SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Petkoviç Nerede? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20030)

SivasSpor.Com 30.07.2008 22:38

Petkoviç Nerede?

[IMG]/images/stories/oyuncular/petkovicc.jpg[/IMG]
Taraftarlar bir türlü takıma katılmayan Petkoviç’in nerede olduğunu merak ediyor...

Braga ile oynanan iki maçta ortaya çıkan farklı yenilgiler gözlerin yeniden Petkoviç’i aramasına neden oldu. Taraftarlar bir türlü takıma katılmayan Petkoviç’in nerede olduğunu merak ediyor...
Sivassporlu taraftarların son günlerde en çok merak ettiği ve sorduğu soru ‘Petkoviç nerede?’.
İntertoto Kupası maçlarında Portekiz temsilcisi Braga’ya ilk maçta kendi evinde 2-0, deplasmandaki maçta ise 3-0 yenilen Sivasspor’da, gözler Petkoviç’e çevrildi.
Alınan farklı skorlu yenilgiler ve yenilen basit goller yeniden Petkoviç’i gündeme taşırken, Yiğidoların Yönetim ve Teknik heyete ‘Petkoviç nerede’ sorusunu yöneltmesine neden oldu.
Taraftarlar, böyle ciddi ve önemli maçlarda neden Petkoviç’in takımı yalnız bıraktığını merak ederken, Sivas’a gelmeme nedeninin açıklanmasını istediler.

[B][U]‘MİLLİ TAKIMDA DEĞİLSE NEREDE?.’
[/U][/B] Sivassporlu taraftarlar geçtiğimiz günlerde gündeme taşınan ‘Petkoviç Milli takımda değil!’ sorusunun da yanıtlanmasını isterken, “Teknik heyet sürekli olarak Petkoviç’in Milli takım kampında olduğunu ifade ediyor. Ancak geçtiğimiz günlerde Petkoviç’in Milli takım kadrosunda yer almadığı belirtildi. Bununla birlikte Sivas’a yeniden dönmek istemediği ifade edildi. Biz bunların gerçeklik payının ne olduğunu bilmek istiyoruz. Yönetim veya da Teknik heyetimizden bu konuda bizleri bilgilendirmesi ve açıklama yapmasını umut ediyoruz. Çünkü oynadığımız maçlar bize Petkoviç’in Sivasspor için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.” şeklinde konuştular.
Petkoviç hakkında ortaya atılan ‘Milli takımda değil ve Sivas’a dönmek istemiyor’ iddiaları da medya da geniş yer bulmuştu.

titizyiğido 30.07.2008 22:48

--->: Petkoviç Nerede?

petkoviç maalesef keyfine göre hareket ediyor daha önce avustralya milli takımında olduğu söylenmişti ama sonra 2 yıldır milli takıma çağırılmadığı öğrenilmişti iyi bi cezayı haketti bence

aircan 30.07.2008 22:53

hic kimse vazgecilmez degildir, kim olursa olsun, o formayi giymek icin can atan binlerce Sivasli genc varken elin avustralyalisi bi kulübü tiye alacak hic bir hareket yapmamali, Petkovice ben hicbir zaman yanlis yapildigini görmedim, daima sahip cikildi, onun yaptigi su hareket tek kelimeyle amatörlüktür.

edebiyatisyen 30.07.2008 23:00

Sivas UEFA'dan hazin bir şekilde elendikten sonra gelecekse hiç gelmesin ondan iyi.Petkoviç'i istemiyorum.

SempaticH 30.07.2008 23:15

kimse daha tam doğruyu bilmiyor hemen astık kestik yönetim bir cevap verir heralde

Dark Force 30.07.2008 23:52

-->: Petkoviç Nerede?

[B]Takımı yanlız bırakan adamlara taviz verilmemeli
İntertotodan elendiysek onun yüzünden elendik...

Türkiyede onun yerinde olmak isteyen onlarca kaleci var...[/B]

yigido_furkan 30.07.2008 23:54

saten dahada gelmesın uefa sansını kaybettık bundan sonrasını akında goturebılır

sivaslı-elif 31.07.2008 02:35

[B][COLOR="Blue"]YA ADAM ZATEN PİSKOPATIN TEKİ GELSE NE GELMESE NE BİZİM İÇİN EN MANTIKLISI YENİ BİR KALECİ BULMAK.
BUARADA PETKOVİÇ MİLLİ TAKIMI BAHANE EDİP ORDA TATİL YAPIOMUŞŞŞŞŞŞ[/COLOR][/B]

badboysefaa 31.07.2008 03:25

totodan elenmişizz iş işten geçmişş daha gelse nee gelmese ne bana göre yaşınıda doldurdu artık gelmesin akın var akına bir yedek kaleci şart ama volkan akının yedegi bile olamaz.yönetim en iyisini bilir,umarım en kısa sürede bir açıklama gelir

Abdullah DuMaN 31.07.2008 07:34

iyi bi ceza verilmeli bencede.......................

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:11.