SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ÖZÜR DİLİYORUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19853)

SivasSpor.Com 22.07.2008 08:55

ÖZÜR DİLİYORUZ

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg[/IMG]
Rövanş maçını kazanmak istediklerini belirten Sivasspor’un teknik patronu Bülent Uygun, bunun için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, mağlubiyetteki tüm sorumluluğu üzerine aldığını ifade etti.

Kaleci Volkan’a da sahip çıkan Uygun, dünyanın en ünlü kalecilerinin bile hatalı goller yiyebildiğini söyledi. SC Braga maçında alınan mağlubiyetin ardından, ara vermeden 26 Temmuzda Portekizde oynanacak rövanş karşılaşmasının hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başlayan Sivasssporda, teknik direktör Uygun, yenilgiyi değerlendirdi.

Portekiz ekibi karşısında iyi bir futbol oynadıklarını, ancak sahadan 2-0 mağlup ayrıldıklarını belirten Uygun, “Alınan mağlubiyette bir suç varsa eğer, o da bende. O yüzden Sivasspordan, camiadan, bizi sevenlerden özür diliyoruz.

Ama daha hiçbir şey bitmemiş durumda. Biz yine aynı futbol mantalitemizle futbolumuza devam ederiz. Bragada yenmek için elimizden geleni yaparız. Çıkmamış candan hiçbir zaman ümit kesilmez. Bizim kitabımızda mağlubiyeti kabullenmek gibi bir duygu hiçbir zaman olmadı. O yüzden, literatürümüzden çıkarttığımız bu olguyu cumartesi günü Bragada kazanarak göstermek istiyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz.“

DÜNYANIN EN ÜNLÜ KALECİLERİ BİLE HATA YAPABİLİYOR
Kaleci Volkan Ünlü ün yediği goller nedeniyle eleştirildiğinin ve kendisinin de kaleci tercihinin değerlendirildiğinin belirtilmesi üzerine Uygun, genç kaleci Volkana sahip çıktı.

Uygun, “Futbolcum hata yapacaktır, hatası varsa da benimdir. Suçu ben zaten üzerime alırım. Sonucunda bu kadar başarıyı elde eden, buralara getiren ve aslanlar gibi mücadele eden Sivassporun futbolcularıdır. Biz bir aileyiz. Hiçbir şekilde de hiç kimseyi kimseye değişmeyiz. O eleştiren arkadaşları da çok fazla muhatap olarak da kabul etmiyorum.

Benim için bir değer teşkil etmedikleri için çok fazla umurumda da değil. Biz yine gerekenleri yapıp, Sivassporun başarısı için gerekenleri sergileyeceğiz” dedi.

Teknik Direktör Uygun, dünyanın en ünlü kalecilerinin bile hata yapıp goller yiyebildiğine dikkat çekere, “O yüzden o hata yapıp goller yediyse onun suçu bizdedir. Biz gerekeni ona konsantre olarak verememişizdir. O yüzden onun bir suçu yoktur. O futbolcu olarak sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmıştır. Dolayısıyla Volkanın eleştirilmesi veya benim eleştirilmem doğaldır. Eleştiriler her zaman vardı“ diye konuştu.

Volkanın SC Braga maçı öncesinde, başka bir takıma kiralanacağının açıklandığının belirtilmesi üzerine Uygun, başka bir takıma gitme kararını Volkanın vereceğini söyleyerek, “Oynamak istiyorum diye kararını verirse ki oynaması onun yararına olacaktır, Volkanın vereceği karara göre hareket edeceğiz. Sonucunda biz hiçbir zaman adam satmadık, satmayız da. Onlar da benim arslan gibi adamlarımdır. Hiçbir şekilde de satılma ihtimali yoktur” dedi.

[B][I]Hürdoğan[/I][/B]

Abdullah DuMaN 22.07.2008 08:56

-->: ÖZÜR DİLİYORUZ

sizin canınız sağ olsun .....................

oguzhan_1616 22.07.2008 08:59

--->: ÖZÜR DİLİYORUZ

ya insallah uefa'ya gideriz gidemezsekte önümüzdeki seneler gideriz kimse üzülmesin sonucta ilk avrupa tecrübelerimizden biriydi

kadir984 22.07.2008 09:08

petr cech de türkiye maçında inanılmaz bir hata yaptı ve takımının yenilmesine sebep oldu.

onun için canı sağolsun bugün gol yedi yarın penaltı kurtarır affettirir

Divriği58- 22.07.2008 09:17

artık yapacak bişey YOK ŞUANDAN ITIBAREN ONUMUZE BAKMALIYIZ

mysuskunx 22.07.2008 09:25

HOCAM CANIN SAĞOLSUN..............................

kavsut 22.07.2008 10:47

Hiç bir şey bitmedi hocam biz inandık sizde inanın...

caynina 22.07.2008 10:59

yaw sivasspor neden atak oynaıo.........

Eyvaz94 22.07.2008 11:04

Canin saq olsun hoca . Bu sene olmaz seneye insallah intertoto deyil Ueafaya gideriz

myyiğido58 22.07.2008 11:29

hocam futbolda olur böyle şeyler sizin canınız sağolsun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:04.