![]() |
RÖVANŞ TRT 1 DE
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/trt1.gif[/IMG]
Sivasspor’un Pazar günü 4 Eylül Stadyumu’nda oynayacağı İntertoto İkinci Tur, ikinci maçı, TRT 1 tarafından naklen yayınlanacak. Sivasspor’un Grbalj ile Sivas’ta oynayacağı rövanş maçı TRT 1 tarafından naklen yayınlanacak. Türkiye’yi İntertoto Kupası’nda temsil eden Sivasspor, bu hafta sonunda 4 Eylül Stadyumu’nda Grbalj’ı konuk edecek. UEFA Kupası’na katılmayı hedefleyen ve rakibi karşısına mutlak galibiyetle çıkacak olan Sivasspor’un bu ciddi sınavı TRT 1 tarafından da naklen yayınlanacak. Pazar günü saat 19.00’da oynanacak olan Sivasspor-Grbalj İntertoto Kupası ikinci tur rövanş maçının naklen yayınlanacak olması Sivasspor camiasını mutlu etti. [B][I]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/I][/B] |
--->: RÖVANŞ TRT 1 DE
iyi olmuş trt nin yayınladığına en azından kaliteli yayın yapan kanal kanal 1 gibi kopya çekmezler televizyodan izleyip
maç anlattılar sağolasın TRT ve personeli biz stadda olacaız zaten şehir dışındakiler kaliteli maç izlerler |
[QUOTE=cilgin1966;385734]iyi olmuş trt nin yayınladığına en azından kaliteli yayın yapan kanal kanal 1 gibi kopya çekmezler televizyodan izleyip
maç anlattılar sağolasın TRT ve personeli biz stadda olacaız zaten şehir dışındakiler kaliteli maç izlerler[/QUOTE] Kanal1!i buradan kötülemek bence yanlış gidip neden sivasımızın kendi kanalı olan TV58 Kanal1 in yaptığını yapamadı peki en azından uydu üzerinden seyrederdik,bence kanal1 diğer kanalların yapamadığını yaptı hiç yoktan golleri görebildik o kanalda yayınlanmamış olsaydı görebilecekmiydik sizce işte insan evladı meyvasını yiyeceği zaman mutlu olur meyvasını yediğinde beğenmediği zamanda böyle taşlar bence teşekkür etmemiz gerekli kanal1 e kimsenin yapamadığını yaptı teşekkürler kanal1 yöneticeleri |
15 gün öncede başka bir üye TRT maçı verecek diye üyelere duyurmuştu.TRT güzel işler başarıyor ülke maçlarında ve Sivassporun katıldığı kupa maçlarında.KANAL 58 televizyonuna duyrulur.
|
elin kanal 1 i bizim 3 tv nin yapmadıgını yaptı,tebrik etmek lazım.bizim özellikle tv 58 sahibinin reklamını yapmak için kurulmuş bi tv işi gücü reklam ,nesine maç yayını yapmak nerde bi işyeri orayı nasıl kapatırız nasıl sattırırız onun hesabı peşinde dikimevi noldu sayın osman yıldırım arsasını alsana konut yaparsın,gücün yetiyorsa.
|
Öncelikle herkese slmlar. Trt1'in maçın vermesine çok sevindim. Ayrıca ben bu maçı Tv'de değil stadyumda izleyecem. Lütfen Sivas'ta oturan yiğidolara sesleniyorum imkanınız varsa bu maçı Tv'de değil Stadyumda seyretsinler en azından koltuklar boş kalmasın. Stadyuma gelemiyenler ise Tv'de seyretsinler. Bari bu maçta full dolduralım. Daha önce yayınlanan Kanal 1 Tv'nunada teşekkürlerimi sunuyorum. En azından maçı vermeleri bize yeterliydi ha uydudan kopya almış ha kötü görüntü vermış umrumuzda değil. Hemde grbaj takımı çok küçük bi şehir ve uzak olduğu için Kanal 1 ekibinin kameraları oraya gidecek değilya. Üstelik Grbaj takımını eminimki Herkes ilk defa duymuştur. Bu yüzden önemli bir takım olmadığı düşünülerek ekipler uydu aracılığıyla yayınlamıştır. Yinde teşekkür ediyoruz. Ne olursa olsun Saygımızı ve sevgimizi ileterek Kanallara moral vermemiz lazım. Moral verdikçe veya reyting rekoru kırdıkça bizim maçlarımızı hep yayınlarlar. Saygılarımla
ÇıLgIn YiĞiDoLaR |
[QUOTE=bayram;385740]Kanal1!i buradan kötülemek bence yanlış gidip neden sivasımızın kendi kanalı olan TV58 Kanal1 in yaptığını yapamadı peki en azından uydu üzerinden seyrederdik,bence kanal1 diğer kanalların yapamadığını yaptı hiç yoktan golleri görebildik o kanalda yayınlanmamış olsaydı görebilecekmiydik sizce işte insan evladı meyvasını yiyeceği zaman mutlu olur meyvasını yediğinde beğenmediği zamanda böyle taşlar bence teşekkür etmemiz gerekli kanal1 e kimsenin yapamadığını yaptı teşekkürler kanal1 yöneticeleri[/QUOTE]
kardeş maçı tv 58 verse biz nasıl izleyecegiz.ben sivasta deilim onun için maçı izleyemiyecektim.iyiki tv58vermiyor |
[QUOTE=emremoni;385758]kardeş maçı tv 58 verse biz nasıl izleyecegiz.ben sivasta deilim onun için maçı izleyemiyecektim.iyiki tv58vermiyor[/QUOTE]
Teknoloji ilerledi kardeşim:D Bende Sivas'ta değilim ama izleye biliyorum. |
Evet emremoni arkadaş doğru söylüyor. Kanal 58 maçı verseydi şehir dışındakiler izleyemzdi. Ama uydudan izlerler diyorsan ya uydusu olmayanlar ne yapacak. Onlarında izleme hakları yokmu. Onun için kanal 58 yayınlamasın. Yayınlayacaksa en kötü ihtimalle hazırlık maçını yayınlasın. Yoksa yayınlamasın. Ama sivasta oturuyorsan maçı Stadyumda izleyin derim hazır balilide iyileşmişken bu kadro eski haline dönmüşken yine heyecan bastırıyor. Haydi yiğidolar 4 eylül stadına gelin. Ayrıca stada gelenler stadyumu görünce biraz şaşıracaklar çünkü bazı değişiklikler yapıldı. Mesela stadyumun yerini bulmak kolaylaştı stadın arkasına büyük kırmızı harfelerle yazılar yazılmış. Vip trübini arka bölümündeki girişler genişletildi ve neredeyse bitme aşamasında...Haydi sivaslılar haydi yiğidolar maça.....
|
[QUOTE=emremoni;385758]kardeş maçı tv 58 verse biz nasıl izleyecegiz.ben sivasta deilim onun için maçı izleyemiyecektim.iyiki tv58vermiyor[/QUOTE]
Bende sivasta değilim uydu üzerinden seyrediyorum tv58 i yani benim kıyaslamam sivasın kanalı dururken gitti kanal1 aldı maçı helal olsun kanal1 e ve bazı arkadaşlar beğenmemişler görütüntüleri futbol anlatımını vs... bende beğenmedim ama yinede kimsenin yapamadığını yaptı kanal1 tekrar teşekkürler |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:04. |