARINIZLA DAHA SONRA BELİRLENECEK YERE GELMENİZİ RİCA EDERİZ. MESAJINIZA BEN DE VARIM YAZMANIZ YETERLİDİR.LİSTE YAPILACAKTIR. |
-->: GRBALJ GELİYOR .HAYDİ KARŞILAMAYA.........
bende katilirdim, ama yurtdisindayim. Fikrin cok güzel ve anlamli. Bence ger kim olursa olsun her takimi böyle karsilalamiz lazim.
Paylasim icin sagol. |
--->: GRBALJ GELİYOR .HAYDİ KARŞILAMAYA.........
Fenerbahçe alkışlarla karşılandığı için bu tür organizasyonlara burnumun dibinde olsa bile katılmayacağım.
Şahsi Görüşümdür Önce TEK TAKIM tutulsun. Ben Kayseriliyim bide.Takımım Sivasspor.... |
[QUOTE=merkez-2;385444]Fenerbahçe alkışlarla karşılandığı için bu tür organizasyonlara burnumun dibinde olsa bile katılmayacağım.
Şahsi Görüşümdür Önce TEK TAKIM tutulsun. Ben Kayseriliyim bide.Takımım Sivasspor....[/QUOTE] Febe yi alkışlarla karşılayanlar içimizdeki bizanslılardır! Oynanan oyunu birgün onlarda görecekler eminim... Ayrıca ben varım... |
[B][I]Ben de Varım .............................[/I][/B]
|
bence boyle karşıma yanlış statda coşkulu olalım yeter
|
[QUOTE=58hayati;385464]bence boyle karşıma yanlış statda coşkulu olalım yeter[/QUOTE]
[B][I][CENTER]Once Futbolcuların Gozlerını Korkutalım. Staddakı Coskuya Dayanabılmelerı Icın Prova Yapalım...[/CENTER][/I][/B] |
ewet yigido kafa bozuk çok dogru soledin ama ben mersindeyim ama braga maçına inş gelecegim
|
[QUOTE=emremoni;385466]ewet yigido kafa bozuk çok dogru soledin ama ben mersindeyim ama braga maçına inş gelecegim[/QUOTE]
[B][I]Sagol Gardas Beklerız.........[/I][/B] |
Haydi millet yıkalım 4 Eylülü kafalarına.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:24. |