![]() |
Canin Sagolsun Yigidom
Sivasspor Türkiye Kupası ilk kademe müsabakası için bugün Giresun’daydi.
Giresunspor ile karşı karşıya gelen Sivasspor 1. dakikada kalesinde golü buldu. Sivasspor 44.dakikada Ilhan`in golüyle beraberliği sagladi. 90 dakika sonunda uzatmalara gidildi. 103. dakikada Yasir, rakibine sert girmesi sonucu 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Sivasspor 10 kisi ile maca devam etti, uzatmalardada gol sesi cikmadi. Giresunspor, normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 biten karşılaşmada, penaltı atışlarında Sivasspor'u 6-5 yenerek 2. tura yükseldi. |
[b]CANIN SAĞOLSUN YİĞİDOM BU LİGDE ÇOK İŞ YAPACAZ...BU LİGİN ASLANI BİZİZ HER ZAMAN KÜÇÜK RAKİPLER TEHLİKELİDİR...[/b]
|
hıc yakısmadı
|
tabiki canlari saolsun yenmekte war yenılmek de ben ellerınden gelenı yaptıklarına ınanıyorum ve hepsıne tesekkurlerımı ıletıyorum daha zor rakıplerını alt etmeyı becerdı ama bu olmadı CANINIZ SAOLSUN :):)
|
[B]canları sağolsun...işin tek tesellisi süper lige daha iyi konsantre oluruz[/B]
|
[b]KÖY TAKIMI'NA YENİLMEK BİZİM KARİZMAYI BİRAZ SARSTIYSA DA CİM BOMU YENDİK Mİ TEKRAR VİTRİNDEYİZ...UNUTMAYIN SİVASSPOR BU LİGİN RENGİ TARAFTARIDA KRALI ..BU KUPA MAÇI SEYİRCİLİ OLSAYDI FARKLI OLURDU BİZ HAZIRDIK GİTMEYE AMA NASİP DEĞİLMİŞ..[/b]
|
Sanirim yedek kadroyla ciktigimiz ve yeterince konsantre olamadigimiz icin zorluk cektik ve elendik. Gonul isterdi ki Sivasspor Turkiye Kupasi'nda da gucunu gostersin, adini duyursun ama onemli degil, canimiz sagolsun. Insallah ligde telafi ederiz. Kostek degil destek zamanidir...
|
çok Yazik Oldu Başka Takima Yenilsek Neyse Ama Köy Takimina Yenilmek Karizmayi çizdi Biraz. Inşallah Bu Hirsla Bizde Gs Nin Karizmayi çizeriz
|
Canlari Sag Olsun , Fakat Kucuk Takim Yok ,
Cok çalişmamiz Lazim C Ooooook |
yuh yani
yuh yani be... zoru başardılar helal olsun..tabi yedek ağırlıklı kadroyla çıkarsa böle olur..bide dedikki forumda , sivas fark atacak diye yazdık ama :(
vallah karizma gitti. aha yanımdki tokatlı arkadaş yuh giresuna mı yenildiniz diyor :(...oda sivassporlu sayılır ama ..neyse hayyellerimiz karadenize düştü |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:54. |