![]() |
ÇAKMAKSPOR'A DESTEK OLALIM ... !
[B][B]Sivasspor'a internet üzerinde azda olsa yardımı olan Çakmakspor Kulüp futbolcularına şimdi bizde destek olalım !
Sayın Kullanıcı Arkadaşlarım Bir ankette Ümrani'yenin en iyi takımı anketi bulunmaktadır. Şu anda bende Çakmakspor'da Oynadığım için sizlerinde azda olsa desteğini bekliyorum.Lütfenn.. [COLOR="Blue"]KARDEŞ TAKIM ÇAKMAKSPOR LİNKİ[/COLOR] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12889[/url] [COLOR="Blue"]OY VERMEK İÇİN[/COLOR] [url]http://www.umraniye-haber.com/anketler.asp[/url] OY KULLAN ' ÇAKMAKSPOR ' A DESTEK OL ! ! ![/B][/B] |
--->: ÇAKMAKSPOR'A DESTEK OLALIM ... !
[B]Arkadaşlar desteklerinizi esirgemeyelim,Sivasspor'a azda olsa katkı sağlamış bir kardeş takımı yanlız bırakmayalım ...' LÜTFEN
OY KULLAN [COLOR="Red"]' ÇAKMAKSPOR '[/COLOR] A DESTEK OL ! ! ![/B] |
SÖZ KONUSU BU ANKET İSE SALDIR ÜMRANİYE.
[B][COLOR="Red"]ÜMRANİYESPOR[/COLOR]'A[/B] TABİKİ OYLAR. YAMANSPOR'A EKMEK YOK. ÇAKMAKSPOR NELER OLUYOR SANA YİNE NELER OLUYOR. MİLYONLUK İLÇEDE EN DERBİ YAMANSPOR-ÜMRANİYESPOR'DUR. EN BÜYÜK SİVASSPOR OYLAR YEŞİLÇAMA OYLAR ÜMRANİYESPORA |
[B][QUOTE=merkez-2;402374]SÖZ KONUSU BU ANKET İSE SALDIR ÜMRANİYE.
[B][COLOR="Red"]ÜMRANİYESPOR[/COLOR]'A[/B] TABİKİ OYLAR. YAMANSPOR'A EKMEK YOK. EN BÜYÜK SİVASSPOR[/QUOTE] Bize faydası olmayan Ümraniyespor'u ne yapalım ...! Şimdi burada ne yaptıklarımızı konuşmak istemiyorum ama yeri geldiğinde konuşmak lazım.Yaptığımız iyiliği yüze vurmak istemem.[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;402375][B]
Bize faydası olmayan Ümraniyespor'u ne yapalım ...! Şimdi burada ne yaptıklarımızı konuşmak istemiyorum ama yeri geldiğinde konuşmak lazım.Yaptığımız iyiliği yüze vurmak istemem.[/B][/QUOTE] ANKETE GİRDİM 250 BİN TARAFTARI OLAN ÜMRANA OYUMU VERDİM. ÜMRANİYESPOR TESİSLERİ HEKİMBAŞI / MEKAN ÇÖPLÜK. ÇAKMAĞI KİBRİT YAPTIK HERKEZ BİLİYOR NATOYU DAĞITTIK HERKEZ BİLİYOR ORAYA GELİŞİMİZ OLAY OLUYOR .... OYLAR YEŞİL ÇAMA |
[B][QUOTE=merkez-2;402376]ANKETE GİRDİM 250 BİN TARAFTARI OLAN ÜMRANA OYUMU VERDİM.
ÜMRANİYESPOR TESİSLERİ HEKİMBAŞI / MEKAN ÇÖPLÜK.[/QUOTE] Tabikide Ümraniye'de bizim takımımız onlarıda destekleyebiliriz.Herkezin görüşüne saygı duyalım.[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;402377][B]
Tabikide Ümraniye'de bizim takımımız onlarıda destekleyebiliriz.Herkezin görüşüne saygı duyalım.[/B][/QUOTE] O ZAMAN BENİM GÖRÜŞÜM ÜMRANİYESPOR.OYUMU VERDİM SAYGI LÜTFEN. GÜLE GÜLE |
-->: ÇAKMAKSPOR'A DESTEK OLALIM ... !
Benim anlamadigim Cakmakspor'un Sivasspor'la ne alakasi var ?? Ayrica Cakmakspor'un futbolculari Sivasspor'a hangi konuda az da olsa yardimci oldu ??
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[url]www.umraniyespor.com[/url]
ÜMRANİYEDE OLAN TESİS KİMLERDE VAR. GİR BAK NELER VAR.HERYERE BAKIN KULÜP NE KADAR PAHALI BİR ORTAMDA. SİZİN NEYİNİZ VAR.EN KRAL ÜMRANİYE BANA GÖRE. [B]SİVASSPOR SEN ÇOK YAŞA[/B] ÇARŞI,KARABEKİR,ATAKENT,İSTİKLAL,İNKİLAP,ATATÜRK MAHALLELERİ VE HAKİMBAŞI EN BÜYÜK TARAFTAR ÜMRANİYESPORDADIR. OYLAR ÜMRANİYESPORA.:) OYLAR YEŞİL ÇAMA. |
-->: ÇAKMAKSPOR'A DESTEK OLALIM ... !
Allah askina birakin ya sunlari :D Banane ya Ümraniyeden vs. gibi takimlardan :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:00. |