![]() |
Futboldan memnunum!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/Mecnun%20Otyakmaz_4.jpg[/IMG]
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Kayserispor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, ortaya konan futboldan memnun olduğunu söyledi. KORKTUK!... Maç sonrasındaki açıklamasında, ilk 15 dakikada ortaya konan futbol nedeniyle korku yaşadıklarını anlatan Başkan Otyakmaz, “İlk dakikalardaki futbolumuz bizleri korkuttu. Ancak ilerleyen dakikalarda ortaya çıkan gerçek Sivasspor bizleri rahatlattı” dedi. Kendi sahalarında oynadıkları maçı kazanmak istediklerini anlatan Mecnun Otyakmaz, “Sezona iyi başlamak bizim için çok önemliydi. Ancak ilk 15 dakikada biraz korktuk. Acaba geçen sezon ki Sivasspor'dan bir şey kaybettik mi? diye. Ama daha sonra oynanan oyundan memnunum'' dedi. Dost ve kardeş iki şehrin takımının mücadelesinden beraberlik çıktığını söyleyen Otyakmaz, “Kazanabileceğimiz bir maçtı. Oynanan futboldan memnunum. Sezona puanla başladığımız için sevinçliyim'' diye konuştu. Otyakmaz, artık önlerindeki Kocaelispor maçına baktıklarını sözlerine ekledi. [B][I]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/I][/B] |
--->: Futboldan memnunum!
[B]Kacirdigimiz pozisyonlari gol yapabilsek ilk haftadan galibiyetle ayrilacaktik....[/B]
|
-->: Futboldan memnunum!
Insallah bundan sonra daha iyi bir futbol sergileyip galibiyetle sürdürecegiz sezonu.
Paylasim icin sagol. |
İNŞALLAH BU SEZON DAHADA İYİ OYNARSAK ŞAMPİYONUZ
|
BÜYÜK BAŞKAN HAKLI İLK 15 DK ÇOK KÖTÜ SEYRETTİK ONLARDA ÇOK YÜKLENDİ, AMA KALİTEMİZ OYNADIKÇA ÇIKIYOR....
|
[COLOR="Red"][B][I][FONT="Lucida Console"]BAŞKANIM NE DİYOSUN YAA NE MEMNUNU KAYSERİ RESMEN BİZİ EZDİİİ....
AMA NE DIYEYIM BAŞKANSIN BIR BILDIĞIN VARDIR ELBETT[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
karsida daha 33 mac var.........
|
futboldan bende gayet memnunum trt de maçı izledim çok çekişmeli bi maç olmuş sivas üstün taraftı tabiki. Bu hafta körfezi yenersek geçen seneki gibi devam diyorum..
|
valla başkanım ben aynı fikirde değilim güzel futbol oynadığımızı söyleyemeyeceğim
|
[B]bu maçta Kayserispor daha istekliydi ama yinede güzel bir sonuçtur...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:32. |