![]() |
ROVANŞA ALMAN HAKEM
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Hakem.jpg[/IMG]
Kendi evinde ilk maçta rakibine 2-0 mağlup olan Sivasspor’un Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Braga maçını Alman Futbol Federasyonu’ndan Felix Brych yönetecek. Türkiye-Norveç ve Fenerbahçe-Chelsea karşılaşmalarında dördüncü hakemlik yapan Alman Brych’in yardımcılığını ise vatandaşları Thorsten Schiffner ve Georg Schalk yapacak. Öte yandan Sivasspor’un 2-0 yenildiği karşılaşmada ki maçın hakemi İskoçyalı Douglas Mcdonald’a tepkiler sürüyor. Karşılaşmada Sivasspor’dan tam 5 sporcuya sarı kart gösteren İskoç hakemin Portekiz temsilcisine faul çalmakta bile zorlandığı gözlendi. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: ROVANŞA ALMAN HAKEM
mcdonald 1 sarı kart bile vermedi oyuncularımızın kafasına tekme attılar en azından 1 sarı kart vermedi insallah bu hakem tarafsızdır.
|
HAYIRLISI ÖNCEKİ MAÇTA Kİ HAKEM GİBİ OLMAZ İNŞALLAH, HEP SARI KARTLARI BİZE VERDİ....
|
HAYIRLISI OLSUN ALMANLAR HAKEMLİKTE ÇOK İLERLEDİLER.
|
portekızlıler bırazda hakem sayesınde rahat oynadılar belkı cok koklu ve avrupada SİVASSPORumuza gore tecrubelı bır kulup ama unuttukları bısey varkı karsılarındakı TÜRK takımı euro 2008de bunu tum dunya gordu valla ben umutluyum bu ıs artık hırs meselesı.YİĞİDOLAR KAZANACAK...
|
Onceki macttaki gibi bir hakem olmaz insallah. Arkadaslar bu hakem galiba Azerbaycan-Finlanda matcinda hakemlik yapmisti.Hakkimiz olan galibiyyeti alamamisdiq. Yani ben bu hakemi hic sevmedim. Insallah Sivasa hayirli olur.
|
İNŞALLAH BUDA DİĞER HAKEM GİBİ OLMAZ İNŞALLAH TARAFSIZ BİR HAKEM İZLERİZ
|
İşallah iyi bi hakem olur...hayırlısı olur işallah...
|
avrupa şampıyonasında hakemlerın bıze zaptıkları zaten bellı - aralarında alman köklüde vardı !
şımdıye kadar alman hakemlerı bızım ıstedığımız gıbı çalmamıştı ! ama ınsallah bu hakem tarafsızdır ! |
[B][COLOR="Red"]33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333[/COLOR][/B]
hedefımız 3 takıp gelmez sıvasta sızı ole bırkarsılarızkıı canlarınızı yıyıım alıp gelelım |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:04. |