![]() |
MAÇ YAYINI YOK
Arkadaşlar Trt de çalışan bir arkadaşımdan aldığım habere göre maçı Bargadaki bir kanal(SONİA BRAGA OLABİLİRMİŞ) verecekmiş TRT de bu kanalın yayınından bizlere aktaracakmış maçı yani TRT kanalı Portekize gitmeyecekmiş.Kanal 1'in ilk Grbalj maçında yaptığı gibi olacağa benziyor
Ben Trt nin yerinde olsam Portekize giderdim çünkü yılın bu zamanları Portekizde harika oluyor :D Ayrıca haberin güvenilirliği kesin değildir eğer böyle bir şey olmazsa kusuruma bakmayı benim ki sadece bir duyum. |
--->: BRAGA DEPLASMAN MAÇINI VERECEK KANAL
İNŞALLAH TRT 1 VERİR.MAÇI SEYREDELİMDE TRT NİN ORAYA GİDİP GİTMEMESİ ÇOK ÖNEMLİ DEGİL.İNŞALLAH MAÇI 3-0 KAZANIRIZ.
|
ya değerli arkadaşlarım kusura bakmayın ama haber yanlış çıktı trt deki sivaslı abimizi sıkıştırıyordum ben maçı verecek mi biliyor musun diye o da böyle bir şaka yapmış ÇOK ÖZÜR DİLERİM.KUSURA BAKMAYIN. yukarda belirttiğim gibi bir olay yok.
|
bilgiler için sağol...................
|
töbe töbe...ne şaka o öyle.....
|
-->: BRAGA DEPLASMAN MAÇINI VERECEK KANAL
KANAL 1 PEK İYİ YAPAMIYO YAW...................
|
[B]trt yine trt liğini gosterdi yani kanal 1 de aynısını yapdı ama nedense tepki aldı spıkere de suc atmaya gerek yok cunku en ii spiker bile olsanız bırakın futbolcu ısımlerını bılmeyı takım ısımını yeni duyan hiç kımse cok ii mac an la ta maz... [/B]
|
arkadaşlar trt nin cumartesi gününün yayın akışına baktım sivas maçı falan yazmıyooo [U][I][/I][/U]
|
MAÇ YAYINI YOK
TRT 0(312) 490 43 00 NOLU TELEFON İLE KONUŞTUM.nE YAZIK Kİ mAÇ YAYINI YOK.
SİVASSPOR bu maçı ölümüne yenmeli. |
--->: MAÇ YAYINI YOK
sağlık olsun... içimde bi umut var inş. alır sivasspor...yayınlamazlarsa yayınlamasınlar!!!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:43. |