![]() |
İŞTE TUR FORMÜLLERİ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg[/IMG]
Braga’ya 2-0 yenilen Sivasspor’un turu geçebilmesi için zorlu bir sınav verecek. Yiğido evinde 2-0 yenilmesi nedeniyle bir hayli zorlanacak. İlk maçında 2-0 yenilen Sivasspor, 26 Temmuz'da Portekiz'de oynayacak rövanş maçından tur için gerekli skoru elde ederek adını UEFA Kupası 2. ön eleme turuna yazdırmayı hedefliyor. Sivasspor'un tur atlaması için rövanş maçında Braga’ya karşı 3-1, 4-2, 5-3 gibi en az 2 farklı galibiyetler gerekiyor. Yiğidoların rövanş maçında 2-0'lık galibiyet elde etmesi halinde karşılaşma uzatmaya gidecek. [B][I]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/I][/B] |
--->: İŞTE TUR FORMÜLLERİ
inşallah kazanacağız ve uefada beşiktaşı eleyeceğiz
|
olmaz diye bir şey yok tabi ki olabilir cıkmadık candan umut kesilmez .
yinede umudum var |
BEN TAKIMIMA GUVENIYORUM CIKIP YINE ASLANLAR GIBI OYNAYALIM SKOR ONEMLI DEGIL İŞTE TECRUBE DENİLEN EVREYI YASIYORUZ SUAN YARIN BI GUN UEFA YA GITTIGIMIZDE AYNI HATALARI YAPMAMAK ICIN BU SURECI ATLATMAMIZ LAZIM
|
İNAŞŞALH KAZANIP 41 YILLIK TARİHİMİZİ YİNE ŞEREFLENDİRECEĞİZ.....
|
2-0 olur uzatmalarda yeneriz ,, hadi sivas uefa hakkimizdi o yüzden ya rabbi bize yardi edecektir insallah ,,
|
3-1 OLSUN BİZİM OLSUN...
HAYDİ YİGİDOM UEFAYA... |
Ben buna inaniyorum Insallah kazaniriz hemde 3-0. Mac boyle biter insallah.
|
-->: İŞTE TUR FORMÜLLERİ
arkadaşlar bende güveniyorum ama şuda var hani televizyonda sölediler ya 30bin ateşli taraftar onların önünde biraz zor olcak bak adamlar geldi bizim 15bin çekirdekçi taraftarın önünde aldılar maçı şuda var maçı kazandıran taraftardır her zaman destek olunmalı onlar ateşli bizimkiler çekirdekli nasıl olcak inşallah diyorum alırız maçı
|
bu macta tüm TÜRKİYEnin arkalarında oldugunu bılmelerı bıle 5 tane atmaya yatarlı bence cok net bır skorla kazanacagız cok konusanları susturacagız.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:11. |