![]() |
Yeni Üyesin Nasıl Konu Açabiliyosun??
arkadaslar son zamanlarda bu soruyla cok karsılasıyorum sen yeni uyesin ama konu acabiliyosun nasıl basarıyosun diye...
Ben suanda yeni uye gozukebilirim ama asıl uyeligim 2005 senesine dayanıyor yani ben bu siteye uye oldugumda site uye sayısı sadece 200 kisiydi ama sifremi unuttum daha farklı seyler oldu ve ben uzunca bi sure giremedim siteye sonra sifremi sordum cevap gelmedi bende yeni isimle uyelik yaptım yanılmıyosam konu acma asamasında sınır getirildi belli bi tarihten itibarenine yasaklandı ama o tarihe ben girmiyorum ama tekrar düzenleme gelirde yine aynı sey olursa daha kapsamlı bi sınırlama yinede o katagoriye girmicegimi umuyorum hic yoktan 3 senelik bi gecmişim ve 41000-200:40800 kişi gibi bi önceliğim var yani sitede yeni değil hemen hemen %90ınızdan eskiyim sevgilerle |
--->: Yeni Üyesin Nasıl Konu Açabiliyosun??
Bende yeniyim ve konu acmak istiyom ama olmuyor.
Bir bilgisi olan varsa yardim etsin. |
üyeye belli tarih ve mesaj sayısını geçince konu açma şansı verilmesi daha iyi bir uygulama...devam etmeli...hatta tecrübe puanınında belli bir şekilde degerlendirebilmesi saglanmalı üyeye.
|
eed benim 195 mesajım var ama yinede konu acamıorum bunun için biri bana yardım edebilirmi????
|
eskiler sivassporluda bizler şebinkarahisarsporlumuyuz
|
[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;394747]eskiler sivassporluda bizler şebinkarahisarsporlumuyuz[/QUOTE]
gerçekten süpersin :D Arkadaşlar bazı kendini bilmezler bizlere saldırmak için siteye üye olur olmaz hemen küfürlü mesajlar falan atmaya başlamıştı. Yönetimimizde bu duruma el koydu.Bence bu yerinde bir karar. Herkesin anlayışlı olması gerekmekte |
[QUOTE=PATRON;394749]gerçekten süpersin :D
Arkadaşlar bazı kendini bilmezler bizlere saldırmak için siteye üye olur olmaz hemen küfürlü mesajlar falan atmaya başlamıştı. Yönetimimizde bu duruma el koydu.Bence bu yerinde bir karar. Herkesin anlayışlı olması gerekmekte[/QUOTE] Kesinlikle katılıyorum.Dalga geçmek için üye olup bizimle kafa bulmak isteyenlere nasıl engel olacaksınki.Bazı kriterlerin olması gereklidir bencede. |
gardaşlarım kriter olsun ama böyle antidemokratik bir uygulama olmaz
kaç aydır sitedeyim konu açamıyorum |
arkadaşlar böyle bi uygulama yapıldı çünkü sivassporun kiminle maçı olsa rakip takım taraftarları hemen üye olup bizleri provoke edecek saçma sapan konular açıyolardı dolayısı ile bizlerinde istemesiyle site yönetimi de böyle bi uygulama başlattı bu geçici bi durum zamanı geldiğinde sizlerde herkes gibi konu açabileceksiniz
|
[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;394747]eskiler sivassporluda bizler şebinkarahisarsporlumuyuz[/QUOTE]
Eski-Yeni tartışmaları başlayacak gibi. Yeni üye açamasın konu.Ancak zamanla belli bir süre sonra açmalı. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:42. |