![]() |
Giresunspor Otobüsü Kaza Geçirdi!!!
[B]Giresunspor yarın Erzurumda oynacak maç için bu ile giderken Kop dağı mevkiinde virajı alamayan otobüs yan yattı. Kazada Otobüs Şöförü Metin DİZDAR Kaleci TOLGA ve bir kaç yönetici yaralandı. Yaralıların Erzurum Eğitim Hastanesine kaldırıldığı ve yarın oynanacak maçın iptal edildiği açıklandı.
KENDİLERİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİR ALLAHTAN ACİL SİFALAR DİLERİM... :([/B] |
[QUOTE=gunay][B]Giresunspor yarın Erzurumda oynacak maç için bu ile giderken Kop dağı mevkiinde virajı alamayan otobüs yan yattı. Kazada Otobüs Şöförü Metin DİZDAR Kalecimiz TOLGA ve bir kaç yöneticimiz yaralandı. Yaralıların Erzurum Eğitim Hastanesine kaldırıldığı ve yarın oynanacak maçın iptal edildiği açıklandı.
KENDİLERİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİR ALLAHTAN ACİL SİFALAR DİLERİM... :([/B][/QUOTE] [B]Geçmiş Olsun...yaralılara Allahtan acil şifalar[/B] |
[QUOTE=gunay][B]Giresunspor yarın Erzurumda oynacak maç için bu ile giderken Kop dağı mevkiinde virajı alamayan otobüs yan yattı. Kazada Otobüs Şöförü Metin DİZDAR Kalecimiz TOLGA ve bir kaç yöneticimiz yaralandı. Yaralıların Erzurum Eğitim Hastanesine kaldırıldığı ve yarın oynanacak maçın iptal edildiği açıklandı.
KENDİLERİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİR ALLAHTAN ACİL SİFALAR DİLERİM... :([/B][/QUOTE] evet acil sifalar dılerız :( |
gecmis olsunn yaa insallah kötü bi durumlari yoktur futbolcularin
|
[QUOTE=imparator5834]2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup takımlarından Giresunspor Kulübü kafilesinin bulunduğu otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu, ilk belirlemelere göre 5’i futbolcu 6 kişi yaralandı.
Erzurum Emniyet Müdürü Tahsin Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Erzurumspor ile yapacağı maç için Erzurum’a gelen Giresunsporlu futbolcu ve yöneticileri taşıyan otobüsün, Aşkale İlçesi’nde Pınarkapanı mevkiinde şarampole yuvarlandığını söyledi. Kazada ilk belirlemelere göre 5’i futbolcu 6 kişinin yaralandığı yönünde bilgi aldıklarını belirten Demir, olay yerine kaza kurtarma ekibi gönderildiğini kaydetti. [/QUOTE] ....................... |
KENDİLERİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİR ALLAHTAN ACİL SİFALAR DİLERİM... :([/B][/QUOTE] [B]GEÇMİŞOLSUN... ACİL ŞİFALAR DİLERİM...[/B] ::P |
Komsu Ilimiz Giresuna Giresunspora Gecmis Olsun Allahtan Acil Sifalar Dileriz.
|
geçmiş olsun,,,acil şifalar dileriz...
|
KENDİLERİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİR ALLAHTAN ACİL SİFALAR DİLERİM... :([/B][/QUOTE] gecmis olsun yaralanan kardeslerımıze allah tan acıl sıfalar dılıyoruz |
öncelikle geçmiş olsun yaralılarımıza acil şifalar dilerim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:34. |