![]() |
Eleme Zamanı.!!
[B]Bülent Uygun, performansını yeterli bulmadığı futbolcuların son durumunu gözden geçirerek yönetime rapor sunacak.
Avrupa kupalarından elendikten sonra rotasını lige çeviren Sivasspor'da revizyon zamanı... Teknik direktör Bülent Uygun'un, Hollanda kampı sırasında takımda eleme yapacağı, gidecek ve transfer edilecek futbolcularla ilgili yönetime rapor sunacağı öğrenildi. UEFA İntertoto Kupası maçlarında tecrübeli futbolcularının yanı sıra gençlere de şans veren Uygun'un, performansını yeterli bulmadığı bazı futbolcularının son durumunu, Hollanda kampında yeniden gözden geçireceği ve lig öncesinde kadroya son halini vermeyi planladığı belirtildi. HOLLANDA'DA 3 MAÇ UEFA Intertoto Kupası 3. turunda Braga'ya yenilmelerinin ardından futbolculara verilen izin sona eriyor. Lig öncesi son hazırlıklarını yapacak olan kırmızı-beyazlılar, bugün tesislerde toplanarak idmanlara başlayacak ve 6 Ağustos'ta Hollanda'ya gidecekler. 10, 12 ve 14 Ağustos'ta 3 hazırlık maçı yapmayı planlayan Sivasspor, 17 Ağustos'ta sona erecek kampın ardından Sivas'a dönerek ilk haftada sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. [/B] |
-->: Eleme Zamanı.!!
Insallah bizim icin iyi bir hazirlik olur. Sivasspora basarilar diliyorum.
Paylasim icin sagol. |
--->: Eleme Zamanı.!!
bence daha hic kimse gitmesin...bu kadar futbolcu gitdi...yetmedimi
|
bolesi daha iyi olur...............
|
inş cok iyi bir kamp olacak...........
|
Eleme zamanı değil geri alma zamanı olsa iyi olurdu. Nordin wooter-Uğur Yıldırım-Cvetkov-Yasir-Gürhan Gürsoy-Can Arat bunlar geri alabilsek süper olurdu....Nedense Nordin Wooter hariç hepsini sebepsiz yere gönderdiler...Ve ben bu giden oyuncuları çok arıyorum...Yeride zor doluyor...Belki bunlar olsa uefaya çıkardık...
|
HAYIRLISI TABİ, SİVASSPOR HERŞEYDEN DAHA ÖNEMLİ.............
|
bence bu hatayı pama hocam sivasspor kadrosu güzel bozma kadroyu....
|
Arkandayız hocam Sivassporun büyüklüğünü bilmeyeni gönder takımdan!!!
|
mehmet,çik 58 yazmışın birsürü futbolcuda yasir hariç hangisi ilk onbirimizin değişmez olanıydı satmayalım alalımda burası futbolcu cifliğideğil alınacak , satılacak bece şunu eleştirelim diyeceğim takımı bozmadılar güzelde avusturyalı filica gibi bide otrta saha ve forvete birer ses getiren takviye yapılması gerekirdi bu iş orhan gazi spordan malatyaspordan bursasporun serbes bıraktığı hervetum,la olmaz bunlarla olsa pilot takımımız anadolu üsküdar veya şampion olan paf takımımızdaki futbolcular bize yeterdi.
şuna saygım sonsuz keşfedilmemiş yıldızı bir türlü parlamamış yetenek çok bulabilirde bunlarla başarı sağlarsan işte o zaman bence bu senin bireysel başarındır. mesela bizim hocanın MEHMET YILDIZI . |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:47. |