![]() |
HERVE TUM İLGİ ODAĞI OLDU
[COLOR="red"][U]Sivasspor'un[/U][/COLOR] [COLOR="Red"]"Karaboğa"[/COLOR] lakaplı yeni golcüsü [COLOR="Red"]Herve Tum[/COLOR], antrenmanda basın mensuplarının ve taraftarların ilgi odağı oldu. Antrenmanda yaptığı hareketlerle ve attığı gollerle beğeni toplayan [COLOR="red"]Tum[/COLOR], teknik heyetten alkış aldı.
[COLOR="red"][U]Sivasspor[/U][/COLOR]'un 1 yılı opsiyonlu 3 yıllığına anlaşma sağladığı golcü oyuncu [COLOR="red"]Tum[/COLOR], [U]Kamerun Milli Takımı'nın [/U]10 kez formasını giydi. 1 metre 84 santimetre boyunda, 84 kilo ağırlığında olan, 28 yaşındaki [COLOR="red"]Tum[/COLOR], güçlü fiziği, hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekiyor. Futbol yaşamında [U]Bursaspor[/U]'un yanı sıra İsviçre'nin [U]Sion[/U] ve [U]Basel[/U], Fransa'nın [U]Metz[/U] ve [U]Strasbourg[/U] takımlarında forma giyen [COLOR="red"]Tum[/COLOR], geçen sezon [U]Bursaspor[/U] forması altında, 2'si Fortis Türkiye Kupası'nda, 6'sı ise Turkcell Süper Lig'de olmak üzere toplam 8 gole imza attı. Attığı 8 golün 5'ini kafayla kaydeden [COLOR="red"]Tum[/COLOR], 3 kez de ayakla fileleri havalandırdı. Bu arada [U]Bülent Uygun[/U] ile Fenerbahçe ve Kocaelispor'da bir dönem forma giyen [U]Toprak Kırtoğlu[/U], [U]Uygun[/U]'un ekibinde yardımcı antrenör olarak göreve başladı. Diğer yardımcı antrenör [U]Sefer Yılmaz [/U]ile de Kocaelispor'da birlikte top koşturan [U]Toprak[/U], [COLOR="red"][U]Sivasspor[/U][/COLOR]'un teknik heyetinde yer alan 5. isim oldu. [U]Uygun[/U]'un ekibinde [U]Toprak Kırtoğlu'nun [/U]yanı sıra yardımcı antrenörler [U]Esat Karaberberoğlu [/U]ve [U]Sefer Yılmaz [/U]ile kaleci antrenörü [U]Murat Göksu [/U]yer alıyor. Kaynak : [url]www.ligtv.com.tr[/url] |
--->: HERVE TUM İLGİ ODAĞI OLDU
sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun...chetkovdan daha faydalı olacağını düşünüyorum...
|
yerinde bi transfer olduu gbi ama bi deneyip görmek lazımm
|
-->: HERVE TUM İLGİ ODAĞI OLDU
[B]Tum Baliliyi kesecek kadar kaliteli futbolcu..ben çok beğeniyorum...[/B]
|
hayırlı uğurlu olsun katkı sağlayacagına inanıyorum bület hoca işini bilir boş transfer olmaz bizde
|
Cok yerinde ve guzel bir transfer oldu INSAALLAH Bursasporda oynadigindan cok daha iyi oynayacagindan hic suphem yok cunku yigido olmak ve BULENT UYGUN gibi bir hocanin ogrencisi olmak herkese nasip olmaz bu takima gelen oyuncular kariyerinin zirvesine ulasiyor bunun ornekleri cok HERVE TUM'da bu gelenegi INSALLAH bi aksilik olmazsa bozmayacaktir.
|
duyduğumda çok sevindim, forvet hattımız inanılmaz güçlü oldu. türkiye deki her takımdan daha güçlü.. mehmet tum arkalarında balili yada m. ali birer devre.. mehmet e rakip defanslarda iki kisi yetmiyordu simdi bir de tum var.. artık rakip teknik direktörlerin çok daha fazla düsünmesi gerekecek gibi ne dersiniz... BU SENE İÇ SAHADA ARTIK ÜÇ BÜYÜKLERE DE ACIMAK YOKKKK....
|
mukemmel bir transfer aynı mehmet yıldız gibi vucudunu cok guzel kullanıyo
|
TUM İYİ FUTBOLCU GEÇEN SENEKİ GİBİ OYNARSA ÇOK YARARLI OLUR.İYİ BİR TRANFER VE GEREKLİYDİ BENCE
|
forvet hattımız çok iyi olduda ortasaha ve defans biraz daha iyi olursa her takımı yeneriz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:07. |