![]() |
Hodri Meydan. Hangi Takımın Kaç Taraftarı Var...
[FONT="Arial"][B][COLOR="Red"]Sevgili arkadaşlar, Facebook'a üye olanların [url]http://apps.facebook.com/hodrimeydan/[/url] web adresinden KENDI TAKIMLARINI onaylamaları sonucunda Türkiye de futbol taraftar profilinde kini de belirlemiş olacağız... Unutmayın ki şu an itibari ile Türkiyemizde bir milyona yakın Facebook üyesi mevcut, bu da önemli bir çoğunlığa hükmetmektedir... Bu arada Facebook'a doğrudan üye olunamıyor, davetiye usulü ile üye olunabiliniyor,[/COLOR][/B][/FONT]
[B] 1 - Fenerbahçe 96364 taraftar Fenerbahçeliyim 2 - Galatasaray 96174 taraftar Galatasaraylıyım 3 - Beşiktaş 47204 taraftar Beşiktaşlıyım 4 - Eskişehirspor 5598 taraftar Eskişehirsporluyum 5 - Trabzonspor 5025 taraftar Trabzonsporluyum[/B] [IMG]http://img403.imageshack.us/img403/1518/sdfsvo5.png[/IMG] [B] sivas biraz geri kalmis sanirim facebook da fazla sivasli yok yada dikkat etmemisler [/B] |
--->: Hodri Meydan. Hangi Takımın Kaç Taraftarı Va
Bu nasıl başlık böyle,bize ne faceboktan...
Bizim yiğit taraftarımız anadolununun beyi ve gönüllerin şampiyonudur. Facebokta yiğit sivaslının işi olmaz. Bu başlığın kilitlenmesini talep ediyorum. |
-->: Hodri Meydan. Hangi Takımın Kaç Taraftarı Var
recep ivediğin dediği gibi ora artık hep amele dolu
|
doğru yasivassporun çok az taraftarı var diğerleri ise bosyere yer dolduruyor ey SİVASSPORU SEVEN ARKADASLAR YETER ARTIK HEP BERABEROLALIM KITARAFTAR NEDİR GORSUNLER BIZIM 4 BUYUKLERDEN NE EKSİĞİMİZ VAR
|
ben ta onceden oyumu vermısdım ama su var ben ınternet uzerınden boyle anketlere pek katılmıyorum....
|
[QUOTE=pala_ökkeş;396891]Bu nasıl başlık böyle,bize ne faceboktan...
Bizim yiğit taraftarımız anadolununun beyi ve gönüllerin şampiyonudur. Facebokta yiğit sivaslının işi olmaz. Bu başlığın kilitlenmesini talep ediyorum.[/QUOTE] bende pala-ökkeş emiceme gatılanlardanım |
-->: Hodri Meydan. Hangi Takımın Kaç Taraftarı Var
Insallah biz daha cok yükseklerde olacagiz.
Paylasim icin sagol. |
--->: -->: Hodri Meydan. Hangi Takımın Kaç Tarafta
[QUOTE=XXCakir58;396921]Insallah biz daha cok yükseklerde olacagiz.
Paylasim icin sagol.[/QUOTE] insallah......................... |
biz öyle bir tık uzaklıkta erkek değiliz. ismi yaz tıkla ulaşsınlar.. feysbuk'a şahsen karşıyım..
|
[QUOTE=yusuf_yusuf;396893]doğru yasivassporun çok az taraftarı var diğerleri ise bosyere yer dolduruyor ey SİVASSPORU SEVEN ARKADASLAR YETER ARTIK HEP BERABEROLALIM KITARAFTAR NEDİR GORSUNLER BIZIM 4 BUYUKLERDEN NE EKSİĞİMİZ VAR[/QUOTE]
bu deli yine gelmiş delisiz site olurmu hiçç... BİZ İNTERNET TARAFTARI DEGİL, TRİBÜN ADAMIYIZ, BIRAKIN İNTERNETTE OY KULLANMAYI BAGIRMAdIKTAN SONRA BÜTÜN DÜNYA FENERLİ VB. OLSUN Ne YAZAR... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:58. |