SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Ziya Doğan Malatyaspor Da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1988)

Yigido_58 01.09.2005 15:51

Ziya Doğan Malatyaspor Da

Teknik Direktör Feyyaz Uçar ile yollarını ayıran Malatyaspor, teknik direktörlüğe Ziya Doğan'ı getirdi.
Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, konu ile ilgili İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Ziya Doğan ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Ziya hocayla daha önce 3 yıl birlikte çalışmış ve iyi bir şekilde ayrılmıştık. Karşılıklı fedekarlıklar yaptık ve anlaşmaya vardık. Ziya Doğan ile yeniden çalışacağımız için mutluyuz ve birlikte başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.
Teknik Direktör Ziya Doğan, 21 Aralık 2003 tarihinde oynanan ve 2-2 berabere sona eren Malatyaspor-Fenerbahçe maçının ardından teknik direktörlük görevinden istifa etmişti.

*** ZİYA DOĞAN GENÇLERBİRLİĞİ YÖNETİMİNİN YANLIŞ TRANFER POLİTİKASI YÜZÜNDEN TAKIMDA BAŞARIYI SAĞLAYAMAMIŞTIR: İNŞAALLAH BAŞARI KOMŞU TAKIM MALATYADA OLACAKTIR ***

1967_DERNEK_10UR 01.09.2005 15:54

[QUOTE=35_yigido_58]Teknik Direktör Feyyaz Uçar ile yollarını ayıran Malatyaspor, teknik direktörlüğe Ziya Doğan'ı getirdi.
Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, konu ile ilgili İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Ziya Doğan ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Ziya hocayla daha önce 3 yıl birlikte çalışmış ve iyi bir şekilde ayrılmıştık. Karşılıklı fedekarlıklar yaptık ve anlaşmaya vardık. Ziya Doğan ile yeniden çalışacağımız için mutluyuz ve birlikte başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.
Teknik Direktör Ziya Doğan, 21 Aralık 2003 tarihinde oynanan ve 2-2 berabere sona eren Malatyaspor-Fenerbahçe maçının ardından teknik direktörlük görevinden istifa etmişti.

*** ZİYA DOĞAN GENÇLERBİRLİĞİ YÖNETİMİNİN YANLIŞ TRANFER POLİTİKASI YÜZÜNDEN TAKIMDA BAŞARIYI SAĞLAYAMAMIŞTIR: İNŞAALLAH BAŞARI KOMŞU TAKIM MALATYADA OLACAKTIR ***[/QUOTE]
[B]ARTIK BU İŞİNDE MOKU ÇIKMAYA BAŞLADI BİR ÇALIŞIYORSUN AYRILIYORSUN SONRA BİR KAÇ SENE SONRA AYNI TAKIMA KOŞA KOŞA GİDİYORSUN..İLGİNÇ...[/B]

Sivasli-Imparator 01.09.2005 19:01

Bu Malatyaspoir bilerek kovdu Feyyazi.
Ziya bos olunca kovdular bilerek Feyyaz Ucari, Ziya´yi almak icin.

serhankaburcuk 02.09.2005 14:07

[b]Malatyaspor bence en akıllı transferini yapmış oldu...Bence bundan sonra yeni hocaları ile çıkışa geçerler....[/b]

GeCeVeMaVi58pRf 02.09.2005 14:17

Bu Ne Ya Oyuncak Gibi Oldu Neyse Malatya Için Hayirli Olsun...

Everest 03.09.2005 15:25

[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]Bu Ne Ya Oyuncak Gibi Oldu Neyse Malatya Için Hayirli Olsun...[/QUOTE]

kesinlikle bir oyunlar donuor ama merak ettim bende..

smyrnalı 04.09.2005 13:40

ziya hoca malatyayı 5 yemekten kurtarır inşallah malatyaspor vmanisa öteki haftada galatasaraydan 5 yemişti ziya hocaya ba 5 arılar

serhankaburcuk 04.09.2005 13:50

[QUOTE=smyrnalı]ziya hoca malatyayı 5 yemekten kurtarır inşallah malatyaspor vmanisa öteki haftada galatasaraydan 5 yemişti ziya hocaya ba 5 arılar[/QUOTE]

[b]Malatyaspor camiasına hayırlı olsun...İyi bir hoca...Malatyaspor onunla başarılı olur..[/b]

GeCeVeMaVi58pRf 04.09.2005 14:15

malatyanın kadrosu bence çok iyi bir kadro hele bir brezilyalıları var bence gelecegın yıldızı olacak ziya dogan bu işi iyi bilen bir hoca malatyayı hakettiği yere getirecegıne inanıyorum...

serhankaburcuk 04.09.2005 21:24

[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]malatyanın kadrosu bence çok iyi bir kadro hele bir brezilyalıları var bence gelecegın yıldızı olacak ziya dogan bu işi iyi bilen bir hoca malatyayı hakettiği yere getirecegıne inanıyorum...[/QUOTE]

[b]Ziya Doğan bu hamuru iyi yoğuracaktır...[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:08.