![]() |
EVİMİZDEKİ MAÇLAR....
[B][COLOR="black"][COLOR="black"]SEVGİLİ ARKADAŞLAR GEÇEN SENE EVİMİZDE TOPLADIĞIMIZ PUANLARLA ZİRVEYE OYNADIK LİGİN EN İYİLERİNDENDİK...
SİZCE SİVASIMIZ BU SENE KENDİ EVİNDE OYNADIĞI MAÇLARDA BU BAŞARIYI SAĞLIYACAKMIDIR YADA TERSİMİ OLCAKTIR NEDEN?... HEPİNZE ŞİMDİDEN GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM[/COLOR][/COLOR][/B] |
--->: EVİMİZDEKİ MAÇLAR....
İnanıyorum Sivasa bu başarıyı tekrardan göstericek. Zaten Sc Braga maçında, Grbalj maçında gördük oynayışlarını çok güzel oynuyorlar ama gol pozisyonlarını değerlendiremiyoruz. İnşallah başarılı olucağız.
|
Hem içerde hem dışarda başarılı olacaktır. geçen seneki takımdan biraz daha iyi bu takım bence .Karşılaştırırken sezon başı performanslarını baz alırsak bu açıkça görülüyor, geçen sene fener maçı hariç(o maç ta konsantre olmak daha kolay) ilk 3-5 hafta takım iyi değildi bence, zor aldık maçları yani...
|
Şu gol pozisyonlarınıda değerlendirseğiz ne güzel olurda ama birtürlü değerlendirmiyoruz. İnşallah bu sorunuda çözüceğimize inanıyorum.
|
kendi evimizdeki tum maclari kazaniriz bence bir tek fenere maqlup oluruz.
|
al bı de burdan yak
eyvaz fenerlısın herhalde ? |
[QUOTE=avsarli58;392091]al bı de burdan yak
eyvaz fenerlısın herhalde ?[/QUOTE] hayir canim kardesim fenerli felan deyilim...SEn quizani, emreni , durdura bilirmisin... ya quizani puyol,cannavaro durduramamisdi |
BEN YİNE EVİMİZDEKİ MAÇLARDA İDDALI OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM, AYRICA ARTIK BİZ BÜYÜK TAKIMIZ EVİMİZDE KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK....
|
[QUOTE=Eyvaz94;392089]kendi evimizdeki tum maclari kazaniriz bence bir tek fenere maqlup oluruz.[/QUOTE]
niye fener bizden çokmu iyi bir takımki birtek feneri yenemeyecekmişiz sen yanlış biliyosun biz feneride yeneriz ok |
[QUOTE=Eyvaz94;394112]hayir canim kardesim fenerli felan deyilim...SEn quizani, emreni , durdura bilirmisin... ya quizani puyol,cannavaro durduramamisdi[/QUOTE]
Onlar Apo'yu nasıl durduracağına düşünsünler, sen güzel kafanı yorma. Yiğido gibi oynayalım sonuç gelecektir... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:26. |