![]() |
İlk Maç Bugün
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/svsantp3.jpg[/IMG]
Sivasspor ilk hazırlık maçını Belçika’da Truioden takımı ile yapacak. Hollanda kampı için Türkiye’den ayrılan Sivasspor, bugün ilk hazırlık maçını Belçika’da Truioden takımı ile yapacak. Süper Lig, ilk etap çalışmalarını ilimizde yapan Sivasspor, ikinci etap çalışmaları için Sivas’tan ayrılmıştı. İkinci etap kamp çalışmalarını Hollanda’da gerçekleştirecek olan Sivasspor, önceki gün ilimizden ayrılmıştı. Hollanda kampı öncesi Türkiye’den Belçika’ya giden Sivasspor, burada Belçika takımlarından Truioden ile bugün bir hazırlık maçı yapacak. Sivasspor bu maçın ardından ise rotasını Hollanda’ya çevirecek. Yiğido Hollanda’da ise, 13 Ağustas’ta Suudi Arabistan'ın El Ahli, 15 Ağustos'ta ise Hollanda'nın Herakles Almeo takımlarıyla karşılaşacak. [B][I]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/I][/B] |
--->: İlk Maç Bugün
[B]başarılar dileriz Allah yolunuzu açık etsin[/B]
|
-->: İlk Maç Bugün
Hadi hayirlisi. Insallah maclar iyi gecer. Kendimizi iyi hazrilariz insallah. Sakatsiz belasiz sivasa dönelim.
Paylasim icin sagol. |
[B]Sivasspor yurtdışına biraz geçte çıksa inanıyorumki tam çıkmıştır.Herşeyin elbette hayırlısı,Kendi evimiz gibi olamaz başka diyarlar inşallah iyi bir performans gösterip yurda dönmeden taraftarın gönlünü almasını bilir.
Sivasspor her zaman kendini göstermesini bilmiştir.Bu kampta Allah'ın izniyle alnı açık başı dik çıkacaktır.[/B] |
[B]Bu maclar ile kadro sekillencek bana gore bu maclarin onemi con onemli...[/B]
|
Ya kardesim hicbir yetkilinin aklina gelmiyor,macin nerde oynanacagi,adresini falan yazmak.Site yonetimini birak,oyuncularin,yada Sivasspor da gorevli olanlarinda mi aklina gelmiyor sabahtan beri ariyorum macin nerde oldugunu ama maalesef bulamiyorum,Sivasspor ayagimizin dibine kadar gelmis nerde mac yapacagini bile bilmiyoruz.
Ustelik rakip takimin ismi bile yanlis yazilmiz siteye.Arastirmaya devam edecem maca gitmek isteyen olursa yardimci olmak icin , adresi bulabilirsem sahsen ben gidecegim. Sint-Truiden - Sivasspor |
-->: --->: İlk Maç Bugün
[QUOTE=Yigido58_NL;399128]Ya kardesim hicbir yetkilinin aklina gelmiyor,macin nerde oynanacagi,adresini falan yazmak.Site yonetimini birak,oyuncularin,yada Sivasspor da gorevli olanlarinda mi aklina gelmiyor sabahtan beri ariyorum macin nerde oldugunu ama maalesef bulamiyorum,Sivasspor ayagimizin dibine kadar gelmis nerde mac yapacagini bile bilmiyoruz.
Ustelik rakip takimin ismi bile yanlis yazilmiz siteye.Arastirmaya devam edecem maca gitmek isteyen olursa yardimci olmak icin , adresi bulabilirsem sahsen ben gidecegim. Sint-Truiden - Sivasspor[/QUOTE] Haklısın,maalesef Sivasspor bu konuda çok zayıf.Bu gibi şeyleri basına yazılı gönderseler herhalde yayınlarlar,her haber için can atıyor Sivas basını,yoksa sitede neden yayınlamasınlarki. Bu konuda Sivasspor basından sorumlu kişi maalesef yetersiz çalışma yapıyor. |
Saatlerdir ariyorum ne oyle bir takim cikiyor nede Sivassporun yapacagi mac hakkinda bilgi,belcika sitelerinede bakiyorum hollanda sitelerinede bakiyorum yok hicbir bilgi yok.
Sivassporun basinla iligili bir yetkilisi vardir muhakkak ama isini iyi yapmiyor demekki. |
haydi hayırlısı inşallah yeterince hazır döneriz lige
|
Tüm SİVASSPOR camiasına başarılar dilerim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:26. |