![]() |
TARAFTAR OLMAK ÇOK MU ZOR..??
[B]Artık aşmamız Gereken Son konu bu olsa gerek.. Ben bu konuya değinmek istiyorum.Belli gruplar dışında tezahürat yapan Kimseyi Gormedim .TAKIMI ATEŞLEYEN TARAFTARDIR benim bildiğimboyle ama bunun ciddiyetini anlayan yok sanırım.
Macı izlediğimde bazı gruplar halinde kimse tezahürat yapmadı Bn boyle olmasından Utanıyorum.Kendi Sahamızda Oynuyoruz Ve takımın beklediği Tezahürat yok.Kendi Sahamızda Yabancı gibiyizz Bunu Sonu Nereye Varacak Bilmiyorum..[/B] |
--->: TARAFTAR OLMAK ÇOK MU ZOR..??
[B][FONT="Book Antiqua"][COLOR="Green"]Can, ne bekliyorsun? Stada gelen çogu kisi 50 yasin üstünde, çArsi gibi stadi inleteceklerini mi saniyorsun? Anca bu kadar oluyor demek ki, baska olmuyorsa insanlar ne yapsin? Taraftar dedigin iyi günde ve kötü günde yaninda olur, sadece tezahuratla bitmiyor isler..
[/COLOR][/FONT][/B] |
-->: TARAFTAR OLMAK ÇOK MU ZOR..??
3-5 tane grubumuz var diye soyleriz ama sadece grup plmakla olmuyo tek yumruk olmak gerekiyo. Herkes ayrı telden calıyo tabi ortadaki topluluga hiç lafım yok onlar canları sıkılmıs gelmişler.Önce taraftar olalım sonra eleştirmeye hakkımız olsun...
|
[B][I]Bız Ne Yapalım.
tezahurat Yapmak İcin Ayaga Kalkıyoruz [/I][/B]-[B][I][COLOR="Red"]Adamlar Arkadan Yerınıze Oturun Bız Buraya Mac Izlemeye Geldık Dıyorlar-.[/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR="Black"]Sankı Bız Nereye Gıttıysek.[/COLOR][/I][/B] |
elimizden geldigi kadar gencleri türbune getirmek gerek
|
çekirdekle stada gelenler utansın:D:D:D
|
İLK YARI GÜZELDİ AMA 2. YARI KÖTÜ OLDU TAKIM GOL ATAMADIKÇA SEYİRCİ SUSTU
|
ya bırak çekürdek felan hıkaye adamın içinde sivaspor sewgısı olacak!
|
ben izmirden sivassporluyum bedavaya maç izliyorlar ama STAT BOMBOŞ BÖYLE SİVASLILIK OLMAZ TÜM TÜRKİYE SİVASLILARI TUTUCU BİLİR AMA YALANDAN BÖYLE SİVASSPORLULUK OLMAZ 90 DAKKA BAGİRACAKSIN 2 GOL YEMİŞİZ İŞ İŞTEN GEÇMİŞ ADAMLAR TEZAHURAT YAPIYORLAR BU TAKIM BUNU HAK ETMİYOR AMA BU TARAFTAR HAK EDİYORRRRRRRRRR
|
okadar genc gordum macta enaz 4 5 bin genc var bunlari organize etmek onemli ama bunun icin hic bir calisma yok tek bir tezahurat kirmizi beyaz bnce artik birileri sorumluluk alip iyi bir taraftar grubu kurulmali
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:07. |