![]() |
Sivassporun Maclarinin Yayinlanmamasi
Gardaşlar Sivasspor Süper Lige Cikti Cikali Toplasaniz Tvde 10 Dakika Gosterilmedi 2 Ligde Daha Cok Izliyoduk Takimimizi Buna Bir Care Bulalim Ben De Dahil Gurbette Olanlar Hic Goremeyecek Bazilşarimiz Sivasta Statta Izleyebilecek Ama Biz Haftada 2 Dakikayla Yetinelimmi Hep Beraber Bir Care Bulalim
|
Haklisin Kardes Gece 1 E Kadar Sivassporun Macini Bekliyoruz çok Kisa Geciyorlar Sivassporu 2.ligde Daha çok Izliyorduk Valla... Birde Werner Lorant Hocamizi Canli Yayina Cagirmislar Durmadan Fener Bahceyle Ilgili Soru Soruyorlar Ayip Yani
|
Gardaşlar Haklisiniz
İkinci lig de iken her heafta olmasa da bir kaç haftada bir takımımızın maçını izliyorduk şimdi ise gece bire bir buçuğa kadar iki dakikalık görüntü için bekliyoruz.Bence bir kampanya başlatalım digiturk'e elimizden geldiğince mail atalım .Sivas'ın seyirci potansiyelini görmek belki de onları da belirli günler maçlarımızı yayınlamak konusunda cesaretlendirip itci bir güç oluşturabilir.BEN FORUMA GİRİP MESAJIMI OKUYAN BÜTÜN YİGİDOLARDAN BU DUYARLILIGI GÖSTERMELERİNİ VE SİVASSPOR'A SAHİP ÇIKMALARINI BEKLİYORUM. hepinize selamlar.....! "10ur58"
|
yayın nasıl olur..
arkadaşlar her hafta bir site kurulup (mesela sivasspor.dostweb.com gibi) o siteden lig tv si olan kardeşimiz yayın yapabilir. veya msn messengerdan olabilir. tabi bu bir fikir.. Sizlerde fikirlerinizi yazabilirsiniz..
[b][color=red]NE OLURSA OLSUN SİVASSPOR ŞAMPİYON OLSUN[/b][/color] |
[QUOTE=superglam]arkadaşlar her hafta bir site kurulup (mesela sivasspor.dostweb.com gibi) o siteden lig tv si olan kardeşimiz yayın yapabilir. veya msn messengerdan olabilir. tabi bu bir fikir.. Sizlerde fikirlerinizi yazabilirsiniz..
mesela yayın programını ben gördüm aşağıda inceleyebilirsiniz. [url]http://www.turkmac.com/yazilimgoster.php?id=3580[/url] [b][color=red]NE OLURSA OLSUN SİVASSPOR ŞAMPİYON OLSUN[/b][/color][/QUOTE] EVET BENCEDE ÇOK GÜZEL OLUR VARMI ÖYLE BİR BABAYİĞİT :) |
selam
[QUOTE=merdoo]Gardaşlar Sivasspor Süper Lige Cikti Cikali Toplasaniz Tvde 10 Dakika Gosterilmedi 2 Ligde Daha Cok Izliyoduk Takimimizi Buna Bir Care Bulalim Ben De Dahil Gurbette Olanlar Hic Goremeyecek Bazilşarimiz Sivasta Statta Izleyebilecek Ama Biz Haftada 2 Dakikayla Yetinelimmi Hep Beraber Bir Care Bulalim[/QUOTE]
mrb benim adım uğur istanbul bayrampaşadan ne söylesen haklısın illede büyük takımlarla maç yaptığımız zaman mı 90 dakika seyredeceğiz ne yapmamız gerekiyor bu konuda bilemiyorum ama bir fikrin varsa seni desdeklemeye hazırım saygılarımla uğur |
selam
[QUOTE=10ur58]İkinci lig de iken her heafta olmasa da bir kaç haftada bir takımımızın maçını izliyorduk şimdi ise gece bire bir buçuğa kadar iki dakikalık görüntü için bekliyoruz.Bence bir kampanya başlatalım digiturk'e elimizden geldiğince mail atalım .Sivas'ın seyirci potansiyelini görmek belki de onları da belirli günler maçlarımızı yayınlamak konusunda cesaretlendirip itci bir güç oluşturabilir.BEN FORUMA GİRİP MESAJIMI OKUYAN BÜTÜN YİGİDOLARDAN BU DUYARLILIGI GÖSTERMELERİNİ VE SİVASSPOR'A SAHİP ÇIKMALARINI BEKLİYORUM. hepinize selamlar.....! "10ur58"[/QUOTE]
mrb adım uğur ne söylesen haklısın gardaş ama ne yapabiliriz ve bu nasıl olacak bu konuda senin her zaman destekçilim ama bu bir iki kişi ile olacak iş değil tüm sivaslı ve sivas halkı bir baskı yapması gerekiyor ve bu konuda hiç geç kalmadan bir kampanya başlatalım bu iyi bir fikir saygılarımla |
selam
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]Haklisin Kardes Gece 1 E Kadar Sivassporun Macini Bekliyoruz çok Kisa Geciyorlar Sivassporu 2.ligde Daha çok Izliyorduk Valla... Birde Werner Lorant Hocamizi Canli Yayina Cagirmislar Durmadan Fener Bahceyle Ilgili Soru Soruyorlar Ayip Yani[/QUOTE]
mrb adım uğur zaten bizim bu medyamız pislik ama dediğin gibi fenerbahçe büyük takımya herkes ona adepte olmuş ama ben bu medyanın ................. artık söyliyecek bir kelime bulamıyorum saygılarımla |
arkadaslar izleyemiyoz felan diyonuz o zaman neden istanbul daki sivasspor maclarinda olimpiyat stadi bos gidin canli canli izleyin hemde takimi destekleyin ben istanbulda olsam giderim ama iste milletimiz duyarsiz
|
[QUOTE=kadir20]arkadaslar izleyemiyoz felan diyonuz o zaman neden istanbul daki sivasspor maclarinda olimpiyat stadi bos gidin canli canli izleyin hemde takimi destekleyin ben istanbulda olsam giderim ama iste milletimiz duyarsiz[/QUOTE]
[B]+ imza istanbuldaki potansiyelimize bakınca olimpiyat sıtadında enaz 40/45 bin kişi olmamız lazım [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:16. |