![]() |
VOLKAN İÇİN ALACAĞIZ
[B]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Braga önünde rakiplerinden daha iyi oynadıklarını belirterek, "Ancak talihsiz iki gol yedik. Kalecimiz Volkan'ı kucaklıyorum. İnanıyorum ki yakında Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri olacak" dedi. Golcü futbolcu Mehmet Yıldız ise rövanşta Volkan için oynayıp kazanacaklarını iddia etti. [/B] |
--->: VOLKAN İÇİN ALACAĞIZ
bu kadr basıt senı sevıyoruz uygun hocammm
|
HELAL HOCAMA HELAL MEHMETE GÖSTERİN KENDİNİZİ YİGİDOM SEVİNDİRİN VOLKANIDA BİZİDE
|
BAŞARILAR VOLKAN_________________
|
hadi be yigidom gösterin kendınızı türkiyeye ispatladık kendımızı sıra dunya ya ispatlamaya geldı .
|
sivassporumun orada yüreklerini ortaya koyarak oynayacaklarını ve iyi bir sonuç alıp yoluna devam edeceğine inanıyorum.
|
[B][I]ya memmet sende form düşüklüğü gördüm.kaleye şut at kafa topuna çık bişeyler yap.hadi alın şu maçı.[/I][/B]
|
-->: VOLKAN İÇİN ALACAĞIZ
helal olsun hocam sana. Insallah onlari orda yenecegiz, insallah orda onlari rezil edecegiz.
Paylasim icin sagol. |
Su an hic kimse Volkanin yerinde olmak istemezdi.Ben bir tek suna inaniyorum Sivasspor kazanacak
|
alın da kim için alırsanız alın ama yeterki alın.inşallah buda size hırs olur da alırsınız.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:17. |