![]() |
Derbi Halı Saha Sıvas
[CENTER][IMG]http://img209.imageshack.us/img209/2179/sdsdtk8.jpg[/IMG]
Sivasspor.Com Ailesi Olarak 2.Halı Saha Organızasyonuma 2.Adımı Atıyoruz. Tüm Emeği Geçen Herkeze Teşekkürler. 2000 Tarıhınden İtibaren Yayında Olan Sıtemıze Emek Gösteren Tüm Herkeze Teşekkürler. Öncelikle Rüştü Elmas Abimize Çok Çok Teşekkür Ederiz. [B]EMEĞE SAYGI DUYULMALI[/B] Sitemizdeki Tüm Arkadasları Bazı Bu Tür Organızasyonlara Katılmalarını Dılerız. Gurbettekı Tüm Sivaslilara Selam Ederiz.Allah´a Emanet Olun. Bizi izlemek İsteyenler Gelebılır.. [B][COLOR="Blue"]İletişim:Lunatic_Heart_58@hotmail.com[/COLOR][/B] [B]Sivasspor.com Aittir..[/B][/CENTER] |
--->: Derbi Halı Saha Sıvas
bu tür oragnizasyonları ayarlayanları ve katılanları tebrik ediorum .....
|
bende gelmek ıster dım ama sartlar uygun degıl benım yerımede oynayınn
|
[QUOTE=anilcan213;396619]bu tür oragnizasyonları ayarlayanları ve katılanları tebrik ediorum .....[/QUOTE]
buna bizde katılabilirmiyiz yoksa biri mi seçiyo? |
kayseri den destek bu macı alana yada almayana 10 kilo baklava hadi bakam iyi olan kazansınn:
: ÖLÜNÜZÜ DİRİNİZİ: BİR GÜN HEPİNİZİ:: KÖKÜNÜ KAZIYACAGIZZ: CILGIN YİGİDO KAYSERİİİİİİ SLM SİVASS |
AhMet TuRaN Bu Kırmızı Takımdaki KeWeL Ben miyim Yoksa Kewwel Diye Bİr Kullanıcı varmı.çünkü orada iki ww Var.cevabını bekliyorum Saygılar
|
herkezi maçı izlemeye bekliyoruz.
Emeği geçen herkeze teşekkürler. |
[QUOTE=kewell;396685]AhMet TuRaN Bu Kırmızı Takımdaki KeWeL Ben miyim Yoksa Kewwel Diye Bİr Kullanıcı varmı.çünkü orada iki ww Var.cevabını bekliyorum Saygılar[/QUOTE]
Sensın Bu Kardeesımm Kewwel Sensın |
hadi bakalım gardaşlar derbinin sonucunu merakla bekliyoruz tabi resimlerinide
|
-->: Derbi Halı Saha Sıvas
böyle organiztazyonlar yaptiginiz icin tsk ederiz. Bende gelirsem, insallah oynarim sizinle.
Paylasim icin sagol. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:21. |